Då var jag tillbax

Har varit hemma ett tag nu.. men älskade gubben har beslagtagit datan... humm inte helt oki.. Men när han ville ta me datan in i sovrummet och se på film på den.. då blev det tok nej från mej... Men va tusan mina läsare dåå?? (ni) vad ska ni göra utan mina super spännande inlägg.. 

Och 2 hela rad till minna fovvo tjejer.. Emma (http://firstladies.blogg.se/) och helle ( http://hellecarlsson.wordpress.com/) Era kommentarer gör mej såå glad! Lite extra reklam till er!

Men jag är såå full av kärlek idag att jag har svårt.. vet du kännslan?? När jag är arg, lessen.. eller till och med glad och vanlig.. kan jag alltid skriva, men nu älskar jag alla så mycket att det är svårt.. ehh det där lät såå cheezy att det stryker vi.. ^^

Aja ni rockar! (imorrn är jag borta större delen, men jag SKA uppdatera... sen är det jobb tors och fre oxå.. Men min lördag blev precis ledig, om du vill träffa mej! =D

Kram

Kommentarer
Postat av: Helle

Fan va gooo du e sötnos! Jag känner igen den känslan.. och jag går GÄRNA ut på Lördag om du vill...2 anledningar! 1: vi ska fira ;) 2: med en flaska vitt! :) Kram på dej gumman!

2010-08-25 @ 02:23:23
URL: http://hellecarlsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0