snabbis

Gud va jag vill ha mer tid med min kära data idag, men sambon är ledig... hummm så nu ska han sitta här... Tänkte bara säga att jag har skaffat en webcam så snart om jag lyckas så kommer ni se mej här.. haha knasigt. Men det är säkert världens sugigaste kvalite... köpte något billigt skit... Bara för att ha just nu. När jag köper ny data hoppas jag att jag kan komma ihåg att köpa en med kamera...
men ska putta bort gubben från MIN data lite då och då under kvällen. Så ni vet va jag gör...
Ha det toppen...
kram
xoxo

LÅN!!

Go´morgon mina vänner, och alla andra me för den delen!! Nu dagens första kopp med kaffe!! Sen till täbban och göra massa grejer. bla ta lån. Sambon och jag ska köpa lägenhet!
Hoppa allt går bra.

Ha en grym dag så bloggas vi om ett par timmar!!
Kram xoxo


Oki...

... Ska nu ge upp för dagen! Go´natt! sussa sött!!
Vi hörs
om ett par timmar!
Over ´n out!

Ego Jennie!!
Kram xoxo

En liten favvo!

Gizmo!! Jag menar hur söt får man va!!!

Ännu en favvo är ju
Bratz dockan... Och just denna är sjukt lik min syrra!! På riktigt!

Kram.
xoxo

Lite kläder som ska bort!

Här är nu lite kläder som jag ska bli av me..


Detta och mycket mycket mer ligger nu tillsalu... bla massa nya tränigskläder som jag köpte då jag trodde att jag skulle bli duktig... Men ne.. har nu gått tre år och dom är fortfarande nya.. ^^
Är något intressan?? Hör av dej!

Kram
xoxo

Säljer kläder

Nu ska jag rensa ut kläder snart... Får ont i magen när jag tänker på det.. Kommer natuligt vis visa upp dom här, och på bubbleroom. Fick ju heltplötsligt lite rumpa och höfter, så alla mina fina byxor knappt använda ska bort. Det är bara inse.. Det är ju höftben... spelar ingen roll hue mycket jag går ner i vikt. Det är ju BEN för tusan...
Sen har jag massa fina klänigar och sånt...

Som vänner och läsare till mej får ni förmån att köpa mycket billigare..

Så håll ögona öppna..
Kram xoxo

Två timmars sömn..

... I sittande ställnig i soffan halv tittar på tv.. Får va glad åt det lilla man får. Ska samla energi till att ducha, nu när lukrsinnet småt börjar ta sej tillbax så är det nödvändigt.
Imorrn ska jag till banken, om jag orkar eller inte är skit samma jag bara måste!!! Ska ta lån! Tur att det finns smink, skulle jag gå som jag är nu skulle dom säga -NEJ!!! Ser ut som en "freekin" lodis...
Ska försöka komma ihåg att skaffa mej en webcam oxå!
Får se hur det ska gå..?!
Blogg u later!
Kram!!
xoxo

Tusan..

Efter åtta timmar liggandes i sängen utan sömn, har jag på nytt förflyttat mej till soffan. Tyckte det va snällast mot sambon som snart ska gå och jobba, vill ju inte störa hanns sömn. Var på väg att somna flera gånger, men varje gång har jag drabbats av hostatacker. Har fått ställa in min lunch dejt med Emma.. =( (http://firstladies.blogg.se/)
Hoppas jag kan hitta någon skön halv sittande stälnig som jag kan halv sova i, för ligga ner går inte.
Önskar er en pigg och härlig onsdag!
Hörs snart!
Kram xoxo

Ajöken...

.. Sa fröken, nu är det dax att sova. Ville bara önska er toppen läsare en go´natt. Febern är tillbax, hostan är galen... hoppas jag kan somna... Alvedon och noskapin som kvällsgodis.

En snabb tanke.. Om onsdagar är lill lördag, är då tisdagar lill fredag?? Isf har en hel lill fredag gått och då har det varit min lilla dag... eller?? Vad säger man då? Happy mini Jennie´s day?? Eller grattis på nästan Jenniedagen... Men hur som, den klarar jag mej utan, jag tycker nämligen att tisdagen kenske är den tråkigaste dagen på hela veckan!!

En till grej jag vill säga, det är att jag är INTE intresserad av sport... eller det finns vissa saker jag tycker är oki... men det mesta är stört trist! Jag hejjer inte på något lag, följer inte tabbeler... Men när det kommer till DIF vs aik så blir jag galen om gnaget vinner... Bara för att Johan är gnagare... I andra matcher bryr jag mej inte... (men om jag skulle få syn på en tabbel och ser att DIF ligger före så blir jag lite gladare...) Tänkte precis skriva något jätte dumt... men jag håller tyst!

Nu ska jag sova!!


God natt och sov gott bästa läsare!
Kram
xoxo

Katt på rymen

LiiLoo vart är du??!! Jo hon har dragit. Eller jag ser henne hela tiden, hon springer runt runt där ute. Hoppas hon kommer in snart, adhd katt!

Som jag skrivit tidigare så gillar min katter att ligga på datan, det är ju så varmt och skönt där.
En dag När jag lämna laptopen på när jag gick till affären, kom hem och katten låg som vanligt där. Och som vanligt så hade hon tryckt fram massa sidor och satt på låset på musen. Men det roligaste va att hon fått fram en sökmotor och sökt på 6... alltså siffran. Och tryckt på enter, när jag och Johan kom hem så va det massa porr resultat framme!!! Det är sant!
SNUSK KATT!!!!!!!

MEN SÖT KATT OXÅ!

Måste bara säga GO DIF! Lycka till, hoppas på vinst.

Kram
xoxo

Jobbigt...

Tog en liten promenad till affären. Är nu helt slut.. Men det va lite skönt med lite luft.. =)
Har för första gången på flera dagar ätit fast föda, känner fortfarande ingen smak. Jag åt pasta och pannbullar, vilket jag inte ätit sen jag va liten och mormor va barnvakt åt mej.. Smaken fick mej att minnas min barndom... va kul att en smak kan göra så mycket.. Den maten ingår ju inte i min diet, men när man är sjuk får man fuska... Äter det jag ska oxå, men det har varit svårt att hitta det i flytande föda, så har fuskat en del =)

Kram xoxo

Host host!

Febern har gått ner med en grad! Halsen gör lite mindre ont! =) Nu känns det som allt är på rätt väg, hoppas HOPPAS!! Men en jäkla hosta har jag nu fått... Hostat hela natten, så ingen sömn... HJÄLP!!! Tur att man har soffan som jag får slumra i lite... Efter som det inte bara är rethosta så hjälper inte noskapin (hostdämpande). Men så är ju förkylngar... Börjar i halsen, sen snorar jag massa, sen till luftrören osv osv.. Nu börjar det bli bättre. Om jag tar det riktigt lungt idag så kanske jag kan gå utanför dörren imorrn.. om jag får sova på natten!

Det va lite status uppdaternig... Återkommer senare men lite annant smått och gott om en stund!
Kram
xoxo

dax att sussa!

Nu är det som sagt dax för att bädda ner mej i sängen, har ju legat isoffan hela dagen. Så samma grej annat rum... Hoppas på en god natt sömn, och att jag får lite mer energi tills imorrn.
Annars så har jag sett två filmer idag:

Den är lite läskig tycker jag, så jag såg den mitt på dan... Helt oki fram till slutet.
Trea i betyg, fram till slutet. Då är det minus tycker jag!

Handlig: En vanlig höststorm trodde de flesta, men i spåren av stormen kom en dimma, en dimma så tjock att man inte ser fötterna nedanför sig. David Drayton med sin 5-årige son Billy blir när dimman anländer instängda i ett snabbköp tillsammans med de andra panikslagna byborna. Varför kommer ingen hjälp? Varför kommer ingen som går ut tillbaka? Baserad på novellen The Mist av Stephen King.

Film Nr 2

Helt oki... mycket bättre än va jag trott...
Tre,5 i betyg på denna rulle.

Handlig: Eh jag orkar inte skriva, gå till närmsta vido butik och läs på baksidan... =P

Mer om allt som händer i mitt spänande soffliggar liv imorrn.
Shit va trist det är, håll ut snart är jag tillbax med vanliga inlägg igen, och inte såna här som handlar om sjukdom...

Just det! Tack Underbara Helle för uppmuntrande kommentarer! Ska bli frisk snart!! 

Kram och krya på mej!
xoxo

Goda nyheter

Såg reklam på tv. blev jätte glad, det kan jag behöva. 6 oktober börjar en ny säsong av grays anatomy

Så varje onsdag från 6 okt mellan 21-22 är jag inte anträffbar.. Så då vet ni.
Längtar som bara den.
Love!
En snorig kram.
xoxo


NY dag!

Det börjar bli tjatigt nu, varför kan jag inte må bättre...? Trodde toppen va igår och att det skulle va bättre idag. Men nej natten hat varit hemsk, har inte lyckats sova alls nästan. =(  

Nu blir det ännu en dag i soffan, ska frsöka äta lite oxå, men har ju ingen aptit...
Nee nu ska jag kurura mej!!!!

Hoppas ni bästa läsare har en grymt bra dag!
Kram.
xoxo


Såå Trötttttttttttttt

söta bilder
Det är så här... Jag är sååå trött och jag har feber )= Jag vet.. massa tjat om mej och min sjukdom just nu, men att tänka tar för mycket energi och mitt huvud fixar inte att tänka ut något bra!

Idag har jag ju lyckats äta en svamp toast och lite glass... skulle kunna äta mer glass för det är det ända som funkar. Men glasen är nu slut, det går såå mycket mer glass (och godis och allt annat gott man har hemma) när man är fler i hemmet.

Tror snart att fru alvedon ska få kasta ut herr feber för ett par timmar, för det här är ju löjligt (tagit snart en timma att skriva detta inlägg).

Detta blir nog sista för idag, men hörs imorrn!
kram
xoxo 


Frässssss

söta bilder
Tyck synd om mej då... Jag är ju sjuk... Inte ett krya på dej eller inget min goda svamp... =/

(har hittat massa söta och roliga djurbilder som handlar om blogg så det kommer nog komma massa såna nu)
=P
Kram
xoxo

Status

Ska nu bädda ner mej i soffan, vill att johan ska passa upp på mej... Men nej! (det är ju fotboll på tv) jag får fortfarande fixa allt... Men när han e sjuk då är jag bästa pigan istan. Jaja han har i allafall gjort kaffe till mej idag.
Ska se en film, vet inte vilken det blir, men talar om vilken när jag bloggar nästa gång.

Har lyckats äta en toast med smörfrästa kantareller.

Nästa gång blir det gräddstuvade!

Men det känns som slöseri, känner ju ingen smak och tycker det är jobbigt att svälja. Ändå la jag på massa svamp.

Saknar er!
Kram xoxo

Bajs

Försökte ge förkylnigen en chans, en go natts sömn och den skulle veck... Men nej! Den är kvar och nu har den brytit ut, efter en månad med feber varannan dag, hals ont varannan dag. Nu har jag jätte ont, kan inte svälja. Försöker få i mej lite mat, det går inte. Känner ingen smak heller. Som pricken över i:t gör sej febern påmind då och då.. =(
Får köra maten i mixen så den blir puré sanrt.

Får se hur myck jag orkar blogga idag, men med lite tabletter så kanske jag orkar skriva mer sen.
Hoppas ni har det toppen och inte är för bakis!
Kram
xoxo

='(

Har så ont i halsen nu, kan inte äta. Trött och grinig som en bebe...
Ingen bra dag.='(
En svag kram.

go´dag.

Har nu vaknat... Har drömt om svamp, otippat va?? Min kamp mot spindlar, sniglar och baggar... just det jag hatar sånna djur... mycket stort drama! men va tusan har ju rensat svamp in timmar totalt och lämnade jag två nävar. Nu börjar nästa jobb... ta hand om det jag fixat me inatt... steka, torka, förvälla och frysa in. Fler tips??

Efter nattjobbet har halsen blivit värre igen. =( men det kan ju bero på att jag bara sovit 2½ timmar...

Hörs snart!
Kram
xoxo

SVAMP!!!!

Har i 8 timmar rensat svamp... under natten... är inte klar än. Tror jag kommer behöva terapi efter detta terapi jobb... håller på få svamp händer, va det nu är??
Blir tokig... lalalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa
Ska fortsätta nu, men ville bara förklara varför jag inte bloggat så mycket inatt... Jag har svamp i huvudet...
hatar svamp just nu.
kram
xoxo

Natt status

Har nu jobbat massa... torkat golv, tvättat, strykt och gått ronder mm mm... Har oxå gjort saker som inte tillhör jobbet, min kära kolega som bor på landet kom med JÄTTE MYCKET svamp, här snackar vi litervis... hon sa att om jag hjälper till med att rensa svampen så får jag hälften... Det är skogens guld oxå, inte vilken svamp som hälst. Nu har vi tillsammans rensat typ hälften och det har tagit två timmar... Då kan ni förstå hur mycket det är.



Nu är det dax för mat och en red bull, film och mera svamp... perffa natt jobb... behöver inte så mycket hjärna för att fixa svampen.

mera natt status kommer säkert senare...
Kram xoxo


Äntligen

Stunden är nu kommen, dagens första kaffe. Har sovit i två timmar på soffan, så nu blr natten en baggis!

Har längtat efter detta hela dagen, och älsakr min mjölkskummare. Nästa inköp blir riktig kaffe maskin, eller hur Johan??

Nu till dagens favvo stund, läsa vad ni har haft för er...

Sen ska väskan packas med filmer och annat smått och gott som gör natten lättare. Och det bästa med Fredagsnatt är att dom som inte går ut sitter uppe längre vi datan, så jag kan chatta på fb. Och dom som går ut, när dom kommer hem och loggar på fb kan jag chatta med dom. Så denna natt kommer bli kakbit alt. fred av kaka. (peace of kaka- peace of cake)
Haha va kul jag är i bland, stört skön!

Tar jag det för bokstavligt nu?? XD

Blir nog sista inlägget innan natten stundar, men då blir det fler, som du är natt uggla med mej, tittan in på bloggen. För där finns jag!

För att citera bästa Emma (se blogg länk) "Hoppas ni får en FAB fredags natt." Ring om ni vill, jag är vaken fram tills 9 imorrn.

Kram
xoxo

Nu så..

.. Hemman från affären, maten lagad... Bara favvo delen kvar bädda ner mej i soffan och mysa och vila fram tills det är dax att gå till jobbet.

Vår i milano... det blir nog en favorit i repris... =P

Ska nu äta lite...


Kyckling med grönsaker krämig curry och bulgur..

Kram
xoxo
Kram

Hejsan bloggboken!

Nu är det fredag igen... Som jag skrev tidigare den tredje Jenniedagen, mega gillar det här med egen dag!
Kl är nu två eller lite över två, och jag har precis kommit ur sängen. Önska att jag kunde sova längre... Många av erb läsare har ju barn och tycker kanske att jag sover lite länge... Men man måste ju passa på, innan jag själv skaffar knoddar. ;P
Dagen består av följande:
Till affären, Sen bara hem och vila äta och laga mat till sambon. Jag ska ju jobba natt igen så det är ett helt oki beteende...

Tänkte bara säga att jag har gjort så att jag måste godkänna komentarer innan dom läggs ut. Gör så pga att jag fick några mindre roliga komentarer av några. Och det vill jag inte ha i min blogg.

Ska nu till affären. Blogg u later.
Kram
xoxo

Bra och dåligt

Börjar med dåligt... Ska va vaken i typ två timmar till!!! Och btw uret är redan 2... alltså vaken till 4, för er som inte kan räkna. Är trött, men aja sånt är livet.

Nu lite bra. Har ett nytt favvo grej att säga, som stämmer nästan jämt.. Redo? Här kommer det: "Älska henne* mest, när hon* förtjänar det minst, för då behöver hon* det mest!"
*
Kan bytas ut till han eller mej eller till va man vill.
Love it... och tänk på det när ni bråkar med någon i din närhet  nästa gång.

Andra bra grejen är att det är nu tredje Jennie dagen! Glöm inte det nu vänner!
Happy Jennie´s day to all of you.


Hoppas på många fina höst dagar. "Löv" hösten. (haha)

Hej för nu, tror detta blir "nattens" sista inlägg... Men man vet ju aldrig!

Kram xoxo

Bra film

Precis sett en jätte kul film. En galen natt/date night. Steve Carell och Tina Fey... Ni kan bara tänka er. Dom är ute på en date och får inte bord på stans bästa restaurang, så dom tar en annas resarvation... Ett par tjuvars. Ja restan kan nni säkert tänka er.. Men skratta högt, ganska lätt att gissa ur det skulle gå.

Betyg: 3 glada gubbar
=) =) =)
Många skulle nog säga fånig, och lite... Men får den mej att skratta högt flera gånger så är den ialla fall kul!

Nu ska jag vända på dygnet igen, ska ju jobba natt imorrn så natt uggla tills typ tre eller något.
*Toa rast*
Många min senare..
Nu är jag tillbax, men har tappat tråden lite. Skriver nog om ett par timmar igen. Så ni behöver inte oroa er.

Kram
xoxo


Yo!

Go´morgon till er alla, eller det är ju eftermiddag redan. Men med sömnbrist allanbrallan är det inte såå konstigt att sova 12 timmar!

Håller på tänker hur man kan göra bloggen bättre och roligare (för mej). Menar sitter med huvudet fult med ider... Men vet inte vart jag ska börja... Kanske ett par kategorier (skit istavnigen ni vet vad jag menar) Och som jag sagt tidigare en webcam. Då blir det lättare att få ur alla saker som rör sej i skann... Tycker dock synd om er som måste höra min röst då.. =P Men kom just på.. Kan ju be någon läsa upp allt så mimar jag. =O) Vilken plan!
Tänk Johans sköna stämma komma från min perfekta mun??! haha Gu va knäpp jag är.

Men nu är det starx jobbet som väntar... Men kan inte jag bli riktigt sjuk så jag kan sjukskriva mej, då kanske förkylnigen som jag levt med fram och tillbax ni i ca 4 veckor släpper. och jag får ledigt ;P

Ska fixa some shit nu!
Läs mej senare!

Kram xoxo

Natten är nu kommen!

Eller det är nog mer senkväll än natt! Men för mej känns det sent... med tanke på sömnen jag inte fått... Men nu är det dax att knyta sej. Det bästa med det är att Johan ligger redan och värmer sängen åt mej! Tok mys! <3
Ska bara utfodra djuren sen får jag oxå krypa ner!

Ville bara önska er en god natt till bästa läsarna i välden!
 
Mina killar myser i detta nu... (det är ju kattförbud i sovrummet, men när jag tar för lång tid på mej så brukar Hector smyga in till favvo husse Johan)

Kram
xoxo


Onsdag kväll

Ska va helt ärliga me er... är svin dålig på att sova på dagen... så mest legat i soffan och halv vilat.. Vilket betyder att jag är trött fortfarande. Men jaja skit samma.
Idag hade sambon namnsadg, hanns mellan namn. Mauritz! Och det ville han fira med pizza, så det blev det till middag.
Nu snart ska han se på fotboll, roligare har jag haft. Men med hanns name-day så det får bli det ikväll. Sucks!

Måste bara säga att minsta kissen har nog adhd... blir tokig på henne.

Men galet söt any way!

Nu ska jag fortsätta sega i soffan.
Får se om det blir mer inlägga innan kvällens slut! Titta in vet jag så får ni svaret!

Kram xoxo

ZZzzZZzzZZzz

Snart så får jag sova... Ville bara in här och säga att ajg är såå trött. Precis kommit hem från komferansen... skit kul... NOT! Är ju inte så farligt, men svårt att fokusera när man sovit två timmar.
Så jag loggar nog på om 3-4 timmar igen.
Go natt/morgon/dag!
Hare toppen!
Kram
xoxo


Natten fortsätter..

... Till tidig morgon, kl är nu halv 6. Har nu slutat dricka koffein, ska om ca 2,5 tim gå och lägga mej här på jobbet för att sova i 2 tim. Sen ska jag sitta i 3 timmars komferens innan jag får gå hem och sova igen. Så längtar lite tills kl 14 idag!

Såg en till film. Love den, även om den inte är my cup of te.
Men med tanke på att jag är trött och filem är lång så kanske det inte va den bästa natta filmen.
Den är inte ny, jag har sett den förr. Men den är sååå bra, trots den inte är "min" typ av film.


Betyg: 5 glada gubbar!
=) =) =) =) =) 
Har du inte sett den, gör det!!!! NU!!! Eller någon annan gång om det passar dej bättre!

Kram på er, bästa läsare!!
xoxo 


Mera natt jobb

Har nu slutat överdosera kaffe... Blev så kissnödig att jag typ fick flytta in på muggen... Det va inte så kul! Nu överdoserar jag Red Bull, blir inte mindre kissnödig för det. Har oxå fått lite hjärtklappnig av det. WOOHOO!!
Är inte så trött, men det känns som jag har rosa bubbelgumm i mitt huvud iställer för en hjärna... Om ni vet hur det känns??!
Har sett en film, helt oki för natt jobb. Inte jätte bra, men ganska enkel, och söt!


Betyg: ca 2-3 pussar
**(*) Men gud det ser ju ut som ett kvinligt kön... så kan vi inte ha det!
Det får bli glada gubbar så länge tills jag kommer på ett bättre sätt att ge betyg på saker...
=) =) ( =) )
Ni fattar vad jag menar.

Ny rond, och mer film!
Hörs snart
Kram xoxo

Natt jobb

Sitter nu här... ganska lugnt än så länge. Har jobbat sten hårt i tre timmar nu, men resten av natten blir nog bättre! Har moppat golvet i hela huset, det luktar kräks om golvet när det bli blött... BLÄÄÄÄ! men men det försvinner nog snart. Överdoserar kaffe och halstabletter... MUMS
Ska nu gå en rond.
Kram xoxo

Im back

Nu har jag kommit hem, filmen jag ville hyra fanns inte inne... =(
Det blev 4 andra filmer. Sen sushi till middag.  Ska nu lägga mej på soffan en stund och vila, Johan kommer hem om en timma då ska vi äta. Sen sova mer...
Det värsta är att halsen börjar göra ont... så va vaken hela natten med förkylnig på g, inte det roligaste jag kan tänka mej.

Kram xoxo


tisdag

Nu är det tisdag, jag ska jobba natt i natt så är ledig nu på dagen. Jag försöker vila en del så jag ska orka. Men har en del att göra idag ändå. Ska strax till täbban och hyra film, då har jag något att göra inatt. Sen handla mat och laga den.. städa och till sist vila en stund till...
Får inte dricka kaffe nu, för jag vill inte förstöra min chanser att sova en stund innan jobbet. Känner att jag vill dricka kaffe ändå... men ska inte. Nu måste jag va stark.

Uppdateringar kommer ske under dagen och på natten om det blir lugnt... om jag blir "övertrött" kan det bli ganska spännande...
Bloggas om ett tag!
Kram xoxo

Gammla rutiner

Nu e det klart för ett par veckor. Inga födelsedagar, bröllop eller fester. Ganska skönt. Slipper sticka iväg titt som tätt och va glad och pigg...
Så tillbax till vanliga livet igen.
Sitter nu jätte trött och försöker hålla mej vaken ett par timmar till, men jobbar natt imorrn så håller på vända dygnet lite. Får se hur länge jag orkar.

Vi hörs imorrn! Go natt min skatt
Kram xoxo

Senare än vanligt

Dagens första inlgg... Ganska sent, men har varit trött. Har haft en intressant natt, ni som va me vet vad jag pratar om. Men till er andra ska jag bara säga att det sluta på D.S med två stygn.. Inte på mej! Men måste man testa om en kniv är vass, så ska man inte hugga sej i armen... Det va nattens läxa. Nu vet vi bättre, och hoppas på att vi inte leker med knivar mer.. =P



Sen valvakan som va inatt oxå, tänker inte ens prata om det.... För alla andra har ju redan såå många åsikter. Kommer säkert säga vad jag tycker om det ändå, i andra inlägg...
Men just nu vill jag bara säga att ni är bästa och förtjänar en förklaring till varför jag inte bloggat på hela dagen. XD

Ska nu göra lite kvälls snack...

Kram på er xoxo


Min morgon

Go´morgon minna vänner!
Som mycket tjat tidigare så ska jag nu göra mej klar för att gå och rösta... PYYYY PAAAN vill inte, vet inte vad jag ska rösta på, vet dock vad jag sagt för flera år sen.... Funderar på att hålla mej till det. Själv gillar jag inte politik såååå mycket så jag ska inte tjata om det för mycket... Det värsta med detta val är att alla på typ fejjan hat tjatat om om vad dom tycker man ska rösta på i flera veckor... ORKA!!!
Politik=Sucks!
Men nu ska det va tyst om det i 4år!!!!
Så ska jag göra mej riktigt fin till Fias 30års brunch på rival! Om tid finns så ska jag blogga mer innan! annars hörs vi ikväll!

Kram på er, det bästa läsarna!
<3

Min kväll!

Så det blev utgång ändå... Då jag ringde syrran och sa att jag skulle va hemma, hon blev inte jätte glad... efter ett par timmar blev mitt samvete för jobbigt att leva me, så jag fixa mej och drog iväg... sa till sambon att jag kommer hem om två timmar, jag ska bara dricka två glass vin... Sagt och gjort.. Är nu hemma igen. Det va helt ok, känns bra att jag åkte.
Va först hemma hos syrran sen på mosebacke.. Inte riktigt my cup of te... Men roligt att se så  många dansa... kändes som jag va i brasilien eller nåt...

Men vill bara säga att jag hann tvätta upp all tvätt (5 maskiner!!).. så jag har gott samvete.

Måste sova nu, som tidigare sagt, brunch imorrn och innan det ska jag gå och rösta (hata).... ska prata mer om det senare (imorrn eller nåt)
 Men en bild till er som längtar after me... i lugg!! första ever!! Och jo.. ni skulle sett storasysters min när hon såg mej... hahahaha love!



Inte den bästa bilden... och med en smått galen lillasyster brevid mej.. ^^ Men det ger ett humm om hur jag ser ut..

Snart blir det lungnare på födelsedags fronten... ett par veckor ialla fall... *skönt*

Hoppas ni fått en toppen lördag!
Hörs snart!

Kramkram

Salt!

Hitta en bild på Angelina Jolie i nya filmen SALT! Frisyren är den samma som jag har nu, dock så saknar jag det snygga ansiktet =P

Lite längre hår, och tjockare lugg.

Kram


Lördag!

Den stora dagen... Nästan alla älskar lördagar, och visst jag me.. eller denna ialla fall. Har tagit semester, så sitter här nu och om ca 20 min börjar mitt arbetspass, så då får jag betalt fram till kl 12 imorrn... Soft.
Hur som helst.. Behöver tvätta, har missat och bokat om tiden 3 ggr redan, tvätthögen stiger och har snart tagit över badrummet. =S Har ju då en tid ikväll... men som tidigare skrivet så ska mina systrar ut och dom tjatar på mej att jag ska me, det skulle va grymt kul.. Men seriöst, då måste jag boka om tiden. Vet inte vad jag ska göra, det hjälper ju inte att jag vill va hemma bara idag!

Mina galet snygga systrar
<3 Linneá och Sophia <3

Lämnade datan för ett par min... Då passa katten på, hon älskar att ligga på datan, den är ju varm och mysig att ligga på.

Detta inlägg va borta och jag va inloggad på fejjan...?? Hur lyckas hon. Men som tur e så sparades inlägget i utkast, men det fanns typ 20 rader som dåg ut så här:
ilkhenmkluwu<k,litwkd<b.vs m,jusk<e78392uorkqwKJDHCOIF
Du förstår nog.

Ska nu fundera på hur jag ska göra ikväll.

Just de! Glömde nästan.. Ni är toppen läsare, vad skulle jag göra utan er!
Kram


Egen tid!

Tror att "egen tid" är en av d viktiga grejerna som gör att ett föhållande ska funka... Det finns massa saker såklart, men d är viktigt med egen tid. Ialla fall fal för mej.
Och det är det jag har nu. Johan ska jobba imorrn så han har gått och lagt sej. Försöker ge en film på tv en chans, men den är inte jätte bra. Det märks tydligt, när jag dras till datan.

Det fanns ett glas vin kvar från igår, det står nu på bordet framför mej. La i några jordgubbar och mys! Tog fram några goá ostar oxå. Så vin frukt och ostbricka, helt för mej själv. Det ingår inte i min diet, men man måste få fuska, framför allt när man har egen tid.

Varje gång jag får en stund för mej själv, tänker jag på ett par gånger då jag varit riktigt lycklig med Johan, så när han kommer hem/jag går och lägger mej etc. så är jag lite extra kär.


Nu är det nog med kärleks snack för ett tag, men ibland (för det mesta) känner jag så här. Men hur kul är det att bara läsa om massa cheezy love?

Ska mysa klart nu sen krypa upp bakom mys (johan) i sängen.

Massa kärlek till ER!!
Kram



Andra Jenniedagen!

Icke att förglömma! Det är ju jennie´s day idag igen... =D
Så Happy Jennie´s dag 2 all of U!
=P
Kram!

Hej hej hallå bloggboken

Oki inte mycket tid nu att skriva, men det kommer senare... Johan vill ha datan bara för han ska se något skit program om fotboll på datan... (det kan han väl göra när jag gått till jobbet??)
Som sagt, ska till jobbet om en stund.
Ville bara säga hej till er alla! Ni är bästa läsarna i stan/världen!!
Vill oxå förklara varför jag inte skrev mer igår, som vanligt satt Johan vid datan, sen sluta den fungera... och det gick inte att få igång den. Sa att vi skulle låta den vila i ett par timmar... Men nej killen ska starta om och starta om... -Det går inte Johan hajja det!!? Låt datan vila över natten så funkar den säkert imorrn... Johan med lite panik i ögonen. -Va ingen data på hella kvällen?? Då va kl typ 23.00..
Hur som, nu funkar den. =D Jag ska snabbt som bara den skaffa ett usb minne, där jag kan lägga alla bilder på... Det var ju det jag va orolig för, att alla foton skulle försvinna.

Jaja hur som, ska ju till jobbet snart, sen är det ev utgång på lördag.. om jag orkar. Mina systrar ska ut... efter som ena syrran fyller... 30!!!! (wow) på söndag. Då blir det brunch på rival.. Så ser min vecka ut. Men mer om det där det närmar sej!

Måste sluta nu, Johan håller på gå i taket nu, jag har ju suttit vid MIN data i säkert 10 min =S
(Puss gubben, men du är lite galen i datan)

Kram
<3

B-DAY!

En snabb blogg innan vi ska iväg på födelsedags firande, dagens andra... Första fick johan imorse, frukost (lyx) på sängen. Så till Johans föräldrar för fika.. jjjaaaaaaaaa du förstår nog att det är ganska mycket på g... så jag är glad att jag hinner säga hej ialla fall. Så HEJ!!!
Får se om det blir mer bloggande innan jag dör på soffan ikväll.. (hoppas) annars får ni ha en toppen dag!

Kram

Tillbax vid datan

Nu är håret fixat... men det kommer nog inga bilder på det förens senare... Men om du har tur så får du träffa mej live innan.. (om du känner igen mig)
Om 10min (iskrivande stund) börjar världens bästa sambo´s födelsedag! (min sambo, om du inte hajja det)
29år, gammla mannen jag har snart (8min) =P
Men gu´kan inte sluta spegla mej... 

Nepp nu dax att krypa ner brevid snart födelsedags barnet/gubben =P

Imorrn ska jag försöka hinna uppdatera men har fullt upp med att leka slav år sambon.

Go natt och kram!! 


Lugg..

Japp nu har jag lugg, snipp snipp håret... men shit va gör jag nu?? Fick tag på syrran som är frisör, hon fick fixa till det. Jag är lite kär i mig själv nu!!! ^^ <3 <3
Bilder kommer nog till slut, men nu måste jag blåsa håret tort och fixa med luggen... Mycket jobb med lugg tror jag. Men va jag älskar den!
Kram från Jennie och luggen

stress..

På min lediga dag... va är det för stil, så här e det va: Ska nu til täbban och handla för Johans födelsedag imorrn, sen hem för att vända och dra till mitt andra jobb.
Hela min kväll kommer gå åt att göra avier. Tråkigt? OooJa men betalar bättre än komunen!

Men mer om det senare, nu ska jag uppdater mej om vad som händer i mina vänners liv. Sen ska jag göra mej klar för att sticka. Om tid finns så skriver jag senare, annars så hörs vi i kväll... Men nu när jag lärt mej blogga i mobilen så är det ju lättare att uppdatera.

Kram så länge

vart är jag nu?

JAGJAG  LIGGER I SÄNGEN OCH BLOGGAR FRÅN MOBILEN. DET KÄNNS JÄTTE KNASIGT , MEN MAN MÅSTE JU PROVAA DET OXÅ HAHAHAHA. AJA SKA FAKTIST SOVA NU. GO NATT KRAM

Blogg lista!

Tror jag har lyckats göra länkar till mina favvo bloggar... så ni kan gå in och se vad jag roar mej med när jag har tid över.. Såg att en vän som bloggar gjort det, blev lite kär i den grejen och snodde den. =P
Men som ni vet dyker lite reklam upp i min inlägg ibland oxå...

Jag har ett par till bloggar som jag följer, men dom uppdaterar inte så ofta... och då tycker jag inte dom ska göras reklam för.. (hahaha, där fick ni)
Om dom/ni böjar blogga mer så får ni nartuligtvis komma med i min favvo lista.

Kram

Varannan dag

Det är då min förkylnig som jag pratar om, varannan dag mår jag bättre, varannan sämre igen. Har nu varit så i 3VECKOR. Men nu mår jag sämre, feber igår... Kan det va så att min nya kost har gjort att mitt imunförsvar har börjat jobba igen? Det har bara gått en och en halv vecka... Det ska ju inte gå så fort... aja jag tänker fortsätta hoppas att det är så!

Trots detta tar jag två alvedon eller liknande och går till jobbet... VÄGRAR VA SJUK!!!

Men en sak kan jag säga att min mat gör... den gör mej snurrig... det snurrar jätte mycket... Men jag äter mer än va jag brukar... fast nästan bara sallad och frukt, det är nog felet. Får äta oftare...

Dax att gå till stälet som betalar mej för att va där!

Puss och kram, vi ses på stan!


Skottland!

Jag flyttade ju till Skottland, eller som vi sa där scotland =D
Det är nu 6år sen jag flyttade hem till Sverige igen... Saknar fortfarande landet på andra sidan havet ibland... Hitta lite bilder där i från...
En "highland cow" Kan bara säga luggigt värre... hihihihi, och en på loch ness...
Denna ko bodde precis runt hörnet från min lägenhet... Gick förbi han nästan varje dag. Han stånga oxå min pappa lite när pappa var och hälsa på  mej... Kon fick namnet Bosse av mej. (en get som betade uppe i bergen fick namnet torsten av mej)


Loch ness och ruinerna från en "känd" borg/slott som stog där... kommer inte ihåg namnet på det nu..

Shit minnen som kommer tillbax nu, skulle vilja flytta tillbax, men ta me vänner och familj denna gång. Om jag ska va ärlig va det ganska jobbigt första tiden, innan man lärde känna folk. Nee det får bli skottland på nästa semester.
<3
Kram, eller som vi skrev i skottland xoxo!


Hepp

Hej hej hallå bloggboken!
En dag som denna, tisdag och solen skiner (köp gardiner). Morgon kaffet precis slut, musiken på högsta volym. Jag dansar framför datan och försöker skriva detta..
Pms haggan har flytt kroppen!!! Känns skönt att va tillbax. (det bästa med att bli på riktigt piss humör är att när det går över så älskar jag allt)
Till och me jobbet känns oki... ha vem trode det!? Frukosten denna morgon va en frukt och ett torkat fikon, och inte ens det får mej att hata...
Imorgon så är jag ledig!!! Men kommer kanske behöva jobba extra på andra jobbet, bara en liten stund. Har ju tok massa att göra för på torsdag fyller världens bästa sambo (min) år!!! Och det vill han inte fira, så jag ska naturligt vis överfira!!! Om han inte visste det innan så vet han det nu, men om han känner mej (efter 4½år) så är det ingen överrasknig.

Klart slut varulvstjut..
Kram


hjälp!

Det är inte ofta jag blir chockad... Men idag blev jag det...
Kommer ni ihåg historien om jackan... (hur kan ni glöma det, blogga ju om den hela dagen igår..^^)
Sa åt Johan som jobbar i täbban att gå till bruket och fråga efter jackan igen... Vilket han gjorde... Och hör och häpna... Jackan fanns nu.
Så nu är Johan och hanns  favvo jacka förenade igen i en härlig harmoni. <3

Men oki, hemma nu efter jobbet. Trött, men känns ändå ok. Ska nu ta en frukt... För det är allt jag får äta på kvällen, men tillslut kanske jag kan lära mej gilla det.



Kram


Grått och trist

Bra beskrivning på denna måndag... Undra va man kan göra för att en sån här trist dag ska bli tristare... JO!!! JOBBA!!!
Ska in lite tidigare idag, för har massa att göra...
Men en sak som gör mej glad.. Jag hade rekord många läsare igår!! Massa kramar till ER som orkar läsa!!!!! Hoppas NI vill fortsätta!!! Ni gör en sån här dag sååå mycket bättre!

En toppen tjej bloggar oxå!! Hon har dagens ros som inlägg (och tistel)
Tänkte apa efter lite på den idag.

Idag går den till ER
För NI lyckas få mej på bra humör när jag är en riktig PMS HAGGA. Det är inte lätt!!
Så här får NI:


Kom hem till mej så får NI:


Haha va tvungen.. Har ju hela frysen full av glassbåtar.

Kram


dålig stavnig...

Sitter och läser gammla inlägg... garvar högt... men shit jag kan ju inte stava... flera stav fel kommer då man trycker på fel bokstav... men vissa, hallå är det någon hemma... ser att vissa ord är felstavade (orkar inte rätta), och vissa tror jag säkert stavas så... Vill bara tala om att jag har en ganska svår dyslexi... men gillar ju att skriva så det hindrar inte mej...
Hoppas ni har överseende med detta och om det är saker in inte förstår... hör av er, så kan jag förklara (efter jag hämtat ordbok =P ).

Kram


Veckans sista dag del 3

Oki... nu fortsätter jag.. Vart va jag någon stans....? Just det skulle hämta jackan (läs först veckans första dag, sen del 2)

Åker till täbban, sjukt trött. Men va gör man inte för sin man??
Kommer till bruket, berättar historien, ja men oki ska hämta den.
Snubben i baren kommer tillbax och berättar att jackan inte finns!!!! WTF
(Lovar att vaktfitt... hum vakt kvinnligtkönsorgan... Tog den)
Bar killen sa nej du får komma tillbax ikväll och prata med vakterna.
Hoppas ni kan förstå att jag bli irriterad nu!!
Som tur va hade jag en dejt med min kusse Malin, så humört blev bra ganska snart.. Vi tog en fikus =P  Sen ska man hem och berätta historien för killen som inte riktigt förstår hur detta gick till... (Men han kommer inte ihåg halva kvällen)

Denna dag har gått i städens täcken... har stor städat.. men missa tvätt tiden =S behövde faktist sova!!!

Nu lite tv och avkoppling, Men fortfarande grymt arg på den som snott min sambo jacka!!!!!!!!!!

Kram

Veckans sista dag del 2

Oki nu fortsätter historian.... För jag har varit duktig och städat lite.
Om du inte har lästa tidigare inlägg (veckans sista dag) gör det först.. sen till detta.

Som sagt kom tillbax för hämta jackan. Johan sitter kvar i taxin. Berättar för vakterna vad som hänt, får då gå in. Ser jackan direkt, pekar på stället han lämnar den, pekar på jackan beskriver den i minsta detalj.. den hänger ju framför näsan på mej. Dom tar fram den och säger att aaa den låg där. Va bra kan jag få den då??
Vakten: -Vad är det för märke??
Jag : -Vet inte, den är köpt på en sport affär i rom, så kunde jag märket skulle jag ändå inte kunna uttala det.. haha..
Vakten: -Nej då kan jag inte ge den till dej...
-Men va tusan, jag beskrev den i minsta detalj...
-Aaa men kan du inte märket får du den inte.
Ska då hämta Johan för att han kanske kan märket... Men han är för full för komma in igen (på tegel?!). Vakten säger då att vi får komma tillbax imorron. Suckar högt!!!! Aja gör det då... Men lägg undan jackan då, för ni vet ju att det är vår.

När vi väl är hemma börjar Johan spy, det är inget konstigt med det... förutom att han kan inte göra det själv. Jag är sååå trött att jag inte orkar sitta i badrummet hela natten/morgonen så det blir en hink brevid sängen... Jätte trevligt. Eller inte!!!
Aja efter 2 timmars sömn så va det dax att åka iväg för att hämta ut jackan, Johan orkar inte.
Så jag får göra det...

Men Gu´ett till mega inlägg, får städa lite till och så kommer jag tillbax och skriver fortsättnigen... (det är inte över än)

Kram

Veckans sista dag.

Min och johans städdag... inte välkommen! Men det måste bli gjort.
Men vi går tillbax till i fredags.
Kom hem från jobbet, Johan va så dår att va me... =S
Vi va inte helt överrens.. om man säger så. Så han skulle "dra" vilket han fick... Och jag ringde ett samtal och fick egna planer. Då dök Johan upp igen och blev snällare när han såg att jag va på väg... För då ville han oxå följa me... jaja orka bråka om det.. kom med då.
Så det bar iväg till trgel... för att fira min dag. ^^
Behöver jag säga att Johan va tok full... Men aja hade skit kul med Helle och Willy (och Johan).
Helle stog och prata med en komps, jag kom fram bara för att liksom... Hälsar på tjejen som presenterar sig typ så här
: - Hej jag heter Amanda, och jag har "dejtat" din kille..
Jag: - Jaha... Grattis! Va sa du att du hette?
- Amanda... Men det va typ 11år sen.
- Oki, vill du komma och hälsa på han?
- Vem??
- Johan?!
- Jaha, aaa oki!
Så jag tog me henne till Johan, som blev lagom "glad" att bli satt i den sitsen...

Hahaha. Skrattar fortfarande.

Tillbax till i fredags, Johan som sagt "aprak" så när han kommer på att det är dax att åka hem, blir jag tacksam. Till garderoben, hämtar ut jackorna, Johan sätter inte på sig sin utan lämnar den vid dörren... När vi hoppat in i taxin, ser jag detta och frågar vart jackan e..?
-Jag vet inte?
Men bra, ska då tillbax för att hämta jackan....
Och det är här jag strax blir riktigt förbannad.... Men efter som jag hatar låååånga inlägg så fortsätter historien i nästa inlägg... som jag ska skriva om en stund. Nu ska här städas!

Kram

Förlåt..

Men orkar inte berätta om min gårdag/dag idag... men imorrn ska jag det jag lovar. Är sjukt förbannad, ni får veta varför imorrn... (nu har ni en morot att läsa bloggen imorrn oxå)

Bara en tanke till alla som dog 11/9 nio år sen woeld trade center. R.I.P

kram

Liten blogg...

Jennie dagen va lyckad... så lyckad att vi gick ut och fira... Mer om det senare... Men det är därför det inte blev fler inlägg igår.
Detta blir inte allt för långt heller för jag ska strax i väg och träffa kusse Malin... Ska bli kul.
Skriver om det senare oxå.
Men Gu´va trött man blr när man inte sover så länge som man vill... Johan gillar att störa min sömn tror jag.

aja hörs sen!
Kram


Happy Jennie´s day!

Första Jenniedagen ever. Härligt det känns, allt gåt enligt planerna. Har fått två st som sagt happy Jennie´s day till mej. =)
(då svarade jag "happy jennie´s day back 2 ya)
I dag som tidigare skrivet ska jag till jobbet, men det är bara ett kort kvälls pass.
Så det blr ikväll jag bloggar mer om MIN dag. Och går in på Era bloggar. (älskar dom det vet ni)

Men dagen till ära blir det mer ego bilder!!

   

Det är ganska svårt att hitta bilder som bara är på mej.. (men lätt att hitta det på Johan) Men här är några från mitt vardagliga liv!

Happy Jennie´s day på er!!
Kramen

Jenniedagen

Jag har fått en egen dag... och den ska bli internationel (stavnig??) Det är Jenniedagen fast den rör bara mej! Ingen annan Jennie!!
Den grundades förra fredagen tror jag det va, och imorgon ska den firas för första gången!!! WOHO!!
Så hjälp mej nu att sprida detta, och kom i håg att detta till en början inträffar VARJE FREDAG!!
Kom ihåg att hälsa på alla Happy Jennie´s day.
Mycket viktigt, då jag tycker jag är värld det! Kanske till och me bjuder på kaka på jobbet! (om jag kommer ihåg att köpa)


Måste ju ha en ego bild nu!!

Kram på er alla, men mest på mej! ;P
<3

go´natt

Ville bara säga att torkade fikon är min största fiende nu... Nu ska jag sova.
Så som rubriken lyder Go´natt mina vänner!
<3

Va död ett tag

Så sant... låg på soffan, ba tok dog/sov i två timmar. Nu är jag dock lite vaken.. Katten tyckte att det va dax för mat. Med hela sin tyngd på ca 2kg la katten sej på mitt ansikte. Japp då vakna jag med en allergisk reaktion... Yeey Go LiiLoo.
Men då en bekant melodi... Shit är det sant?? Ja! det är GLASSBILEN!!!
Ut och shoppa loss...
Glass glass mera glass, bättre glass har ingen haft!
Sjung me nu!!

Nu får ni komma hit och äta massa glass.
Nej det ingår inte i min "diet", men man får unna sej lite ibland. Annars funkar det aldrig!

Mums glass!
Kram

Nya tider

Nu är det dax för förändrig... det har varit på G ett tag, men nu har det startat... Fick för några månader sen reda på att min kropp inte mår så bra. Den är sur, tar inte upp ämnen som den ska och jag har ju såå mycket allergier, hud problen och astma.. Så ni förstår.. Och det gör det ju inte bättre att jag typ har fobi för att röra mej.
Problem 1: min kropp är sur, behöver mer basisk mat. Har ätit mer basiskt i en vecka nu, behövs mycket mer, men det är en början.
Ska gå på en helblods analys, för att se hur kroppen tar upp ämnena.
Så ska jag försöka nå "maxplus" en gång om dagen för en liten stund. Ett par promenader i veckan. Va tusan det får va nog till en början, ska oxå på fasta/detox om ett par veckor... Gu´va jobbigt.

Så om maten är lite blogg fixerad... hum det där va inte helt rätt, menar om bloggen blir lite mat fixerad så vet ni varför... Kom gärna med tips och råd... OCH STÖD... det kan jag behöva...

Ska försöka att inte bara skriva om mitt "nya" liv och maten, hur kul är det att läsa i längden... Men lite får ni stå ut me...

Sund och glad! Eller sund och grinig!
Hur som ha´re bra!
Kram

Nu är jag här!!

Hemma at last! såå skönt, dock fick jag inte vila så mycket på jobbet som jag behövt.
Det blir en dag i lathetens tecken.. mest på soffan och vila.
Vill bara säga att det är perffa väder, kommit på att jag gillar hösten mer än någon annan årstid. Eller ialla fall lite gran nu, nu när löven börjar bli färgade, solen skiner och det är ljumet men ändå friskt..
Så en power promenad senare... om inte soffan håller mej fast. (den är starkare än va du kan tro)

Detta inlägg är nu slut och kommer själv förstöras när du läst klart... =P

Love

En galet lååång rubrik till ett galet kort inlägg.... Efter ha jobbt elva timmar och har elva timmar kvar, så är detta det ända jag orkar... Men bloggar nog bättre imorgon!

Hej.

Ojojoj...

Det va fåå läsare som varit inne idag... ='(
Gillar ni inte mej längre??
Aja, tur att jag skriver bloggen för min skull då. Tänkte bara förklar varför det kommer va tyst ett tag nu... ska jobba lååååååång panna. Men efter som ni inte läser längre (eller ialla fall idag) så kanske jag ska stryka detta... Jag som bara ville va snäll mot er. Så ni inte behöver oroa er för mej.. (då jag inte uppdaterar på hela dagen)

Go´natt min skatt!
<3

Hejsan hej!

Go´morgon eller ska jag säga em! Vakna för en timma sen.

Dagens måste:
1. Till affären
2. Hamster buren
3. Plantera om blomman
4. Sitta vid datan och spela resten av tiden.. =P

Dagens borde:
1. GÅ till täbban. (men är för lat för detta, är ju inte livs viktigt att komma dit)
2. Ta en tvätt tid. (men det krävs ju planering, för lat)
3. Stänga av datan och spelet. (men vad är det roliga i det?)

Är nu inne på min andra riktiga "lat dag" och det är skönt, men känner mej ganska onyttig. Men "what the häck" man måste få känna så här i bland. Imorgon är det jobbet som vanligt, har faktist ingen lust med det alls!

Men tusan en liten promenad kan jag säkert komma ut på.

Den spänande fortsättnigen följer!



Kram


Knäppboll!

Det är en mycket trevlig rubrik, för det jag tycker om den jag skriver om nu är mycket elakare.. =P
Så här.. Som jag skrev tidigare hade jag lagt upp ett album på fejjan. detta fick jag då min inkorg
: Det är en PRIVAT. Du måste ta bort dessa NU... osv osv... min syster är med på EN bild och det vill hon INTE osv osv.. jag menar man kan ju skriva det lite trevligare.. Och sen är det så att mina bilder är MINA bilder och jag får göra vad jag vill med dom... Men oki, jag tog bort dom.. Fast alla gillade dom. Dom va fina!!!!
Borde lägga upp bilden på "syrran" i närbild. Shit spända typer.... Aja på bloggen stannar dom!
Bara för att jävlas borde jag skriva att dom finns på bloggen.. hahaha
Oki nu va jag barnslig... Men gu´va irriterad jag blev...
Aja skit samma.

Kram

Bilder från bröllop

Så nu är jag vid datan igen.. Efter ha bråkat med katterna om avmasknigs piller... aja, jag vann (men det gör jag ju alltid) Även om jag blev bra riven... Ska plantera om blommerna oxå... Tror katterna straffar min krukväxter för mina avmasknings planer. Sen har vi skrutt hamstern oxå.. Hon behöver nytt spån i buren.
Ialla fall. Efter mycket bråk med datan har jag fått in bilder på den. Skickat dom till de som ville ha.. lagt upp några i ett album på fejjan...

Det började med så sjukt vackert bröllop i täby kyrka... sen mottagnig på Venezia i viggan (tar för givet att ALLA vet vart det ligger =P )

Här är bild bevis:

   


Värsta power bruden.

Så va jag varit duktig nu...

Mer då.. Jo jag rockar jätte bra på tv spelet, men har inte spelat så mycket pga tidsbrist...
Men ska bli lite nu, och sen blogga lite.
Det skönt att va tillbax, har ju varit sönder stressad sista tiden.

Kram 


Nu är det mera..

Lovade ju att skriva lite till idag. Så då gör jag det! Dock så är jag fortfarande sjukt trött, när jag skulle gå och lägga mej igen (mit på dagen) fick Johan för sej att vi skulle ut på promenad... Jätte skönt, vi va ute större delen av dagen. Sen till affären och shoppa loss till middagen! Tacos!!!! MUMS!
Sen hem och laga skiten. Sen äta den.
Efter det satt johan vid datan fram tills nu, och jag gjorde en vitamin drink... (nu jäklar ska förkylnigen bort)
Jag måste sussa nu oxå... Men jag tror att jag är ledig imorrn och att johan jobbar, vänta jag ska titta efter...
... Japp det är så.. Så då har jag massa tid med datan, kanske till och me kan lägga upp bilder från igår! (hoppas, hoppas!! Men ha inte för höga förväntnigar)

Kram

Det kommer mera..

.. Men just nu e jag trött, det va galet bra bröllop. Fler får gifta sej och bjuda mej!
Bilder och sånt kommer.. men ska vila en stund. Och johan vill ha datan!
Titta in om några timmar så har jag säkert skrivit mera.
Är lite för kärlek nu, så massa kärlek nu!!!! Krama alla (du känner) och alla dina husdjur förtjänar oxå en kram!
<3<3<3

Bröllop

Hinner inte blogga innan det är dax att ge sej av.. ska ju som sagt på bröllop... (rätt stavat för en gång skull??)
Måste locka håret, fixa mej het (inte snyggare än bruden bara). Välja kläder... och har en och en halv timma på mej.. som sagt mycket att göra..

Tack alla underbara för fina ord igår... Ni är bäst!!!

Kram

Arg och trött (till de närmsat)

Inget funkar idag... eller det mesta gör det, men inte det viktiga... Och vad är livet då??
Aja det är bara timmar innan jag går ocg sover, sen upp och min vän claudia gifter sej! <3 Så om jag biter ihop så är detta över på ett kick. Jag måste komma ihåg att jag kan bara styra mitt liv... Jag och mitt kontroll behov... galet.

Känns bara som jag behöver en kram och en god vän... Jag vet, jag har ER!!! Men orkar inte ringa så sent och störa en fredags kväll/natt... Men shit va NI behövs nu! håller på bli tokig!
Saknar ER!

Puss

Saknat Mej?

Jaaa, nu måste ni saknat mej, inget inlägg idag.. Ingen ordnig på mej!!

Jobbar nu, så detta blir allt för nu, men bloggar senare när jag kommer hem!


Ha det bäst såå länge!


Hårfärg

Håret är nu färgat... eller nästan iallafall... det gick bättre än förra gången... Johan hade köpt vin med sej hem... Jag drack innan jag börja färgnigen, vilket gjorde att jag färga golvet duschdrapperiet, öron, panna och nacke... (jo det kom lite i håret oxå)
Denna gång... Inget vin, håll tungan rätt i mun... Ja så där ja!!! Bara ett par droppar på byxorna (några på golvet me, men dom torka jag upp fortare än kvickt), allt i håret! Yes!!! Vem är störst och vackrast på jorden??? Joo Jennie jaa Jennie!! Kom igen sjung me nu då!!!
Där tog det stopp Johan hitta en mörk prick på dörren -JÄ-LAR!!!
Aja kanske får göra om det imorrn... färgen blev lite ljus... Får se när det torkar.
Och då ska det inte spillas alls!
Ha!

Till täby och till bax

Är hemma... puh va jobbigt det va i täby.. Men va tvungen.. Ska ju på brölopp om två dagar... Behöver färga håret... Hade ingen hår färg.. Nu har jag det. Behövde köpa pressent oxå.. galet svårt! Men det är fixat oxå...
Så nu e jag hemma igen... skönt! Imorrn är det först lunch med mormor och mamma plus, hör och häpna nu...  Johan ska me!!! På lördag ska mormor hem till spanien igen... kommer inte se henne på ett år... Om jag inte måste offra mej och åka till spanien, måste ju ändå titta till andra huset oxå..
Sen är det jobb hela kvällen.. så du ser, jag va tvungen att göra allt idag.

Till middag idag blir det en italiensk kötträtt... har aldrig gjort den förut.. men efter min dunderpaj igår känner jag mej modig.. och så är jag ju kock oxå..

Måste köpa en webcam så jag kan göra en video blogg ocå, där jag kan driva med alla som gör det seriöst... hahaha va skoj!

Nu måste jag börja med maten och allt annat spännande jag kan hitta på!

Dagens lista:
1. Va bäst
2. Va bäst
3. Va bäst
4. Va ... eller ni förstår nog vart jag vill komma

Kram 

Kykling paj

Shit va duktig jag är... Har hitta på recept på grekisk ky paj... Hoppas det blir så gott som jag vill..
Hade dock lite problem med soltorkad tomat burk fanskapet... fick inte upp locket... tappa tålamodet och hacka sönder det med en kniv... Under svordomar som bara jag kan, lyckades jag bända upp lock hacket någolunda... och peta ut ett par tomater.... Suck you burken! =P

En lista till Emma så hon vet jag pysslar me.. (vet att jag sa att jag aldrig skulle göra om det, men är lite svag för favvo tjejen Emma)
1. gå upp
2. spela och blogga/fejsboka (dom få va samma)
3. Till jobbet på lediga dagen. gå hem en timma senare!
4. affären, handla till pajen.
5. Ha ett h-lvete med burkdjävulen...
6. Lyckas med pajen (är inte där en)
7. Kasta den misslyckade pajen genom fönstret/alt. skryta som tusan att jag är grymast i världen    på att göra paj, till katterna (dom är dom ända som är hemma)
8. Spela söner Lara Croft
9. Va bäst på allt!

Så, nu vet ni!!

Kommer uppdater er lite senare hur det går!

Puss och kram, vi ses på stan.


WTF

Hur tänkte dom när dom gjorde mitt spel... Vem f-n kom på det...!!!
Är det normalt att bli uppkäkad av hajar, dödad av mongo ödlor (stora som crap) Biten av spindlar  och fladdermöss så du dör... Och fortfarande leva??? Jag kan ju inte ens skjuta och träffa om dom så satt still framför mej... Va tusan!!!
Och vilka mardrömmar jag har då... Shit jag som ogilla hajar innan... nu är det mer ett hat, och jag kommer aldrig mer va i närheten av vatten, inte ens ett glas... det kan finnas hajar där!!!
Ser jag en spindel, bussar jag katten på den... hoppas katten käkar upp han. Annars är jag i big shit!!!

Tack och hej... leverpastej.


Vart tog dagen vägen

Galet... all tid bara försvann.. är ledig imorrn... eller ganska ledig ialla fall, va de nu betyder??
men shit, har haft en toppen dag, om man bortser fron listan (ja nu tjatar jag om den igen) hatar listan/or.. ska alldrig mer göra en/fler. Tror du på det själv, jennie??

aja.. har en date med Lara Croft nu.. har ps3:an otur så åker den i väggen. Nee på riktigt, det är ju inte plattformens fel att lilla jag inte fixar ett spel som är från 16 år.... Fan det är spelets fel, och den skivan ligger farligt till om den inte sammarbetar. död och repor åt den...

Kommer ni ihåg att ni ska va snälla mot 5 st på en vecka..? INTE PER DAG!!!! Då kommer folk tro att dom är världs bäst helt plötsligt... kommer bli krig! vill du ha det på ditt samvete???? Nej, tänkte väll det!
Det är bara jag som är världs bäst... (har fått för många komplimanger)

Lara, let´s dance!

Hej då på er. Kram


RSS 2.0