till carro

I love my cats!! Men det vet du redan. Som svar på frågan så tror jag att garnnkatten ett par hus bort e pappan, han är ung, okastrerd och väldigt lik ugarna. Jag började känna mej bättre idag men har haft massa besök. En av dom va din farmor som ville hälsa på bebisarna, e helt slut nu och febern börjar komma tillbax =(

Vart ungarna ska ta vägen.... det visste jag inte, fram tills jag la upp bilder på dom. Typ alla ba´ jag vill ha en!!!!!!!!!! Så just nu ser det ut som alla ska få flytta till landet (3 olika hem). Till vänner som jag känner bra, så man kan hälsa på dom och följa dom i livet.
Men det kommer bli as jobbigt att lämna bort dom, typ ångest ='(

Rocky e en bra favvo, modig och piper inte så mycket. just nu e han minst oxå. Själv kan jag inte välja, tycker om alla mina 5 katter lika mycket och millis så klart!

skriv gärna om du vill ha uppdatering om dom, jag kan skriva hur mycket som helst om dom!

P&K <33


Missarna

kissarna kom som sagt för 2 dagar sen. Jag blev kräk-sjuk på natten =( så jag är glad att jag timade det så bra, kan inte jobba utan får va hemma med bebisarna =) Har slutat kräkas nu, men feber och dunder förkyld. Lite fakta om ungarna:
Nr1 kom kl 14.05 och va en tuffing. Namnet blev Rocky
Nr2 kom kl 14.16 och va stor. Så namnet blev Atlas
Nr3 kom kl 15.03 liten tjej, vid namn LiLo

Nova är jätte duktig och mår bra.
lite bilder på dom:

  
Rocky                                  Atlas                                   LiLo


Mamma Nova, uppe vid framtassen har vi Atlas, mitten LiLo, längst ner har vi Rocky

Nää nu ska jag snora vidare.

ha´re


Kattungar

Det va visst så att Nova va dräktig... Nu har det kommit 3st söta ungar. Va med och hjälpte henne hela vägen. Dock mycket trött nu. Mer info och bilder kommer vid senare tillfälle!
massa mys.

Trött, trött sååå trött

Oki, jag vet att jag inte bloggat på ett tag igen... Sorry! Men idag är det nästan ingen idé... Va ute igår med min gullegubbe... vi va på golden hits och dansa massa. En jätte kul kväll! Innan det så va vi på hovet och titta på hockey. (gillar inte sport, eller gnaget, så det va så där men man följer ju med för det trevliga sällslapet) idag har det varit soffläge hela dagen och i mitt huvud finns bara potatis/hjärn mos... så som sagt har jag inge intressant att komma med

Just det, i dag är jag ganska säker på att jag kände foster rörelser i Novas mage! Jätte kul, hoppas det va det och inte bara gaser.. hihi ^^

Hoppas jag blir bätter med min uppdatering ett tag nu!

Kram

Men tja!!

Hej på er alla. Nu e jag hemma från ett 21timmars pass, komferens imorrn sen vet du... LEDIG!!! och på min första lediga dag ska jag till fajbjoj (farbror) doktorn... han har bara tid kl 9 på morgonen. När tusan ska jag få sova???
E sjukt trött så jag ska inte blogga mer nu.
Dax att begrava strits yxan och krypa till korset nu... (inte jag)
Nova har jag inte sett på tre dagar, har ju typ bott på jobbet. men magen e stor och fin, gode gud, hoppas hon e dräktig... annars måste jag sätta henne på diet. Det blir nog inte kul...

ha´re! ;P

Hemma igen!

andra dagen avkarad, fick veta att en till kollega e sjuk imorrn.
E otroligt jobbigt att gå till jobbet när man redan vet att det kommer va stressigt och jobbigt!
skit samma dete bara att bita i det sura äpplet. Det gör det inte bättre att jag börjar känna pms perioden närma sej, vilken dag som hälst nu... =S
Men efter imorrn är det värsta över...
Ska inte tjata mer om mitt olyckliga arbetsliv ^^^
Man ska inte klaga... Jag har ett jobb och lägenhet och världens bästa sambo som gör allt för jag ska bli på bättre humör. Älskar dej Johan!

Hoppas ni har en bättre helg än mej
'Massa kärlek till er <333


hemma

Sitter nu hemma. Första dagen på denna jobb period är över. Redan imorgon väntar ett 11timmars pass. så ska nog sova snart, min sambo va uppe med tuppen skulle man kunna säga (4.40!!!) Han va tvungen att börja jobba lite tidigare än valigt. Jag är ju sån toffel att jag inte kunde somna om, sakna gubben såå mycket, hatar att sova själv.
Han har redan krypit ner... och jag kommer snart efter.

Lite om Nova, det är inte så mycket som har hänt än. Hon är tjock och hungrig... lite grinig och sover mycket. Känner inga bebisar än i hennes mage men det börjar bli dax för det nu... Snart kanske man känner lite rörelser =)

Måste sova nu. eeee sååååå trööt!

Kramen

Mys kväll!

Igår va det riktigt mysigt... Jag och johan åkte till "täbban" gick på restaurang tegelbruket och åt en fantastisk gooo middag, drack lite vin till det. Sen gick vi på bio och såg snabba cash. Filmen va helt ok tyckte jag. Inte så man hoppar upp och ner av lycka men den va absolut inte dålig!

sen vet ni... vi gick till bussen den skulle gå efter 15min och sen åka i 10min. -Shit va jobbit ^^
Vi tog en taxi... Om det är jobbit att vänta i 15min på bussen, då har man ett ganska bra liv tycker jag. Och har man råd att ta taxi bara sådär så är det inte synd om en.
Känns som man e lite bortskämd... eller nått.

Denna dag då, ska snart till jobbet där jag ska tillbringa hela fredags kvällen, hela lördan och söndag me. som bonus ska jag va på jobbet mån, tis och ons med... inte jätte kul och jag är ganska otaggad för det nu. Men så fort man är igång så går nog helgen ganska fort, Det är massa sjuka på jobbet så man får jobba för minst 2... Tror jag ska skaffa ett hjärtfel som min gooooa vän Emma, hon måste dra ner på tempot när det blir stressigt...
... Önskar att jag kunde göra så oxå!

Om jag överlever helgen och början på nästa vecka får tiden utvisa...

Kramkram

Vaken...

... Eller e det bara jag, shit, önskar jag kunde sova. Kl e strax efter 2..!
aja, la upp bilder på en av mina kissar, den ev dräktiga... tyckte att min lilla hamster millan skulle få sina 5min i blogg ljuset.. ^^

 
Här springer min illa tjej i sin matskål och i sitt hjul.

 
Många dvärghamstrar är svåra att göra handtama.. men inte millis då, - neee hon älskar att tas upp och mysa me!

Nu e kl snart halv 3, dax att stänga av datan...
( snart kommer bilder på andra katten me)¨

ha det bäst!
kramisar!

Lite bilder.... äntligen!

Så här kommer lite bilder på Nova, från det då jag börja tro att hon va dräktig tills idag då jag är ganska säker att hon e det!

 

Här börja jag ana något, hon va lite "svullen"

 Min lilla tjej började bli stor, svårt att blunda för magen nu. Sa fortfarande att det bara va gaser eller nått...

  

Har bäddat åt henne, och jag tror hon gillar sin säng. Man ser nu magen bra, och när hon går så gungar den från sida till sida... 

Mer bilder kommer nog senare, när magen e större!
 

Installation

Håller på att installera nya program från min nya mob till datorn, så jag kan ladda över bilder och sånt. Men det tar sån tid att jag tror att jag skiter i det snart. Jag ville lägga upp några bilder på Nova och hennes mage, men det får vänta, eller så får jag börja använda kameran istället för moben... aja ska fortsätta bråka med datan och nalle en stund.
Skriver senare (om jag inte slagit sönder datan tills dess)
<3

Tillbax i bloggvärden

AAA precis, nu e jag tillbax en stund. Har inte haft någon tid eller ork at blogga. Tyvärr kommer jag ha mycket denna vecka oxå =(
men lite snabbt om det mesta
Så trött på let´s dance willy, men jag tittar inte så mycket på det. Det handlar ju inte om att va den bästa utan fovvon... Och då kanske det är rätt då. Aja men på riktigt, orka bry sej!
Melodifestivalen Anna va jätte bra och en värdig vinnare, tror dock inte att hon kommer funka i europa, tror inte hon klarar kvalet ens... Hoppas att hon fixar det ändå....
Har varit i stan och dansat massa oxå, haft skit kul. Men nu får det va lungt ett tag. Lördags kvällen efter melodifestivalen va jag och Ida på ambassa deur.

Men viktigaste grejen som har hänt... Jag tror att min lilla Nova kisse ska ha bebisar.... vet inte säkert, men det är  nästan över 90% säker, har  till och med börjat förbereda en födelseplats och hon får foder för dräktiga kissar. Magen är stor och spänd. Om jag räknat rätt ska kultigarna komma strax efter påsk, precis runt dagarna när jag åker till Milano.

Kommer börja skriva lite mer om just detta, så ni kan följa henne under denna tid. Ska försöka fota lite oxå, en det är inget löfte... =P

Puss på er!

obloggare

har mycket att blogga om... men ingen ork just nu... e så trött (va ute igår)
men snart kommer jag blogga... när jag sovit ikapp mej själv.
pözzzzzzzzzzzzzz zzzzz

Internationella kvinnodagen

Aaa den är i dag... den så kallade internationellakvinnodagen, Vet inte varför vi har en sånn dag...??? känns lite 90-tals feminst eller något i den stilen... oooojj oj det ska va så lika mellan män och kvinnor så vi får EN HEL DAG (av 365)!!! Om ett år tionde kanske vi får en till!
Nä men på riktigt, jag har fått meddelanden av vänner som grattar mej på ikd (internationellakvinnodagen). WTF... -Aaa men tack så mycket då, jag är glad att jag är kvinna denna dag, just denna dag!
Känns riktigt löjligt, ska nog börja gratta tjejer varje dag... Typ -Grattis för att du är kvinna även denna dag.
Varför har inte gubbarna en dag, det vore ju mer jämnställt tycker jag!!????
Personligen vill jag bli firad att jag är en "stor och stark" kvinna de övriga 364 dagarna i stället, och gubbarna kan få denna dag... HA! Sug på den du!!!


Jag och min vän Elin när vi är ute och dansar... utan stor staka karlar! lol

Det va allt för nu..
Puss och kram vi ses på stan! (om du e tjej) ^^
<3


Lets dance och mycket annat!

Så trots bättre vetande såg jag på lets dance reprisen. Måste bara säga att jag är sååå arg att stefan åkte, oki om man tycker det e kul att ha kvar willy. Men stefan fick inga röster för att han "borde" sitta säkert... Han va ju en som borde få va me i finalen (undrar varför jag bryr mej så mycket)

Varit själv större delen av dagen, ganska skönt  tycker jag. Men min stackars johan har jobbat trots förkylnigen allan brallan!! Men han e hemma nu.

Skulle njuta va melodifestivalen, men fick bara se början... Det va ju fotboll på tv!! Jag hade ju sett alla låtar trots allt... Men det jag han se gillade jag inte... Pillan gick vidare, va f-n, jag gillade killarna. Sen såg jag på anndra duellen och den sluta bättre!! nu hejar jag bara på alcazar!!!

Nu ropar Johan på mej, han vill ha mys vid fotbollen så jag får nog gå till han... Det är Roma-Milan (jag hejjar på Roma och lite milan men johan är bara "milanista") När vi va i rom såg vi Roma och det va ju ganska kul...


Johan tittar på italiensk fotboll!


Jag, när vi hade picknick vid coluseum.

Meh shit nu hörde jag att Pillan gick till final... Sucks!!!!!

Oki det va allt från mej nu! Har´re

Puss och Kram <333

Fredag!

Sov helt ok... hade svårt att somna men vakna inte förens 10!!! I got my mojo back! =P
Idag är det fredag, och som jag konstarterade igår kväll är det en förkylnig på gång... Blivit smittad av Johan GRRRR på dej!!!! Men ska jobba ändå, det är inte så illa nu och jag hoppas det stanar där. Jobbet väntar snart (långpanna). Slutar kl 12 imorron.

Lets dance ikväll, men efter som jag e på jobbet så missar jag det =( hahaha bryr mej inte så mycket bara att willy åker nu!

Solen skiner i dag, så jag ska lämna daten ne stund för att lapa d-vitamin.
Om en månad åker jag till Milano... HAHAHA hoppas på jätte bra väder!

Kram på sej

Dax för sängen

Oki... nu e det dax, kom igen nu då 7 timmar inatt ska inte gå upp innan 8 i alla fall.
Har tittat på fim i dag (luftslottet som sprängdes) så bra. Jag gillar inte svenska fimer har jag alltid sagt, men får ändra mej lite efter den serien och Johan Falk...
Aja nu e det dax. sängen väntar! zzzzzzzzzzzz
just det börjar känna mej förkyld, inte bra!!! GRRRR

Sussa sött!!! <33

Bara Torsdag!

Med goda förutsätnigar bara skulle jag sova bra!!! Tog en skönt bad, låg på spikmattan och kvälls te... La mej och läste och titta på sambon när han låg och sov (så söt)

(bilden är inte från i går, men så ni förstår vad jag menar)

Sov jag...??? -Jo lite bättre, tack som frågar! sov ialla fall 6 timmar! Yey imorrn satsar vi på 7!
har gått 2 dygn sen nya mobilen och jag älskar den fortfarande!!
jag och Johan skulle ev gå på bio idag, men han känner sej lite dålig så det blir att gå och hyra film istället. långkok till middag, så det är dax att börja med maten snart.
Är ledig idag oxå.. men snart kommer en tuff jobb period igen...

Ha det toppen idag! <33

Nya rutiner

Seriöst... favvorit i repris! eller inte!!! La mej i god tid efter som jag va as trött (vid tolv tiden). Läste en stund till det att ögonen inte funka längre. Men somna jag?? Nej! Vid 4.20 gick jag upp och läste en stund, somna tillslut, men vakna vid 9. Gick upp en stund sen tillbax till sängen halv sov fram till ett tiden. Inte utvilad alls =(
En super dålig ny vana. Måste bryta den NU!!!!

Är annars ledig idag och det är bra för min nya mob kom i går såååå i dag blir det leka med den. Looovee it!!!! Ikväll är det säsongstart för grays!!!! YEY!!! Bara hoppas jag orkar. Sover jag inte bra ikväll så blir det knark (sömntabletter)..



Vill till Paris igen... men har så mycket planer detta år, det får nog bli nästa!
(eller man vet juh aldrig ;P )

Kramar till er alla!

Insomnia! Eller??

Sjukt jobbit... Gör som jag gör varje kväll (igår). Har mina rutiner.. Glo på tv... sitta vid datan... läsa... SOVA!! Allt gick jätte bra och jag va så trött, ända problemet va att jag inte somna!!??? Hur är det möjligt jag älskar att sova!
Vid 3 tiden gick jag upp en stund och läste lite till. Gick och la mej vid 4 tiden (då 2 timmar kvar tills killen ska upp). Aja jag somnade där i mellan någon gång. Och vakna sen innan kl va 10. Seriöst va f-n e fel på mej!?? Har det varit full måne eller nått (jag kanske e vampyr... yey =P)

Nallen kom inte igår, hoppas på idag så jag får en ny leksak. och nedräknig tills grays börjar... Imorrn... lööv lööv lööv!!!!!!!!!!
Ehh ska iväg till arbetet nu!! eller snart i allafall!

Pözzzzz!!!

Hej hej hallå!!

Så har ju inte bloggat på ett tag (igen). Men har haft massa tankar och åsikter om os, melodifestivalen, lets dance och so u think u can dance.

1) os har varit helt oki för sveriges del (tack vare skidåkarna). Besviken på hockeyn, såg fram mot en tuff final mot canada... men nej. Ett par till saker gjorde mej besviken, men orkar inte gå in på dom nu. Totalt 11 pall platser för Sverige GO GO GO!

2) Melodifestivalen... vilket skämt i år, ett par oki låtar men ingen som gav mej wawwawwiwwa känsla... ser inte fram mot eurovision när vi gör tok bort oss (tror jag).

3) Lets dance brukar jag inte kolla på så mycket, det är bara roligt när folk åker ut! =P Måste säga att det varit ganska kul att se Gudrun dansa, hon blir lite mer älskvärd (jag gillar inte politik, det ända jag har vetat om henne e att hon e feminist.) Willy kan ju åka tycker jag, Folk röstar på han bara för jurryn inte gillar han...

4) Finalen i sutucd har varit höjdpunkten. Älskar det programet. är så glad att dom redan börjat spela in  nya avsnitt. Att Russel vann va ingen förvånig (dock va han inte min favvo) Jag hadde inte blivit förvånad om någon som va i finalen vann... Alla va såååå duktiga.

Intressant att jag har så många åsikter... Borde börja kalla mej den 4 dommaren eller nått... Och att jag tycker så mycket om punkt 3 när jag ine ens tittar så mycket på det...

I veckan börjar nya avsnitt av grays... en annan favvo serie! Yey... Love it!

Idag eller imorrn kommer min nya nalle (mobil) vill ha den nu, sitter vid brevlådn och väntar ¨på avin..

Ha det toppen så länge, så bloggas vi senare. Puss och Kram!!

RSS 2.0