Vin dag!

Såå skönt... har nu haft en jobbig jobb vecka, den är nu över och jag är ledig fram till på måndag!
Har varit på komferens hela dagen, sen till täby centrum köpte vin och tittat ut en ny nalle (det är den ända bra med att tappa moben, man får köpa ny). Ska köpa den på fredag...
Har ju inte bloggat på massa dagar men min vecka har varit kass... massa på jobbet och långa pass plus värsta pmsen så jag ska inte snacka om det för mycket.

Nu när jag är lite mer älskvärd ska jag bara säga att alla i min närhet betyder sååå mycket för mej, det är inte bara familj utan vänner oxå. Mitt liv vore så tråkigt om det inte vore för er... (alla som läser detta och undrar om jag menar Er.. Ja det gör jag)

Och ikväll är det final i mitt favvo program... en bag in box och mysigaste killen. Min kväll är gjord!

Till alla yngre läsare vill jag göra lite reklam för en blogg som jag följer (äldre kommer nog gilla den oxå) Johans brorsdotter skriver om livet som (snart) tonåring... både bra och dåliga saker som alla har eller kommer gå igenom. http://carrokisse.blogg.se  Jag läser den dagligen och tankarna går tillbax i tiden.

smell ya later!
=P

hahhaha

Har inte bloggat på ett par dar... kul att se att det är så många som tittar in dagligen ändå!!! Känns skönt att va poppis ^^
men Kan det sluta snöa någon gång, Jag klagar inte... det e bara jobbit med kyla och mörker, jag blir såååå deppig! Ingen ork till att göra nått. Aja hur som.. så lär det inte bli bättre nu när jag börjar bli en riktig pms hagga.... Så passa sej för att reta upp mej i ca en vecka, det kan gå illa!
nääää ska till platsen jag kallar arbetsläger (fy på mej, så får man inte säga).
Pussen och ha en toppen fredag <3

Fettisdagen

Oki så är den kommen. den alla pratar om så mycket... Fettisdagen! Alla ska möla semlor, spelar ingen roll vilken diet man går på. Det går ju absolut inte att äta semlor någon annan dag (möjligtvis dagarna innan och ev efter)
Jag gillar inte grädde och tål inte madelmassa gillar inte bullen... Min semla är en talrik med florsocker -Nej tack jag står nog över!
Men Fettis dag har jag haft: Mozzarella rullar, chips med dipp... aaa det va det! Men en halv chips påse på 300g är ju inte så dåligt!

Ikväll är det sutucd på tv, får jag inte se... Johan <3 ska se på fotboll... skit tråkigt =(
Men som god flickvän tittar jag lite och frågar lite frågor som om jag vore intresserad... 
Har tagit senester på lördag så jag kan ha so u think u can dance maraton...

Hoppas ni ätit er vikt i semlor nu... för annars får in inte äta det på ett helt år!

Ge alla ni bryr er om en extra kram... det värmer i mörkret!
Kram på er!

Ny Vecka

Så va det måndag igen... Det känns som om jag har fasnat i ett gammalt hjul spår. veckerna rullar på.. Måste försöka bryta det hela, tror att det kan bero på att allt är ganska tungt nu. Det är mörkt och kalt så man plöjer på och hoppas att man får känna solens värme snart. längtar till milano sååå mycket nu.
Aja det är bara jag som kan ändra min inställnig.... Men e så trött på allt. 
Känns som det märks på bloggen just nu, inge rolig läsnig men det är skönt att "skriva av sej".

Det är alltid mörkast före grynigen, eller hur är det man säger. ser fram mot lite ljusare tider!

Annars då...? Jo jag ska i vanlig ordnig till jobbet snart. Igår va det jätte mysig på waxholmshotel åt sååå mycket, glömde tyvärr kameran.

Hoppas alla läsare har det bra, och inte lider av någon försenad vinter depp... (typiskt mej att bli vinter deppig lagom till vårkanten ^^)

Tänk glada tankar, det gör allt bättre! Kramen

...

har inte skrivit på ett tag nu... orkar inte men känns som jag borde skriva nått...
I morgon e det alla <3-sdag...
jag ska till waxholm och äta söndags brunch med sambon och hans föräldrar... ska bli jätte kul, jag kanske måste jobba efter det vill jag inte. Har sökt sem. men dom har svårt att få in någon.
i kväll är det melodifestivalen, hoppas den kan pigga upp mej lite.
Om jag orkar så skriver jag lite efter.
Ha det bra!

Blider från 30/1-2010

Så här har vi mej och min sambo samt en syster med otroligt vita tänder!

Söta Linnea Fina  FiaFia med sin kille

Linnea med sin killeMamma med sin kille

Nu har ni sett hur det såg ut på Restaurangen...
... Här kommer lite bilder från utgången!

Elin, Emma och jag!

    



  



Bättre sent än aldrig! =P

blogg sug

Fick bara ett jätte sug att blogga, har dock ingen aning om vad... Vinet har luftat i flera timmar, står nu på temporering. Tycker jag förtjänar ett glas nu =P
Har en bitande magkänsla... den e posetiv så det är bra! Tror att det är att jag e galet kär i min sambo. efter nästan 4 år känner jag mej fortfarande ny kär <3333
Johan du är mitt allt <3

Utanför dörren

Ska bli så skönt... redo att möta världen igen. Ska våga mej hela vägen till täby centrum. Köpa lite vin till min snutte kille och hämta ut biljetterna till London.
Ska iväg snart så jag kan inte blogga mer nu. det blir nog några rader senare.
löv ja, eller nått =P

Mår bättre!

Guuud va skönt... Nu e det bara massa hosta kvar. Börjar känna mej piggare!
Jag ska få följa med Johan och hanns familj till london på en "familje resa" Känner mej hedrad =)
Men först ska jag och Johan till milano <3 är hemma i ca 3 veckor sen till london... Och så fick jag en resa av Johan i födelsedags present så mycket att se fram mot detta år plus att jag ska se kiss oxå ^^ kommer nog bli en del tjat om detta under året, men det e sånt som gör mej sååå glad =)

En grej som inte gör mej glad är att en undrbar vän till mej Emma måste låta sin lilla vovve somna in imorrn. Han är sjuk och ska ju inte behöva lida men det är inte lättare att säga hejdå för det...
Hon skrev om det på sin blogg ( http://firstladies.blogg.se/ ) När jag läste det rann tårana. Vet själv hur jobbit det är och mina tankar är med Emma imorgon.

Ta hand om varandra och ge era husdjur en extra kram idag!
<3333

Tråkigt!

E sååååååå utråkad på att va hemma... Men problem kvarstår: 1 är inte så sjuk att jag ligger däckad... 2 Är inte frisk nog att orka göra något... Sitter i något jävla mellan läge och håller på att krypa ur mitt eget skin...
Så här ligger det till: Tempen är lite förhöjd, ingen hög feber men bara så det känns. Halsen lite bättre har dock svårt att andas och håller på att hosta upp mina lungor. Migrän så jag mår illa!
Ja vet jätte kul att läsa om hur dåligt jag mår... NOT!!!!

Saknar min sambo massvis (ja vet... sist jag skrev om han va jag fly förbannad och så. Jag är "lite" dramatisk i bland, blir fortfarande irriterad när jag tänker på hur osmart man kan va. Men allt är nästan glömt och förlåtet). Hur som e han den bästa just nu, vill bara att han ska komma hem och myyyyysa med mej <3
 
aaaaa vi bloggas senare <3

Tankar runt melodifestivalen

Trots feber och halsont ska jag försöka få något sagt om melodifestivalen del 1...
(fått order att inte ta alvedon så jag är lite snurrig)
favvon för mej va Linda <3 hon missa precis andra chansen... Annars tyckte jag att alla som gick vidare va oki... (skulle byta ut ola mot linda)...
Det va nog det som jag orkar skriva idag!
Hoppas ni orkar med mina små tråkiga och korta bloggar just nu...
<33333


Sjukskriven...

Bajs på allt... känner mej dålig, inte dööende (än)... Men får inte jobba så länge jag hostar slem på kolegorna... smittorisk eller nått.
Är nu sjukskriven hela helgen.. =(
Ska till någon hokuspokus dr och få något mot hostan, kanske jag kan få sova... e helt svart under ögonen...
svag kram... men ändå en kram

Bloggar på jobbet

Det är sant som det är skrivet... Jag sitter på jobbet och bloggar!!! HA ingenting är omöjligt....
Skulle bara ge en uppdatering om mitt fysiska tillstånd: Fortfarande ont i halsen, fortfarande hosta så jag inte kan sova (nu är det lite slemhosta oxå... mysigt va =P). Ny grej är snor i massor... nyser oxå en del....
Aja hoppas denna levande beskrivnig inte förstör er aptit ;P
Det va allt, nu måste jag jobba.
<3

Inget bloggade??!

Ska jobba nu fre- tis... känns som om jag ska bo på jobbet, bara komma hem och sova lite imellan... (ska faktist ha en sovande joure pass på jobbet oxå) Ganska tufft schema nu.
Som alla vet äger jag inte den ädla konsten att jobba och blogga (fortfarande inte på samma gång, utan samma dag). Så det kommer nog bli tyst ett tag nu, kanske hinner in och skriva lite blandat skit om ingentig =S Så titta gjärna in ändå! ;)
Om något jätte spänande/bra/dåligt mm mm händer kommer jag med info så klart!
Shit bilderna ska jag ju få upp oxå (från födelsedagen) aja dom kommer nog nästa vecka!
(har ialla fall fått in dom i datan)
Näää nu bär det av till komunens slav plats!
Peace Love and rock N´ Roll!!!
<3

Onsdag... tror jag?!

Jo det är sant, är inte hlet säker på vilken dag det är... =S Så är det när man är ledig.
Idag har jag "storhandlat" på nätet... humm klick, klick och klick, så kommer maten direkt till dörren =) Imorgon!!! yey =D
Fixat lite i hemmet och haft tvättis. Ikväll blir det lite snacks och sutucd som är favvo programet nu.
Fortfarande jätte hosta?? kan inte sova!! va ska jag göra??!
Ska i tvättis imorgon me, behöver tvätta mer, tar det aldrig slut? =/
Frostat av frysen i dag oxå.
OJOJ vilken osammanhängande blogg idag. =P
PÅ tv nu lyxfällan, en kolega till sambon är me, han e skyldig nästan 100000 som ska betalas varje månad... shit va jag e glad att det inte e jag!
bloggar senare när jag har något bättre att skriva!
kramizar

En dag som alla andra!

Sitter här nu igen. Ska strax till jobbet, fortfarande ont i halsen... (min underbara sambo köpte ingefärs the till mej) ska ha tvättis imorrn och stor handla, hoppas jag orkar allt. Va inne på Emmas blogg (firstladies.blogg.se), hon går upp 5.30 varje morgon....!!!!! =S (oki, hon e småbarns mamma och jobbar dagtid men ändå) Jag måste ställa kl när jag börjar 15... Men e man natt uggla så e man.
I kväll e det so u think u can dance på tv börjar 21... jag slutar 21.30 så det blir att galoppera hem fort som.... ^^
Har inte tid nu, ska iväg och jobba =/
<3

Måndag

Ska nu på möte med chfen... har fortfarande ont i halsen, sen ska jag jobba. Känner mej som katten gustav... jag hatar måndagar =P
Hoppas jag klarar av att jobba, det är ju bara idag och imorrn, sen e jag ledig i 2 dagar.
Måste börja göra mej klar för att gå till jobbet!
Ha det toppen så bloggar vi senare!
<333

RSS 2.0