Dålig lista!

Jag är ingen list människa... det visste jag ju, men man ska försöka... Som ni förstår går det åt fanders med min lista... Men det är ju inte försent än....
Jaja... Nu bolggar jag ialla fall... viktigaste så klart!!
Allt för nu, för mys Ida kommer strax!
Ha det toppen så skriver jag senare!
Kram

Finne på tungan

Kan man ha en finne på tungan?? Tror inte det... men vad är det annars..? förkylnigsblåsa.. Då är jag ju förkyld, och det är inte skoj alls, så jag kör på finne... =)

Dagens lista:
1. Spela
2. blogga
3. spela
4. jobba
5. kvälls promenad
6. tv
7. blogga
8. spela

Eller så är planen ialla fall... får se om den går i lås, är på 2:an just nu... Kanske hittar på något annant spänande att lägga till... det får ni se när vi är vid 7:an. =P
Tittar på listan... inser att jag har inge liv... =P Men 5:an är faktiskt bra... och den ska göras med bästa Ida... och vi har alltid mys så då kanske 6:an försvinner... ojoj det här är spännande... längtar tills ikväll då vi får se hur det blev... Vet redan att jag kommer lägga till en liten grej innan jobbet... Måste till affären.

Vidare... Idag är det tisdag, känns oki, men vädret suger.. och det är mitt fel... hahahaha
Ledig ons och tors... jobb på fredag, sen i helgen är det brölopp... så då har man lite semester.

Galet mycket onödig text i bloggen nu, så vi avrundar här...
Lara Croft behöver mej!

ha´re Tja!


natti natti

Har nu tok spelat i ett par timmar... måste va stark och sätta gränser... Nu ska det stängas av (är på pause än så länge). Måste va stark... Efter bara två dagar har jag redan börja drömma om spel.. Vaknar och tror jag kan lösnigen. Upp och spela, funkar det? -Nej. somnar om.. och samma visa igen. Tokig, det kan inte va nyttigt. Men kul!



En bild bara för att j-vlas med micke..

Snipp Snipp! =P

God natt Go´Vänner från Jennie och Lara!

Efter jobbet

Är hemma nu, skönt... det är del sjukdom, hosta och snor på jobbet... Är lite orolig efter som jag är lite svag själv just nu.

Om det regnar i morrn så vet ni att det är mitt fel, tok mörda en spindel på jobbet idag (såg jätte läskig ut, typ mini tarantella. Blä, fy f-n). Fixar inte spindlar... Men ormar är inga problem.

Ska snart sätta mej ner med nya passionen, nya spelet..
Inläggen här kommer nog bli lite kortare ett tag, tills dess jag inser att jag suger på tv spel... Men hoppet om att bli världs bäst finns fortfarande kvar.
Men om jag kommer på något toppen viktigt så får ni veta det...
Lovar att skriva en bit om dagen ialla fall.

Over´n out!


Är på Jobbet

Det är där jag håller till en regnig måndag som denna... Har nu jobbat hårt i en timme, ger mej själv en belönig gennom att blogga lite... Men har sjukt mycket att göra nu, så tyvärr kan blir det inte såå många rader =(

Vill bara ge alla en uppgift denna vecka... Du ska ge 5 st beröm... och jag menar inte typ din partner, va god mat, va fin du är idag. Jag menar folk du inte känner så bra, kanse en ny arbets/skol kamrat. Den som sitter i kassa på ica osv... Det är svårare än man tror, och en bra övnig. När du ser den glada minen du får tillbax så värmer det ganska bra.. Har själv gjort det i ett par veckor nu.. framför allt på jobbet, det blir så bra stämnig då! =)

Men nu skiner solen igen... skumt väder.
Puss

...som säger sanningens ord.

Hitta denna söta bild... Love


Nya vecka

Så var det dax att ta tag i saker igen... Måndag morgon/fm och det är snart dax att gå till jobbet... Så det blir bara så här lite bloggande nu. (måste ju hinna spela lite på nya spelet innan jobbet)
Har haft en toppen helg i övrigt!

Kram

Söndags kväll...

Sitter här igen... fick spela 2 banor på mitt nya spel, sen ska killen se på MILAN... Kul det där.. är det fotboll på tv, då ska han se på det. Är det inte fotboll på tv, då ska han se på fotboll på datan... sjukt tråkigit för mej (Jo johan.. det är så... jag lovar!)
Dagens dryck: Vitt vin med jordgubbar i, toppat med sockerdricka.. Ja Micke(http://mickeahlborg.wordpress.com/), det är bögit.. =p
Och där fick han lite reklam me...

Men nog för nu... Är glad för NI finns!
Kram

Mys söndag

Som tidigare skrivet... Vart i Täbban en lååång stund.
Först lite shopping i väntan på att gullgubben skulle komma (some hot underkläder) Sen lunch på melanders med ett glas vin. (eller 2... men vem räknar =P)
Stor shopping... yey!
Så nu då väl hemma små ångest att man bara slänger ut pengar så där.
Johan är iväg och ser på vuxna gubbar som springer efter en skinboll... Han är hos sina föräldrar och glor på matchen, jag kör långkok hemma under tiden... Känner mej som någon 70-tals brud, jag står i köket och han glor på fotboll. ^^
(vinet är såklart på kylnig)
Nu blir det tv spel... (ett av mina bättre köp idag)
PS3 här Kommer jag!!! (ska bara äta bite revben först)
 LOVE

Hej på ett tag

Ska iväg till Täby med mannen min. Lite små shoppnig. Så hinner inte skriva mer nu, ville bara önska er en god morgon.. så här vid 12-tiden!
"Ses" sen mina vänner

Dagens andra

Ska nog skriva lite igen... Har inget att skriva, har inte gjort piss idag. Grymt skönt och grymt tråkigt.
Det ända jag kan berätta är att imorn ska johan sitta vid tven på kvällen (fotboll) så jag kommer ha möjlighet att skriva här på bloggen.
Ska vila mina ögon snart.
Hoppas ni har haft en toppen lördag.
<3


Lördag och trött

MMMMMMMM Det blev lite senare än planerat igår, det alltid en risk för det...
Så här är det va, Gubben jobbade ju natt och jag skulle jobba kväll, sen hem och se på film. Fick en snille blixt. Säger till alla på fejjan att jag är solo, får se om någon vill "leka" och det ville dom. Fick massa förslag om va jag skulle göra... Nappa på att gå ut en LITEN sväng, dricka lite vin med vänner. Oj va mysigt det låter... Det va det oxå... men det blev lite vin plus en del annan dryck...
När vi kände oss modiga (vilket man ofta gör efter lite stöd av mr vin) så va det dans golvet som locka. (Min fötter tackar inte mej, eller mina höga klackar)
"skön" natt promenad fick avrunda natten. (sen taxi, när jag inte orka gå hela vägen.)
Ringde en av tjejerna och sa att jag va hemma... Två timmar senare ringer hon upp och undrar om jag kommit hem... Nykter?? -Nej!! =P (tänker inte hänga ut någon men hon börjar på H och slutar på elle) Puss gumman!

Nu då... Vakna lagom trött vid 12-tiden. Lite mys i soffan med bästa grabben och ännu bättre kaffe. En stund i alla fall, sen börja fotbollen.. humm SUCK!!! Nu är det fotboll på tv resten av dagen. Lagom intresserad, eller inte, sitter jag brevid och frågar massa, ställer mej upp och skriker att domaren suger osv... (känner mej som en super flickvänn)

Men ibland smyger jag till datan, som nu.

Allt för nu, men efter som tven är upptagen så finns risk att jag uppdaterar er om mer intressanta saker om mej. =P

Ego bilder

  

Är så Snyggggg! Lalalalalala =P
Blondin eller mörk??

"Top of the muffin 2 ya"


Så va det Fredag!!

Nu va den här... denna underbara dag som alla längtar till!!! även jag denna helg, för jag är oxå ledig hela helgen... Men innan jag blir ledig så ska en dag till på jobbet göras... Hoppas den blir bättre än igår....
Som jag sa igår så va det mys med film (igår) Vi såg Vägen/ The road... Måste säga att den bör ses... Känner en stor tacksamhet övar allt jag har!
Filmen handlar om en man (viggo) och hans son, dom försöker överleva i en värld som har slutat leva... Finns inte månag kvar som lever.. Det finns "gäng" som tar alla dom hittar... Våldtar, dödar och äter dom... Så finns det folk som försöker leva och gömer sig.
Pappan mår inte så bra, så han försöker lära pojken att klara sej själv... tills den dagen då han inte finns kvar ='(
Han lär honnom oxå hur man begår självmord, ifall dom dumma gängen får tag på han, så han ska slippa lida...

Gud va jag grät.... SE DEN!!!



Ikväll när jag kommer hem så har sambon redan åkt.. han ska jobba som krogvakt inatt. Så lite solo fram till 4-5 tiden på morgonen...
Måste till tvättstugan nu... om tiden finns så hör jag av mej innan arbetslägret... oj humm nu va jag så där dum igen, menar arbetsplatsen väntar.

Kramisar

Fixat hamsterburen!

Gick förbi Millans hem/bur och fick dåligt samvet... stackars liten, hon ska ju inte behöva lida av min slöhet, Så där kan du inte bo... Så satte igång.. det gick fort och bra.. Byta, skrubba, fylla på mat, nytt vatten, så där tjejen.. nu ska du nog bli glad..
Tar upp en liten hamster ur badkaret och sätter ner henne i buren... Argt utav bara den kutar hon runt, runt, runt i burn... Hon inser vad jag har gjort... I en vecka har hon slitit, byggt gångar, hamstrat mat. hittat gömstälen och byggt bo...
På 15min har jag förstört allt och hon måste börja om...
Hennes arga svarta pepparkorns ögon blänger på mej... Hon försöker dra!! In i hjulet, springer säkert en min... Ut och tittar upp igen, ser mej, in i hjulet igen. Kutar en stund till, ser på mej... Verkar ha glömt att hon är arg och tar kinderna fulla med mat, sen in i huset.



Tur do har kort minne... Ger mej själv en kram! det där gjorde du bra... Behöver inte skjuta på allt.

Nu håller katten på att äta/leka söner mitt hår... måste fixa...
.. så nu är håret uppsatt!
Kram

Ingen design..

Kommer hem och är helt slut... Nu får jobbet skärpa sej, det är inte helt oki att göra så här mot mej, framförallt när man mår som man gör.. och ni vet ju hur det är, så mycket som jag tjatat om min "vacklande" hälsa =P
Så bara orkar inte ta tag i bloggens utseende... Men ni får gilla den ändå.  (skönt att jag kan skylla min lathet på jobbet)
Annars då... Jo Johan blir sen idag, något om vattenläcka på jobbet. Men när han kommer blir det mys med film och macka eller liknande.

MenF-n måste byta spån i hamster buren... eh gör det imorrn... Bra där Jennie, fortsätt skjuta på grejer... Nu ska jag tvätta, fixa hos millis (hamstern) imorrn innan jag ska till komunens slav Camp... och smitta alla med hals ont... MMMOOOOHHHHAHAHAHAHAA Där får ni!

TJA!

Ny design

Jag håller på att fixa.. Har inte tid att göra klart den, innan jobbet.. Hoppas det ska gå ikäll...
Kom gärna med förslag om du har något...
Ska dra nu! (jobbet)
Gillar er skarpt!

uppdatering om min hälsa

Har sovit massa, va ju helt slut! Men halsen är inte helt oki, men inte sjuk nog att va hemma... Så ska till jobbet och slava idag me...

Spotifi är som sagt bäst just nu... Har gjort "Jennies party" lista.. lyssnar på den hela tiden, Dasar järnet här hemma, skit i halsen.. eller nee, tar en knark tab (alvedon eller något). Sen skiter jag i halsen.

Johan tvingar mej dricka massa te.. han tror att det ska lösa alla problem... Johan dom krigar i Irak (eller något). Oj det va ju inte så bra, dom kanske ska dricka lite te!!
Men nu står KAFFE (min ända sanna vän) på dryckslistan innan tet.. (har lovat han att jag ska dricka te innan jag måste till jobbet) Jag måste nog ha blöja då när jag går till jobbet.. Två varam drycker, sen iväg... undrar om det går...

En liten bild på en kissen som säger... Ja vad säger katten??



Blogg ya later

mest synd om mej!

Ja.. jag tror det är synd om mej... Efter en galen låång panna på jobbet. mitt på dagen börja halsen göra ont, det blev värre ju senare det blev... Hoppas det är bara för att jag är trött...
Hur som.. måste skynda mej, Johan är i duschen och när han kommer ut vill han sitta vid datan.. =/
Ville bara säga att han är toppen! Kommer hem och säger att jag mår bajs... får då byta om till mys käder och blir ner bäddat i soffan... Sen gör han te åt mej! Åh sötnos... Syd bara att jag blir så pissnödig av det...

aja måste sluta nu... hör hur han stänger av vattnet!

Puss och kram

Vilken natt...

Den va inte den bästa... om man ser från sovandet... kanske 4 timmar totalt..
Börja som vanligt. Ser på film, faejsbookar och bloggar mm. Läser liten bok tills ögonen inte funkar längre.. Nu är det dax att sussa.. humm -Nej sa min kropp till det, upp en stund och läser en bit till... loggar på datan igen. Nu´rå till bax till sängen: Nej.. inte nu heller. Shit jag måste sova!!!
Upp igen, hämtar en film och min portabla dvd.. Såg pretty woman..

Ett sidospår... Varför älsakr alla tjejer den filmen... En snygg brud som jobbar som hor... humm säljer vissa tjänster.. Träffar en rik man som köper henne för en vecka.. Älskar vi den filmen för att han blir kär och försvarar henne, eller att hon är såå stark och klarar sej själv och säger nej till hanns fantastiska slut erbjudande??? Och att det slutar med att han jagar henne trots allt.. Vet inte varför... men den filmen får alla såm tjejer att vilja blir hor... sälja samma tjänster..
Älskar den i alla fall!!

Aja vidare till min sömnlösa natt..
Började se på filmen, shit sugen på en macka, upp och gör en. Mmmm nu är jag nöjd! Eller?? TÖRSTIG!!! upp igen, massa vatten... Börjar bli trött på allt springade nu. Slöar till och somnar nästan, kommer då på att efter allt vatten behöver jag gå på muggen. Upp igen (GGGRRRRRRR).
Sen då... jo nu går det nästan, tills det att Johan börjar stöka tunt i sömnen. Kastar sej hit och dit, och pratar på som bara den... HAHAHA! Jätte kul, NOT!
Tittar på kl 5... WTF Jag ska ju upp snart. aja lyckas somna här någonstans, vaknar 8.45, ligger i en kvart, sen ringer Johans kl. Det va bara att gå upp och dricka kaffe...

Hoppas på en bättre natt inatt!

Kramar!!

Då var jag tillbax

Har varit hemma ett tag nu.. men älskade gubben har beslagtagit datan... humm inte helt oki.. Men när han ville ta me datan in i sovrummet och se på film på den.. då blev det tok nej från mej... Men va tusan mina läsare dåå?? (ni) vad ska ni göra utan mina super spännande inlägg.. 

Och 2 hela rad till minna fovvo tjejer.. Emma (http://firstladies.blogg.se/) och helle ( http://hellecarlsson.wordpress.com/) Era kommentarer gör mej såå glad! Lite extra reklam till er!

Men jag är såå full av kärlek idag att jag har svårt.. vet du kännslan?? När jag är arg, lessen.. eller till och med glad och vanlig.. kan jag alltid skriva, men nu älskar jag alla så mycket att det är svårt.. ehh det där lät såå cheezy att det stryker vi.. ^^

Aja ni rockar! (imorrn är jag borta större delen, men jag SKA uppdatera... sen är det jobb tors och fre oxå.. Men min lördag blev precis ledig, om du vill träffa mej! =D

Kram

Täby och spotify

Har nu spotyfi... =) Gratis! Men då med reklam.. skiter jag i, jag får massa musik. Love it. Tack Jimmy!
Ska till Täby centrum nu oxå, det blir shopping och hyra film och fika med mys elin!

En bild från förra året... måste fixa klart här, sen sticker jag iväg en stun.

Uppdaterig när jag kommer hem!


Favorit i repris

Fångarna på fortet är tillbax... För yngre läsare som inte vet va det är.. det är ett tävlings program, där folk får göra massa grejer för att få tag på nycklar, sen massa fler grejer för att få ledtrådar, för sen kunna vinna massa pengar.. (hajar´ru??)
I alla fall, det är tillbax med samma program ledare och samma dvärjar (orkar inte förklara det me, men dom tar hand om nycklarna, som laget "vinner"... men nu förklara jag det ändå..)
En av minna favvo tävlande var Magnus Samuelsson, Världens starkaste man.. en gång i tiden i alla fall. (men ni unga känner honnom som let´s dance vinnare)
Hur som, han är me ialla fall igen, och han har en så länge inte gjort mej besviken...
Nu börjar det igen...
Over´n out!

Är du ny?!!

Ja är du det, ny eller gammal läsare för den delen.
(Jag ser ju att läsar siffran ökar ibland)
Skulle bli toppen glad om du/ni vill lämna en kommentar, där du skriver vem du är.. eller något om dej, och om du själv bloggar vill jag ha din adress..
(du behöver inte göra det nu, utan när du har lite tid över bara)

Massa kärlek till er!


Nytt ord

För mej är det det ialla fall : Match änka. Jag älskar det! Varje gång Johan lämnar mej för att gå på match... som nu, nu har han dragit iväg... Men denna gång förlora jag honnom inte till råsunda utan till hanns familj. Hom ska se på fotboll tillsammans.
Han kommer tillbax efter 21 tiden, då blr det middag. och vinet är på luftnig... men jag som är världsbäst får smutta lite på det innan han kommer hem. =D

Har fått försmak på hur vintern kommer att bli... inte vädret, utan hur det blir med katterna... Idag va alla tre inne i flera timmar... Nu är jag jätte snorig och svullen... skyller inte allt på katterna utan lite på svamp sporerna som börjar blomma nu... eller så börjar en galen förkylnig ta form i kroppen... men det är ju jätte jobbigt om det skulle va så, så jag väljer att lägga skiten på katterna.

Vill göra lite reklam för en kompis blogg... Hon har börjat blogga igen, och nu ska vi stötta henne så hon inte lämnar oss igen.. http://hellecarlsson.wordpress.com/

Allt för nu... men nu som match änka så kommer jag nog prata mer med er... Men jag saknar min karl massa ändå.

Ha´re grejt..


Slut..

Japp... nu är det slut på fler än ett sätt... Helgen är slut, eller snart i alla fall, och jag är helt slut.
Satt i dag och läste gammla inlägg... vissa sker kan jag knapt minnas andra förstår jag knappt. Men ibland fick jag mej ett gott skratt... Börjar oxå tro att jag är smått sjuk i huvudet.. eller i alla fall vissa dagar. =P

Jag mår smått illa, för jag har tok tryckt choklad... Men nu är jag hungrig, men kan inte äta...
Varför kanske du undrar nu..? Jo det är så här, min man hitta all min choklad jag hade gömt... Ett dö säkert ställe, grönsakslådan i kylen.. där letar han aldrig ^^ Men om kylen är tom, ink på alla grönsaker, då ligger MIN choklad och bara skriker på han, och vips så måste jag äta upp minst hälften... Vet inte varför... Gör du?? 

Nee mina vänner nu är det slut bloggat... för en stund i alla fall!

Ha det toppen!

Dag nr 2 av denna helg!

Så då var det dax att dra vidare, till jobbet igen... en till långpanna framför mej. Men det är bara bita i det sura (tråkiga, dumma) äpplet. =P
Men på riktigt känns det ganska oki ändå. Ska bli skönt när det blir måndag... då "vanligt folk" ska ha jobb ångest - Oh nej jag har en helv arbets vecka framför mej... *suck*. Tänk på mej då, då ligger jag hemma i sängen.. hahahahhhaa
Är ledig måndag och tisdag.
Känns som jag bord skriva något mer... men kan inte komma på något... hummm bra där Jennie!!
Får se om jag lyckas bus blogga på jobbet igen?!
Ha en toppen dag annars, så hörs vi i kväll!!
Kram


Dag ett avklarad

Så nu är det bara en dag kvar av denna jobb helg.. Har haft en oki dag trots allt.
Va i väg på bio ju.. såg nya shrek filmen... just love it.. va sjúkt söt!


sen gick vi på donken... kanske ska göra om det imorrn... fast annan film... nee det blir nog inte så.

Tyvärr som ni vet så är jag dålig på att komma på saker att skriva när jag jobbat 12 timmar..
Men ni är och för blir bäst... näst efter mej! ;)

Kram


Busigt

Nu sitter jag på jobbet och bloggar... och det får jag inte!!! Hihihihiihhhhiiiii e såå busig... =P

Ska på bio med jobbet idag... Ska bli kul och sen äta ute tror jag!

Nu har jag busat klart.. hörs sen!

 


Galen helg

Oki så här är det va... jag jobbar hela helgen... Ska försöka göra ett inlägg både lördag och söndag... fast det blir nog på kvällen, när jag kommer hem. Hoppas ni överlever...
Lägger upp en bild på mej, om ni skulle sakna mej för mycket så är det bara att titta på den =P



Behöver nog inte berätta att det är i paris... (saknar paris nu, därför alla foton där ifrån).

Hörs ikväll! I hope!
Men nu försöker katten sno mitt kaffe... blir galen. Hon gillar ju inte kaffe.
Shit såg kl nu.. måste dra.

Ni är dom bästa...

Ett gammalt minne...

... Ska berätta en liten historia om hur "vi vuxna" kan funger. En dag för massa år sen. Säkert över 20 år sen. Min farmor (R.I.P) fyllde år, möjligt att det va hennes 50års dag. Hon skulle i allafall bjuda hela familjen på middag, jätte mysigt. Jag va för liten för att äta från vuxen menyn... Mat intresset som jag alltid haft, tycket inte att korv och pommpa/pannkaor (eller va som nu finns på barn menyn) lät gott utan jag ville ha "riktig mat", och inte bara en rätt utan minst två. Precis som alla andra vuxan.
Farmors ord va: -Nej det får du inte, du är ett barn, och vuxen menyn är SÅÅÅ dyr, det är onödigt att slösa såå mycket pengar, för du kommer inte orka allt...
Jag, jätte lessen: - Men det finns inget gott på min meny...
Pappa smått arg: - Mamma låt henne ta vad hon vill...
Farmor, sur som F-N: -ok! men då ska du äta upp varje smula Jennie!!
Jag, Överlycklig: Ja det ska jag. =D

*MUMS, MUMS*

Jag åt allt (en varmrätt och efterrätt), och va jätte mätt... (inte så jag höll på dö, men riktigt mätt ändå)
Ni som gillar att gissa slutet på en story, innan den är slut, har nog gissat att det var min farmor som inte orka äta upp sin mat. Hon fick höra det ganska duktigt...

Så kan det gå... som vuxen får man ibland äta upp sina ord...
In your face farmor (R.I.P)

En bild från ett hotelrum i Paris <3



Johan, jag älskar alla mina resor och minnen me dej. Du betyder allt för mej!!

Och massa kärlek till er andra oxå... Det är alltid lika kul att sen att ni läser bloggen.. <3


Snabbaste.

Grabben min har varit hemma vid datan hela dagen, själv har jag jobbat. Nu sover han och jag måste bara skriva något. denna dagen oxå. Ser på film nu och den är nog slut efter kl tolv. skriver mer till er mina vänner när the movie är slut.

pussis och kramis

Myspys

Nu är allt fixat för min mys dag/kväll. Gubben har precis dragit, jag är från nu och i alla fall 6 timmar framåt SOLO....
Har precis öppnat en flarra jordgubbs vin med frysta jordgubbar i (istället för is. Jätte bra tips).

 Detta vin är god jorgubbssmak på och inte dyrt alls... Det är det jag dricker i detta nu.

Har hyrt en halv dålig film som jag vill se, och vet att Johan aldrig skulle hyra med mej. Så får passa på nu.. =P

Du kanske förstår varför mannen inte vill se filmen?!

Skriver mer senare!
love love love!

Wohoo

Slog upp ögonen i dag och sjukt bra humör... ba woohoo vart kommer denna glädje från, brukar ju ha ett sjukt morgon humör.
Så kom jag på det, Johan ska på fotboll idag och jag får lite mys pys kväll för mej själv.
Detta behöbs:

1. En flaska vin, lite färsk frukt att ha i.
2. Massa gott, typ mat, snacks och lite godis.
3. Hyra en bra film.
4. Lite hemma spa, ta ett skönt bad och så.

Det va allt för nu, för jag måste iväg till affären och fixa listan... Vi hörs senare!

Hejdå hej!


Fortfarande Onsdag... en stund till..

Haha.. johan har gått och lagt sej, så jag får ha min data för mej själv en stund... Har lyckats få fred mellan katterna oxå =D Det behövdes massa mat och lek, nu är dom utslagna i varsin del av soffan.
Nu måste jag skynda att skriva klart detta medans det fortfarande är onsdag,
annars måste jag ändra rubrik.
Kan förklara för alla varför det är grått väder oxå... det är mitt fel!
Så här är det va, att jag har fått bort vinter pälsen på bena (tänkte ha kjol). Då vet man att det blir regn, men ni kan va lugna solen kommer strax tillbax. Jag ska spara ut håret igen.
 Måste ju oxå trimma ögonbryna... men lagom tills jag är klar med det är det säkert ute med fina bryn... Shit aldrig blir det bra! ^^

Nu får det va bra för dagen... Men lovar att skriva ett par ggr imorrn... om inte datan sprängs,
det är inte omöjligt... på riktigt!!

Bara en bild ba!
ha en toppen natt!



Paris i mitt <3


Onsdag hela dagen

Grått och trist hela dagen... men en mysig dag ändå. luncha med mamma och mormor i dag. Det var super gott. (Melanders, vilket är en fovvo)



Sen blev det lite spring i affärer och jag kom hem med massa påsar =)
har inte så mycket mer att säga just nu.
Jäklar nu bråkar katterna igen.
Och sambon hänger över datan, skit jobbigt att skriva då.... Mer uppdaternig senare, annars massa imorgon.


Liten film

Här är en liten film jag gjorde för ett tag sen med mina kissar... (jag vet att det är mycket katter just nu, men jag gillar dom såå sjukt mycket)
http://www.youtube.com/watch?v=QK1exRlZa0w

Oki jobba nu!
Kram

Morgon stund

Go´morgon mina vänner! Idag är piss väder, tänkte att vi alla ska tänka sol!!! så kommer den kanske. oki?? 1, 2, 3... SOL!!! Funka det?? Tycker nog att det blev lite ljusare här ialla fall.
Och varför denna önskan om bra väder helt plötsligt?
(du som brukar läsa bloggen vet ju vad jag tycker om sol)
-Jo det är så här va, att vi ska ha utohus dag på jobbet... Kul med detta väder då! Nee..
Och efter som människan är såå autistisk så kan man ju inte ändra dag...

Juste jag gräddade (betyder stekte typ, för dej som är yngre och inte kan något om mat) pannkakor för ett par dagar sen, och då menar jag massa... frös in... perfekt till det mesta. Gjorde dom söta och goóa, så när man är sugen på något sött... 2min i micron och där har vi det.
(dom va toppen igår natt efter sjukhus besöket)


Visst blir man sugen.

Dax att göra sej klar, för att gå till det där ställer jag får betalt att gå till..

Om ni har tur så hinner jag blogga mer sen =P



Jag och Johan en annan regnig sommar dag i år... När vi såg KISS (och bajs, hihihi)

Hej så länge! Kram och grejer!


Nattblogg

kl är 1 på natten, inte såå sent eller hur? men jag har precis kommit hem från jobbet. Jag slutar 21 idag, och det tar mej ca 10 min att gå hem.... hummmm hur går det ihop??
Jo det är så här va att det va ett sjuk fall på jobbet och jag va tvungen att åka till akuten (inte för min skull, så du kan andas ut igen). Allt gick bra och det tog bara 5 timmar.
Emma om du läser det här... jag minns vårat sjukhus besök en gång.... det tog lite mer än en timma =P

Vill bara säga go´natt alla... för jag är svin trött och tänker sova nu!

Pössen :-*

Liten kisse!

Jaja jag måste till jobbet nu, men måste bara visa världen vilken liten söt katt jag har!



LiiLoo 2 veckor gammal.



Rocky och LiiLoo 2 månader gammla.



Sötnosen 3 månader

Nog med kissen (för nu)... men hon är så söt, att det kommer säkert fler bilder en annan dag!


Snabb uppdatering

Hinner inte mer, ska ju duscha innan det är dax att ta sej till komunens slav center (mitt jobb). Är inte jätte lycklig att gå till jobbet igen, tycker om att va ledig. Kanske inte hela tiden, men lite mer.

Får se om jag hinner me att snacka lite mer med er när jag kommer hem i kväll. Om inte manen min har snott datan.

Toppen dag till er alla!


Trött och vaken!

Sitter uppe, skulle precis gå och sova när jag började titta på stå upp komiker. Såååå SJUKT KUL!!!!
Tårarna sprutar ur ögonen. Skönt att få tankarna på annat ett tag!
Min gubbe sover som en jätte bebis brevid mej, jag as garvar och han för inte en min... Lever han!!???? Jo nu rörde han sej... oh skönt! =P
 Man kan inte sova när det är så roligt på tv... det är bara att bita ihop... och skratta för en timma till! Ha det bäst.

Kram



Jag i Milano... Vill tillbax!

Den spännande fortsäningen..

Börjar med att svara på lite kommentarer:

Ellen!:
Kan inte gå ut för mina utslag jag har fått i ansiktet får inte va i solen, men jag vill inte gå ut heller eftersom jag ser ut som jag gör. Men det börjar bli bättre =) Men med min tur blir det nog regn då... =P

Emma: Gumma jag är hemma i dag och kväll så det är bara att slå en pling, så kan vi snacka lite. Ser fram mot det, det va länge sen nu igen. <3

Vakna i morrse (morrse och morrse.. vakna vid tolv tiden) och woohoo, prickarna har halverats! =D och blir färre och färre. Så det är bara att fortsätta slänga på krämer!

Satt uppe till kl 6 imorrse och snacka med fovva killen.. drack en del vin oxå. Vi skrev en sång, Johan är ju bra på bas och är väldigt musikalisk (inte jag). Den blev ganska bra, ju mer vin vi fick i oss desto bättre blev låten ^^
Ska försöka gömma prickarna jag har kvar, för måste gå till affärn och handla lite, man vill ju inte skrämma personalen. Så det får bli stora solglasögon och keps! Annars bara varit hemma hela söndagen och mysa med en smått bakis karl. Nää nu blir det nog en film och mys i soffan.

Have a nice one! <3



Jag och johan i London. På en mysig grekisk restaurang.
(Kommer nog dyka upp en del blandade billder från sommaren, Har ju inte lagt upp så många här.... Men fortsätt lasa bloggen så kommer bilder upp då och då. Bara för ni är så mysiga kommer en från Milano här)



Fick detta på min och Johans fyra årsdag av Johan.
Älskar dej min mys kille! <3

Att vara eller inte vara..

...Det är ju precis det som är frågan!
LÖRDAG idag, härligt väder = uteservering. aa det är nog så många tänker.. även jag, men jag är fast i detta hus, är sååå prickig och ska inte va ute i solen, bara för det så är det massa grejer jag är bjuden på luncher, middagar och kalas. Kan ju inte gå ut för f-n. Har dock ett toppen kille som snart kommer hem med lite vin till mej, så jag kan dränka mej... eller mina utslag. Är nu under hård behandlig av starka kurer av (många av här)  kortison och antibiotika krämer,nu jäklar ska det bli bra.

Men shit jag vill ut i värmen men kan inte gå ut... men fråga är att vara eller inte vara, och jag är ledig och hemma... Hoppas ni är ute och myser åt mej oxå.

// salamifejs =/


 

Fredagen den 13:e

Jaha så det ska betyda otur... Om man tittar på min hud så håller jag me.. fast det börja redan i går. Utslag i hela ansiktet, och nacken. Skulle ju jobba igår så jag slängde på massa lager me puder och shit. Blev det bättre?? -Nej!
Vakna i morrse och ser ut som en J-vla prickig korv, salami face here i am... Inte så jäkla kul. Ska snart till jobbet, vet inte vad jag ska göra, kanske ska köra på smink metoden igen. Eller keps döljer ju halva ansiktet och utsläppt hår så syns inte nacken.
Tänkte att jag skulle skulla allt på att det är fredagen den 13:e! Nu känns det bättre.
Men seriöst, på långt håll ser det ut som acne, nära ser det mer ut som blåser WTF.
Men nog klagat om det!

Annars flyter livet på i bra tempo, sommaren är snart slut, även om värmen är kvar. Har jobbat hela sommaren. Syrran är bättre, nu är det bara sista grejerna som ska fixas, så från och med september är hon förhoppnigsvis är hon frisk från cancern =)

Ha en toppen fredag alla och gör den till det bästa. Se till att fredagen den 13:e blir en tur dag. Ödet ligger i dina händer. 

Lots of Love! 


Så....??!

Sitter och blir arg på allt och alla som klagar. Visst alla har rätt till att tycka som dom vill... men om man har "allt" typ bra jobb, fint hem, toppen familj och massa vänner som bryr sej om dej. Ska du klaga på ditt liv då??
Har lärt mej (tack vare mamma) att man kan välja vad man vill känna. Jag väljer att va glad och lycklig!! Kan inte du göra det samma??? är inte så svårt!

RSS 2.0