Dag 1 och dagen D!!!

Jaha ska man försöka samman fatta 2 st toppen dagar i en blogg, kortfattat så det inte blir tråkigt... *SVÅRT*
Börjar med dag 1 lite små jobbig, Killen kom hem innan 3 =) Men då så full att han spyde hela natten (han kan ju inte göra det sj, utan måste väcka mej!!) Så jag somnade vid 8 på morgonen =S Sen sov jag tills jag va tvungen att gå upp och göra mej klar. Sambon va så trött att inte ville följa med. Men med lite tårar och tjat, hjälp med påklädnig så kom han me. Taxi till stan, hem till min lillasyster. Där fixa dom mitt hår och maken! Sen bar det iväg till restaurangen. Maten va kanon och hela familjen va på plats.
Efter allt mötte jag upp Emma och Elin (tappade mobilen =/) Men såg tjejerna direkt!
Känns som att det skulle va tråkigt att åka hem och deppa över mobilen och ändå inte kunnat göra något. Så jag glömde allt och hade en super kväll =) Mycket dans och gott vin!
jag va hemma innan 4 ialla fall. Då massa sambo mys!

Vaknade vid 8 av att Johan petar på mej och säger grattis! Gick upp och åt frukost (pizza) ^^ Sen ringde och spärrade mobilen. Somna om i soffan i ett par timmar. Sen ringde mamma och sa att hon skulle baka lite och sen komma över med pressenter och fika =) (fick paket hos syrran i går oxå, massa fina saker) Fick sen åka med mamma till macken där jag köpte ett startpack till min "nya" (gammla) mobil... (ska köpa en bättre snart) så nu kan jag ringa igen =) Sen hem till svärföräldrana på middag och mer paket. Åkte taxi hem och hyrde en film. har nu haft söndags mys och allt känns bra. Är ganska trött bara och sängen vätar snart!

Det va så kortfattat jag kunde göra det, fast det finns massa mer att säga. Bilder kommer senare. =)
Imorgon vätar jobbet och ett möte med chefen!
ha´re så bra så länge, hoppas att er helg varit lika bra som min!!

Kram!

=(

Behöver inte säga vem det är till... det vet du mycket väl!!
Ortoligt lessen att väljer t.b framför mej. När du läser dett hoppas jag att du e så bakis att du inte kan stå! (lite bitert, jag vet. men just nu e det så här jag känner...kommer säkert ändras, om du biter ihop och inte förstör min middag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
aja till alla andra, som in nog förstår har jag pratat med johan : jag- kom hem nu, snälla, bordet har varit bokat i 3 månader och du lova att du inte skulle va ute hela natten.
Johan - NEJ!!!!!
^^
Får se hur det blir nu... men jag ska få träffa Emma <3 och det gör mej så glad!
Hoppas att gubben kommer hem innan 3... har så svårt att sova utan han.
Massa MORRR till han.
Massa <3 till alla andra.


(Och ett litet <3 till min gubbe ändå)

Sjuk??!!!

Aldrig! ont i halsen och lite feber?? Har inte tid! födelsedags middag imorrn... shit! alvedon!!!
Inga sms eller samtal från joha???!! =S GRRR
Krya på mej!

Dag 2

Den sk orosdagen är här... känner mej ganska lung =) (Till alla nya läsare, det är så att jag ska ha födelsedags middag imorrn. Det ska bli jätte kul. Men är lte orolig för gubben min ska ut.. eller ut och ut, han ska gå på hockey och det brukar bli några "kalla" då.) Hoppas han kommer hem tidigt så han får sova ut, han e dålig på va bakis... jag skulle bli så lessen om han inte orka följa me i morgon, eller att han följer me men bara vill hem hela tiden... Där av oron...
Annars har denna dag varit bra... Varit i centrum och träffat en kompis och sen så träffa jag min syster och lite shopping!
Måste dock säga att det är ganska skönt att av själv... Men hoppas att gubben kommer hem innan midnatt!
Sen har jag färgat hår, ögonfransar, och bryn... vaxat diverse kroppsdelar och plockat samt raktat...
Va nära att hälla hårborttagnigns cerme i håret, istället för hårfärg...
Ja ja kommer nog blogga mer snart.
kramen

Dag 3

Jaha, vi fortsätter!
Trött på dag 3, sovit större delen.
Tittat på en film och ätit pizza (mums). Orolig för imorrn, en del att göra. Kanske bloggar mycket då pga oroligheten.... brukar kännas bätter att skriva av sej. Hoppas ni orkar läsa det då!

Kramar!

Dag 4

Nerräknig... dag 4!
Upp tidigt för att gå på komferens på jobbet... (jobbigt) sen till täby centrum och shoppa me mamma, det va ju lönig i dag... Jätte kul, köpte massa!
sen laga middag till gubben! Vi drack lite vin. Vi gick ut en sväng...

En bra dag!

Sushi!

Trött efter jobbet... kom hem till min mys, han hade satt på 5:an så jag inte skulle missa början på sutucd och dukat fram sushi *mums*....
Tack för en mysig kväll, lav ja! Otroligt skönt att komma hem så!
Bara en dag kvar på jobbet denna vecka.
Kramiz


Ojoj...

Ja nu börjar det bli mycket... jobbet snart, imorgon komferans på jobbet (och löning!!) Så hela torsdagen går till planerig... Fredagen går till vaxa ben, plocka ögonbryn, fixa naglarna osv osv. På lördagen har jag födelsedags middag och ev utgång.... på söndagen fyller jag år!!!! Måndag tillbax på jobbet =/
men självklart har jag inte glömt er, ni ska bli upp daterade mellen varaven.

vi räknar neråt
Dag 5:
jobbet... och so u think u can dance ikväll!
Lovely!

Ha´re!!! :-*

Snabb blogg!

Ska strax till jobbet... ville bara säga hejhopp! Hoppas det e bra med er alla! Själv e mina tår isbitar... och jag e på riktigt pms humör... GGGGGGGRRRRRRRRRRR på er alla!
Hoppas ni har en toppen dag, så hörs vi senare!!
klart slut.

Nytt...

Har hittat lite nya roliga grejer som jag prövar på bloggen... har inhen koll, får se vad som händer..<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1463555/boobee?claim=dswhhuxpksp">Följ min blogg med bloglovin</a>

16-17/1 2010 (Linneas födelsedag)

Linnea och hennes Jonatan
Snygga stora  syster Sophia
Jag med födelsedags barnet! <3
<3 Jonatan, Linnea, Jag och min Johan <3

En kväll som denna!

Oki, vart ska jag börja... Sitter alltså hemma och är trött (har jobbat hela helgen och ska även infinna mej mån, tis och ons)
Har tittat på film sensate terminator filmen, med en skrikande gubbe brevid mej (fotboll på tv). lite svårt att koncentrera sej då... Han kan bli lite gapig när det är fotboll (Jo det blir du visst! Men jag älskar dej ändå).
Sen när matchen är slut vid 22-tiden ska vi se en film till! Vilket gör mej toppen glad...
Och för alla som undrar hur det gick för katten, den som ylar utanför fönstret. Den är kvar, har gett lite mat och vatten iland. Han sitter inte lika ofta längre och det är bra!

jaha mer då... tänkte lägga upp ett par bilder från min syrras födelsedag!

Ha en bra kväll! <3

Jag är en dålig bloggare!

Oki, det va bara det jag ville säga! Är så dålig... Har massa att skriva men ingen ork att sitta här (och beklaga mej).  Aja allt känns inte helt oki just nu, känner mej förvirrad och osäker på mej själv. Förlåt till alla som läser, är ju inte kul att läsa deppiga saker, men det är så det känns. Så vad ska jag göra! Det är inte lätt att va jag just nu... Ska försöka skriva lite roligare saker snart... måste bara komma på!

Ha det bäst!! <3<3<3

Gårdagen och dagen!

Igår va jag på middag med syrran och hela familjen för den delen... det va otroligt mysigt. Vi hade det toppen bra! Sen gick vi till rival och tog en drink, I dag fyller syrran år så ikväll blir det kanske utgång. Får se hur det blir... ska förs på middag hos johans föräldrar, det ska bli jätte kul!

Utanför mitt sovrums fönster sitter en söt hankatt. Han har halsband och så, det står inget namn eller nr... Han sitter och ylar. Har gjort det nu i två dagar, hur länge ska man vänta innan man hjälper den lilla killen. Vill ju inte ta in han och ge han mat. Han har fått lite vatten, han va mycket törstig. Får vänta ett par dar till! <3

Nu måste jag fixa mej snygg så jag kan åka i väg!

Ha det gött!

Avatar!

Den filme va såååå bra, kan inte skriva så mycket för jag måste sova snart. Ville bara säga att det va en av det bästa filmerna på länge, även om man inte gillar den typ av film så är historien bra och den otroligt välgjord! Alla borde se den!!! LOVE IT!

Får blogga mer senare när jag har tid.

<3


SÅ BRA!! <3 <3 <3 <3 <3

Bio Kväll!!

I Kväll ska jag och Johan (sambon) gå på bio... Ska se Avatar... Tror den e as bra, ska bli så kul. Sista arbetsdagen denna vecka va oxå idag, nu e jag ledig (utan att va ledig) hela helgen...
Ska förklara va jag menar med det. Ikväll bio, imorrn födelsedags middag med syrran (den yngre), Lördag då ska jag och gubben på middag hos svärisana och ev utgång på kvällen med syrran. Söndag ska jag tvätta och på måndag e jag tillbax på jobbet. kul jul! eller hur?!
Men nu ska jag njuta av "ledigheten" det e ju bättre än jobb!

Bloggar senara om filmen va så bra som jag tror!

Love!


Om blogg och jobb!!

Har kommit fram till att d e svårt att blogga och jobba samtidigt... -Nej inte på samma gång utan på samma dag. Jag fixar det inte... huvudet e helt tomt efter jobbet. (Det e d typ alltid =S)
Aja Har jobbat massa nu därför inte bloggat, har haft tid bara inte vatat va jag ska skriva, d finns en gräns på hur mycket skit man orkar läsa. Eller hur??!!

Förutom jobb har jag haft ganska kul oxå... varit ute och dansat med vänner och gubben min!
Ang jobb så måste jag bara berätta att jag jobbade 27 timmar på raken va så trött efter. På natten brukar man va två på mitt jobb, men den natt personalen hade tagit fel på dag (natt) så vid 22-tiden skulle jag sitta och ringa till alla och se om någon ville komma in och jobba. det va lördag kväll och alla som jag ringde till drack vin och kunde inte jobba... Tillslut fick jag tag på en som bara druckit ett glas och hade gångavstånd... -Såld!!! Hon fick komma och jobba!
 
Näää Måste till jobbet nu (har snart jobbat 7 dagar i rad :/ ).

See ya later! <3

6/1-10

Ska snart till jobbet... första dan detta år, är inte helt taggad. Aja d e barar att bita i det sura äpplet, eller vad e det man säger.
Gud har ingen lust alls, vill bara mysa med en speciell (du vet vem du e) som e ledig idag!

Oki nog tjatat om jobbet.... (vill ju inte trötta ut mina trogna fans =P)
På schemat idag står bara jobb... tills kl 21.30 då hem och glo på s.u.t.u.c.d får inte se hela... en viss man ska se på fotboll ^^. Men halva iallafall... Har inte någar favo dansare än, men det kommer nog snart.
Känner att jag inte har något bra att skriva idag så därför allt babbel... =S
Så istället för att tråka ut er mer...
Vi hörs i kväll eller morgon!

XOOX

Förvirrad!

Va ute en stund idag... Alla klagar på att det är kallt och mycket snö... Men i flera år har vi inte haft det så kallt och ingen vit jul, då klagar man på det!!!????
Kan inte alla bara säga en sak och hålla fast vid det?? -Nej. Först klagar man på vad man inte har, sen när man har det då klagar man på det....
Alla vuxna lär barn att "man kan inte äta kakan och ha den kvar" man måste välja. Själva får dom ändra sej hur mycket dom vill... Lite falskt tycker jag!

Hur som, detta är min sista lediga dag, innan första arbetsdagen på året... (förstår ni??) Skulle vilja va ledig en stund till!
Katterna e som tokiga nu.. det e för kalt för att gå ut tycker dom. Först ute... 3min senare vill dom in igen så soffan e deras nya leksak för att göra av med energi... Jag e inte så glad över det!

Måste gå till maten i ugnen nu (stor plåt med katten gustavs favo mat!)

Ha det najs! <3


Duktig tjej!

Vill börja med att säga att det här året har börjat jätte bra! Med ledighet =) Lite jobbit med allt julstök bara först ska det fram sen ska man städda undan allt igen! *suck*.
Men det mesta e borta nu och jag har fixat med bilder både på datorn och i kameran..
Självast julafton blev det inte några bilder från men har plåtat klapparna i alla fall! =) Ska fortsätta städa lite nu och drömma om MILANO!

Love 2 ya!

Några julisar som jag fick

Locktång, toffler, spikmatta, dammsugare!Mys tröja!
Kudde till soffan, Pläd, massa smink och krämer, löpare med matchande ljus, presentkort på olika saker!

En svart och en grön klänig, ett rött linne.

Detta va långt ifrån allt... Fick bla annat en bok om Milano oxå, den passar bra till själva resan ;)
Sen blev det lite nya the koppar osv osv... Orkar inte leta fram allt!

<3<3<3 

Bilder från nyår!!

Raketer
Puss på 12-slaget så klart!Sambons bror och mor, han sjäv såklart!
Jag och Mamma
Mammas kille och svärfar!

Jag och Sambomys!


Svar till Carro!

Vi hade en toppen kväll! Din farmor och farfar plus den gammle far va me...
Allt va jätte mysigt. Bilder kommer när jag orkar fixa med kameran... =/
Hade du en bra nyårsafton??
<33333

RSS 2.0