För länge..

Nu va det så där en vecka sen jag uppdatera... för länge sen. Men har haft sjukt massa att göra.. Så har älskade sambon varit vid datan precis hela tiden.

Inget nytt om syrran än men har en bra känsla! Måste sova nu ville bara att ni ska veta att jag inte glömt bort er och är glad får ni har tålamod med lång tid mellan uppdateringarna.

Love!

Hemma själv..

Älskade Johan har dragit iväg med sin bror... dom ska drick bärs och kolla fotboll... (fotboll... just det är det bara jag som är glad att vm är över??? Fast nu börjar ju allsvenskan igen *suck*)
Själv har jag köpt mys iform av vin och skagenröra, hyrt film. Så ska försöka ha lite egen tid utan att klätra på väggarna.

idag är det tppen väder tycker nog alla, blå himmel och typ 35 grader... jag dööööööööör... hållere på smälter bort, kan inte va ute.

Syrran va på sös igår och tog bort mer hud, får se om cancern har spridit sej mer... det ända som är bra med denna sjukdom e att hon inte får sola mer, så nu kan hon och jag umgås på sommaren. Ni kanske tycker att jag är knäpp som skriver att cancer kan va bra... det är så här att syrran är stark och jag vet att hon kommer att klara detta. Sen måste man kunna skämta om dumma saker oxå.

Blogg u later! <3

Massa jobb..

Är mycket på jobbet nu... Ingen rast ingen ro.. men har precis kommit hem nu, som tidigare: sol ute, jennie inne! Har nät handlat igår.. klick klick klick. I dag kommer maten hem till dörren. såå skönt att slippa släpa.

Igår brann en bil på parkeringen, ringde 112. Jätte läskigt tyckte jag. Det explodera *PANG* Jätte högt, över 5meter lågor... Shit pommes!

Ikväll Ska jag kanske träffa mamma för lite vin på tegel bruket, det är after beach och ett helt oki band spelar. Får se när maten kommer och hur mycket ork man har. Men är ju (hör och häpna) ledig imorrn... Wawawiiwa!!

Ska nu mysa med mina kissar... <3

kram banan!


sol..

Jätte mycket sol och jätte varmt idag.... man ska ju inte klaga men jag fixar det inte. Sitter inne istället och ser på film, kanske blir en liten promenad senare när solen inte e så stark... Det som är skönt med detta väder är att glassen smakar bättre =)

Sol i sinne, sitter inne.

puss på er!


RSS 2.0