Beatboxing

Satt på bussen här om dagen på väg till jobbet.. På bussen satt oxå en kille som försökte beatboxa, jag älskar beatboxing om man är bra på det, vilket denna kille va... INTE
Han sög riktigt hårt.. Ville skada honom minst sagt.. oki kanske lite lättretlig, men det skulle vem som hälst va om man va tvungen att lyssan non stop på
tisssssssssss tissssssssssssss pisssssssst tissssssss tssssssssss pssssssssssssssssssst hela jäkla vägen..
hade inte klagat om han hade låtit som en av mina favvosar.
Hon är grym!!

Cool va!!
Kram
xoxo


Jordens undergång..

Ett snabbt inlägg innan krama kudden dax..
Måste bara säga att jag är så glad att jag inte bor på island..
Hajja lixom, du får höra att jorden ska gå under (tror inte på sånt, men tror det kommer hända. Tror dock inte man kan räkna ut när..).
Sen blir det mörkt och luften fylls av aska... Shit vad jag skitit på mej.. Helt galet!!
Galet bra timing vulkanen!!

Nu har idioten som hitta på det där med undergången, sagt han räkna fel... (igen) För vara exakt 5 månader.. så jorden går uner 21/10-2011.. Inka folket trodde 2012.. vet ej exakt datum.. men då gick deras kalender ut... Jäkla massa undergångar, skulle inte jorden gå under på millenium skiftet oxå?? Och vilken gång i ordnigarna vad det..
Jag lägger mina pengar på någon gång 2014 (detta är helt på hittat, skrev ju tidigare att jag inte tror det går att räkna ut).. Några fler bud?? =PKram på er!!
xoxo

Uggla

Nattuglar på jobbet.. alt jobbar vaken natt. detta gör att man blir lite mindre smart.. Så jag ska inte försöka lösa världens problem.. Men kände att det var ett tag sen som jag skrev.. Är ju lite uttråkad nu så blogga är ett bra tidsfördriv.. brukar i vanliga fall se på massa film, men har ingen lust med det alls idag/natt..?? (vad är det för fel med mej)

Känns som om huvudet är fyllt med något fluffigt, skulle nog påstå att det är rosa oxå, (en färg jag är inne på nu) nästan som rosa sockervadd.. Så in hajjar varför detta kanske är det mest meningslösa inlägg på länge.. Men som sagt... ehhh har glömt vad jag skulle skriva nu..??!!

Detta får nog bli allt

Peace out!

kram

xoxo


Fakta om mej!

Jag är en schlagerbög!! Går inte att komma ifrån.. Älskar glitter och allt som hör till!! Detta är kanske den bästa helgen på hela året.. (kanske överdriver lite)
Imorrn är stora finalen.. Igår fick vi reda på att sverige gick vidare.. blev så glad att jag grät.. (kanske beror på vinet, och värsta pmsen.. men glad blev jag)
Synd bara att jag jobbar hela helgen.. men kan ju titta på jobbet!


Även om jag inte älskar låten, så gör Saade den bra!!

Nee nu e det hockey.. HEJJA SVERIGE!!!!

puss och kram
xoxo

Hejsan Hej!

Bloggandet går trögt nu.. detta pga det fina vädret.. sitter ute i solen hela dagarna, förutom när jag jobbar.. Och när jag kommer in är jag för trött för att skriva.. Och man vill ju inte sitta inne hela dagarna.
Men det kommer lösa sig snart, så fort det blir varmare kommer jag inte palla va ute. Kommer då ha mer tid för bloggen.. Men jag tänker på er!!
<3

Kram
xoxo


RSS 2.0