Happy new year!

Raketrna är laddade, skumpan redo, familj samlad... det kan inte gå fel! Detta ska bli mitt år!
Jo jag jobbar fortfarande, det är det stora felet. Vill hem nu och börja med allt. Gillar att dricka bubbel med familjen!

Ha det toppen bra alla underbara! Gott slut och ett jätte bra 2010 till alla!!!

XOXO

Ny år!

Alla förberedelser är gjorda... maten nästan klar och rosa bubbel i kylen. Vill inte bli sönder stressad imorgon. Får då smäller det igen 2010. Hoppas katterna klarar sej själva. Nyårsafton ser ut så här för mej:
Jobba
Fixa mej fin
Hem till mamma
Mat
1 toast skagen.
2 gorgonzola kycklig och potatisgratäng
3 ost och choklad
Sambon kommer och vi inväntar 12-slaget!
Ganska lungt som ni ser... så är altid planen, men har ofta svårt att hålla mej till den! =S

Nä nu blir det bad för mej, svin kallt här hemma!

Grått nytt hår alla!

love is in the air!

Deg i huvudet!

jaha ja... sitter på jobbet och e trött, får inte sova... om 10 timmar e jag hemma i sängen har jobbat i 8 timmar redan.
har inte haft tid att blogga i går eller något i dag.
Det bästa med igår va nog ändå guitar hero... spla massa, så kul!!!
idag kan jag inte säga något bra om: Jag lider av sömnbrist och får inte sova... svårt att tänka positivt då!

Snart nyår och har en vattentät plan... va med nära och kära. 2010 blir mitt år!!! Hoppas massa bra händer då! Inga jäkla löften ialla fall!!! (jag bryter dom bara) =)

Kramen till alla!

Ny dagens 27/12

Måste medge att det har varit en viss bitter ton på det jag skrivit...
Vill därför ändra på dagens i dag för när min sambo kom hem gjorde han min dag 1000% bättre. Jag fick en jätte kram och en puss.
Dagens i dag = kärlek. Och all kärlek tillbax till han, min kära sambo!
Massa kärlek till dej!
<3<3<3

Dagens 27/12 (Gammla)

Har hela dagen ledig och är själv hemma, det borde ju få mej på bättre humör tycker man -Men nej... allt e sugit nu! Men själv hela dagen utan att behöva störa mej på någon är det bästa med dagen ändå.
Bättre dag i morgon!
GGGRRRRRRRRR

Nu då?

Vet inte riktigt va som ska sägas om dagen. Har inte hänt ett skit. Vilket är ganska skönt i och för sej.... Men gu´ va tråkigt... Glott på tv, vilat och läst hela dagen.
NÄÄ bajs på allt, kan inte denna vecka ta slut snart så jag kommer på bättre tankar, trött på att vilja skada alla!!!!!

Dagens 26/12

Okidoki... då ska vi se här... är på mindre bra humör så dagens i dag blir inte så bra. Det är PMS, det har förstört dagen, alla som är runt mej önskar jag otur och olycka... =@
Min kille kanske kan få mej på bra humör... när han kommer hem, det kan funka men andas han för högt eller sitter fel så blir det nog bara värre.

Ska gå och dra något gammalt över mej (vart är mamma när man behöver henne... ;p).

Möla godis i dag!!!!!!!!

Dagens!

Ska försöka börja med att göra en "dagens" varje dag. Jag menar skriva något om varje dag, som gjort den speciel på olika sätt... (typ bra, dåligt, tråkigt, roligt osv...) (kanske inte blir varje dag, det kanske blir  veckans eller nått)

Aja då kör vi!!!!

Dagens idag hände på jobbet, mitt i allt jobb kom kolegorna fram till mej och sa att jag fick gå hem ^^. Stor helg och allt, med betalt... =). Det va bara 2 timmar kvar tills jag skulle slutat, men ändå.
Vill då oxå passa på att ge dagens kram till dom på jobbet som tyckye att jaf fick gå hem!!! Jobbet rockar nu!

Klart slut. <3333

dan efter dopparedan...

Sitter på jobbet nu och bloggar (busig jag e då ^^) Har inte mycket ork i dag... Även om det inte blev så sent igår så fick jag inte sova så mycket...

Igår... då va det jul ju. Så jätte kul jag hade, Ville inte att dageen skulle ta slut. Fick så fina julkappar (en lista och ev bilder kommer sen) Älskar min familj så mycket, vi har alltid lika mysigt! va tvungen att gå för tidigt enl mej, vid 20- tiden skulle jag till "svärfamiljen" Så jag tog mitt pick och pack och stack... Hade det jätte mys hos killen med familj oxå!!!

Måste nog sluta nu, måste försöka göra något nyttigt!!
C U... <3


GODIS!!!

Är nu på jobbet och slutar om 5 min, har redan ätit massa godis!!! har inte tid att skriva. Nu bär det av till syrrorna och mamsen!
God jul!!!
tänd ett ljus... lalala
kramar

JUL!!

Nu e det snart jul. Jag blir som ett barn, har pirr i magen och spänd i hela kroppen. Man tycker ju att jag borde va trött men nej!!!! Jag vill bara att kl ska bli 7 så jag får gå till jobbet. Sen åka till min familj och ha massa jul mys!!!!

lalalalalalalalala jag blir tokig!!!!!!! Kom igen nu kl gå fortare!!!!!

God Jul alla hoppas ni får en toppen dag!!! 
Myspys <3

Klart det är jul!

Gud va skönt det är. Nu e jag klar med all jul mat och godis! Har även gjort jul buffet till catsen! (jag vet, jag är löjlig. Dom älskar jul mat så jag måste) Lilla millis (millan) vår sebiriska dvärghameter ska få lite extra jul mat oxå, måste bara komma på vad hon äter... ;)

Nu ska jag göra om badrummet till ett spa. Ska bli skönt att få slappa lite. Hoppas jah inte somnar i badet.

Om det inte blir något mer bloggande i dag eller imorgon. Först så jobbar jag sen ska jag till min familj och fira efter det till sambons familj och fira mera...
Vill då önska Er alla en riktigt god jul!!!!!
Vi hörs i mellan dagarna!

<3 - hälsnigar //Jennie alias BooBee

"en snabbis"

Vaknade vid 13.30 sov bara ca 4 timmar... lite för lite för min smak! Aja det va katternas fel, dom jama sönder mina öron. Det va dax för mat enligt dom, -herreguuud, ni fick ju mat vid 9- tiden ta det lungt ett tag! Hur som, iväg till affären för att köpe det sista inför julen. Jag tycker ändå att jag varit ute i god tid, men har massa att göra nu ändå. Köks tjänst i flera timmar det e ju kul =/
Får se om jag hinner blogga mer i dag.
Extra mycket kärlek till en speciel (du vet vem du e) <3

Peace, love and rock´n roll!

Natt jobb!

Planen jag hade om att ta det lungt gick nästan i lås... va tvungen att ha tvättis ett på timmar!! (sambon behövde lite rena arbetskläder... Ja jag tvättar åt honnom!!! men han städar åt mej så det går jämt ut).
nu sitter jag på jobbet iaf... hoppas att jag inte somnar, ska se en film och har massa jobb att göra så natten kanske går ganska fort!!! Hoppas det!
aja ska fixa lite nu höres (/synes?) senare!

Ha det toppen så länge! <3


Mina Katter

Nova och hector!Nova och Hector!

Ändrat Design

Har lekt lite med bloggen nu... hoppas ni gillar det! Får se om man senare vågar sej på lite mera... just nu e jag nöjd i alla fall!
Nej nu blir det kaffe!!!
Love

God morgon!!

Är det inte en mysig vinter morgon... har precis vaknat (kl 11) Massa snö, så i år kanske det blir en vit jul!! Dagen blir nog ganska slö... ev åker jag till täby centrum och hur film (jobbar natt i natt, så det kan va bra att ha något att göra) annars blir det nog soffläge hela dagen! Skriva en lista på vad som behövs handlas innan jul.

Aaa just det... jag känner mej mycket bättre!!! Så skönt!

Ha det. Peace out!

Bortförklaringar!

Undrar hur länge jag kan skylla min förkylinig på allergier och sömnbrist...???? Det e nog på gränsen nu, blir det feber får jag ge upp!!! =/
Några huskurer???
<3 massvis med kärlek till oss alla <3


Bilder från lördags!

Lite ego bilder på mej! Här kommer lite ego blider på mej!!!

Förkyld och julmat!

Kära vänner! Börjar känna mej förkyld, men det är som det ska... jag blir alltid sjuk vid jul! Men ska ju jobba hela jul helgen så hoppas jag klarar det...
Aja hur som.. har börjat med jul maten, fy va jobbigt men det ska bli gott att äta! Denna dag har jag gjort köttisar och massa jul godis (är sjukt trött på kakao, grädde, smör och socker. Allt jul jodis inehåller det).

Hur som haver... ska se om jag orkar få upp lite bilder från i lördags!
Massa Kärlek till folket!!!


RIP

Vill börja med att säga rip till brittney murrpy... 32 år det är för tidigt att gå bort!
Sen vill jag tacka mina vänner som gjorde min lördags kväll toppen, togs en del blider men orkar inte nu. Jag och en vän satt uppe tills kl 5 och snacka jätte mysigt, men gu va tröt jag va. vid 8 tiden kunde inte sambon sova längre och gick upp... och väckte mej! känns inte helt oki!
Strax efter 12 tiden kom sambons brorsdotter för hon och jag skulle ha tjejdag. Jag är jätte trött men har haft det super med Carro. Nu e jag helt död och känner att sängen känns lockande!!!!

Massa kärlek till er!!!!


Lördags kväll

Jag och min familj skulle ut och ära med några bekanta från frankrike, men dom satt fast på en flygplats i nice... kul alla andra drog sej ur då och jag blev utan planer en LÖRDAGSKVÄLL!!!! hjälp när hände det senast..??? Tur att man har en del vänner kvar, så det blir en "lugn" ute kväll. ;) Så sminkad och klar, väntar på att få komma iväg. Kommer jag ihåg att fota kommer blider...
Ha en toppen lördag! Kärlek!!!


ORKA!!!!

Satt på facebook nu på morgonen, fick en inbjudan att gå med i gruppen: vi som skäms över idol-erik´s flickvänn... Och varför??? - för att hon stog kvar på scenen föe länge när han vann!!!!
Jag menar orka, okej han kunde ha kramat honnom och sen backat när alla andra deltagare skulle gratta, men att skapa en sån sida är att gå för långt. Hade det varit min gubbe som vunnit hade jag nog gjort det oxå.
aja skulle bara säga det!
Massa kärlek!


Jul stress...

Va i väg för att handla i dag... GUD vilken stress =S, sj har jag köpt alla klappar och är snart klar med maten oxå. Förstår inte varför man inte e ute i god tid som jag =)
Orka va i centrum och gallerior nu, skit jobbigt! Dissar allt sånt nu och håller mej hemma tills det är över!


Nytt försök...

Men jahaja... sitter nu här igen, ska försöka bli bättre att blogga denna gång. Hoppas ni vill följa mej denna gång oxå. Denna gång under namnet boobee!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0