BLOGGEN!

Hej bästa bloggen!! En snabbis innan jobbet... Efter som jag inte har så mycket att komma med idag så fyller jag upp inlägget med massa blaj!!
En söt historia.. Man kunde läsa för typ 9 månader sen att en tjej lämna in sin kisse hos vet. för kastrering. Vetrenären gjorde lite fel och råka avliva katten... (oki det är inte såå sött.. det söta kommer här) När min sambo läset det, blev han så arg.. han skulle läsa det för mej.. men först va han tvungen att hålla för örona på våran katt så hon inte skulle bli rädd för doktorn..
Ganska gulligt tycker jag!


Vill ju inte att hon ska va rädd för katt doktorn!


puss och kram från mej idag!
xoxo

PY PAN!!

Såg ett video klipp på fb... detta gjorde att jag faktist skämdes över att vara människa, det finns så sjukt folk där ute.. Efter sett detta så grät jag jätte länge.
Även om inte alla är dumma i huvudet så är det nog med att några är det..
Jag önskar att jag aldrig såg klippet..
Ni undrar säkert va det var för klipp.. jag kommer absolut inte lägga upp det här. Men det handla om människor som med våld plågar djur på ett omännskligt sätt, skinnar dom levande. Och djuren bara skriker. Slår dom med pinnar, kastar dom i backen..
Jag avskyr folk som brukar våld mot andra, människor som djur... visst ett "oskyldigt" djur kan inte alltid försvara sig som en människa kan.. Men jag kommer aldrig stötta våld!! det är inte ok att skada/göra illa någon annan.
Spelar ingen roll!! va snälla mot varandra och era djur!!

Och varför denna video finns på fb, det är en namn lista för att försöka göra en skilnad här i världen!! Hoppas detta ger resultat.. mår illa!!

Låt djuren va!!!

Kram
xoxo

Nu så

Nu börjar jag med mina film klipp.. fast det är inte mina.. men dom är roliga..
Detta är favvon just nu, fast det är två st och det är viktigt att man ser båda, dom är ganska lika.. När ni sett dom.. svara på frågan: Hoppade du till? Det gjorde jag..
Se så titta på dom nu.. det tar bara några minuter av ditt liv.. Det är värt det!!
Denna ska man se först:

Ganska söt!! Eller hur..
Se nu denna.. samma men med en skön tvist!!

Lika söt??

Kram
xoxo

WooHoo

Yey, ikväll.. eller om en timme typ börjar greys anatomy. Sen börjar of the map... har inte fasnat för den serien helt... än. Men om ett par avsnitt så e jag nog fast..


Så nu vet ni vad jag kommer roa mej med ikväll... Hoppas ni får det lika bra som..

Kommer de näsmsta dagarna lägga en del roliga klipp, så om ni e lite deppiga så rekomenderar jag att ni läser min blogg, för har ni min humor så kommer ni i allafall le..

Kanske redan ikväll, men får se om jag orkar logga på igen..

Och en bild på mej ofc..

Kan man bli mer ego??
-Nej!! =P

Men shit 30 min kvar till greys.. det har alltså tagit mej 30 min att skriva detta... Shit vad jag är snurrig nu..
=S

Kram
xoxo

Bloggtid

Har varit och lekt med nya datan i typ två dygn.. och inte bloggat!!! Hur är detta möjligt!!!! Jag hitta nya avsnitt av en dålig derie, och va tvungen att se på den.. Nu e det slut med det ialla fall..
Så datatid betyder inte alltid bloggtid, som det typ gjorde förr... hummm
Betyder detta att jag har ett liv, eller att jag inte har det??
Sen eftersom jag inte är helt tillfreds med livet just nu så vill jag inte skriva när jag är arg/lessen eller nått, blir så trist då.. men just nu känns det ok... eller NEEEE Jag ska till j-vla tvättis nu!
TRIST!!
Men ska försöka roa er lite senare idag!!

Precis som denna ödla känner jag mej ganska uppnosig och kaxi idag!!

Massa kramar
xoxo


Hej då påsken

Hej då påsken, för iår.. ses nästa år!
Nu ska jag snart iväg för att äta sista påsk maten för iår, men det är ju samma som middsommar och julbord.. typ! så hinner inte sakna maten för mycket innan det är dax igen..
Men jag är såå trött på ägg och sill...

Kommer en sötnos här:

Så här fint kan min lilla kisse LiiLoo oxå sitta!

kram
xoxo

Sötnosar!

En sååå sjukt söt och rolig video!

Se den!

Kram
xoxo

Hummm

Skrev ett jätte långt inlägg, om hur jag känner.. men det är inte den typ av inlägg jag vill ha i min blogg... det är mest för att det är andra som är inblandade och detta är MIN blogg, och jag vill inte skriva saker som kan påverka andra... Men jag behövde skriva av mej. Så jag skrev det och tog bort det.. Men känndrs bra att få orden på "papper" så man kan läsa det. Och kankse få lite distans... Men men.. Står vid en korsnig på mitt livs stig.. huvudet snurrar.. -nej inte bokstavligt, tankarna bara snurrar.
Eh va fan vet inte vad jag ska tycka.. För beslut som fattas kommer ju påverka både mej och andra. Så vad ska man göra...

Skit samma!
Ni är dom bästa läsare en bloggare kan ha!
Tack för alla mysiga kommentarer!

Skulle vilja åka tillbax till barca där man fick lite lung och ro!

Massa kramar!
xoxo

Happy påsk!

Ett super kort.. (och ganska trist inlägg)
Ville bara säga Glad påsk! Det är llat ajg hinner skriva just nu!

Kram
xoxo

Till min kärlek

Ett inlägg till min sambo, Bara för att han är den han är!!

Killen inte krokodilen!

En låt till han, inte hanns favvo... men en av mina:
Hoppas vi får många:



Älskar dej!!

SEG

Mycket seg idag, men det kan man ju förstå... Först problemet med att ta sig till blåkulla, sen festen.. och nu sitter jag bak på en kompis kvast, på väg hem.. som sagt, tur att vi har mobilt bredband!

Men slänger upp en bild från barca, så slipper jag skriva så mycket..

Skönt att bada fötterna!

xoxo
Kram

Operation blåkulla!

Det har varit stress på hög nivå...
Kvasten fungera inte... måste ha låtit den stått på sen förra året... batteriet helt slut.. sopen hade katten tuggat sönder motorn på. Dammsugaren är för tung, och jag orkar inte byta påse.. Hur tusan ska detta gå..
Gå, lifta?? -Nee det kommer aldrig fungera...
Det ända som finns kvar att göra är att förklä mej till människa och ta flyget.. och hoppa av i farten.. men det är att sjunka till en nivå som jag aldrig varit på.. Skvalra inte för de andra kärringarna!!!


Sitter på planet, dax att stiga av snart.. man ser snart blåkulla!

Bevis på att jag tog planet, i människo kostym..

Men nu är jag här.. skönt att jag kom i tid, Och måste tacka den som kom på det där med mobilt bredband.. Riktigt bra ide, nu kan jag uppdatera under festen!!

Kram
xoxo


Fakta

Ska inte tjata allt för mycket om min fina jossan! trots att jag vill, för er som inte känner henne kanske det är svårt att förstå. Men hon är värd att tjata om, det är därför jag avgudar henne!!

Men måste bara säga att han som oxå skriver om henne.. jag tror han har överdrivit lite... eller hur micke?? Det jag skriver är väldigt sant.. oki en liten överdrift kanske det där med att bli religös.. men bara en liten..

Det finaste jag kan säga är:
Jag är bästa och snyggast i satan/universum.. men det är ju inget nytt.. Och Jossan är på en andra plats, nästan en delad första plats.. (det ända som saknas är en romantisk middag för 2.. mej och jossan)
Det är det bästa, finaste man kan säga om någon, och det är sant!

Min mamma har lärt mej att men inte ska ljuga, och det är viktigt att man respekterar sina föräldrar... Visst är det så jossan?! =)

BTW micke.. jossan har faktist en blogg, dock är hon inte aktiv i den.. nått om att hon inte har lösenordet, hon sa det till mej för läääänge sen... bara en riktig vän vet sånt... och sen ska faktist starta en ny blogg... så det så!!

Så Jossan, micke säger att du är en gudinna (vilker jag nämnde före honnom i tidigare inlägg, så det är ju inget nytt.. han är bara en blek kopia) Men nu har jag ökat nivån, frön guda status till universal perfection... tro mej det är bättre än allt guda snack!!!

Mick håll dej till fakta, jossan är mer än gud, hon är snart en ny Jennie!!!


Jossan och Jennie = sant


Till dej!!

Detta inlägg är till en mycket underbar människa... Nej Mick inte du!!

Det är till en arbetskamrat... nej micke, inte du!

Detta är till Josephine aka Jossan! Och varför jag hyllar henne idag (och alla dagar, dock ej på bloggen) Är inte för att hon fyller år, eller något sånt.. Hon är bara så toppen att hon är värd det!!

(och så e det så att en annan arbetskamrat (ja micke, det är du) har gjort ett inlägg om henne, och nu e det typ en tävlig om vem som skriver finaste sakerna om henne... och jag kommer vinna)

J som i hur j-vla bra du är
O som i hur otrolig du är 
S som i hur snygg du är
E som i hur extremt bra mamma du är
P som i hur perfect du är
H som i hur härlig du är
I ingen kan ersätta dej
N som i någon som du är svårt att finna
E som i ehhh varför har du såå låååångt namn??

Men som jag skrev, en fantastisk mamma, toppen arbetskamrat.. det är aldrig tråkigt när du är med, och en super bra vän!!! You know i luv you!! och tänk på alla roliga nätter på villan och utanför!

hon har plats för både sambo och dotter i sitt hjärta, trots att jag bor där, och jag tar plats... så det betyder att hon har ett stort hjärta, och efter som jag bor där så kan jag avslöja att det är av guld!!
När jag lärde känna henne så blev jag i nästan religös... hon är min hus gudina!!!
Trots att jag inte gökar med henne.. (ett skämt som låter värre än det är)

Min älskade vän nu ska du få se
Att du nästan alltid kan få mig att le

Vi har roligt vad vi än hittar på
Och det är nåt inte alla kan förstå

Till många olika ställen vi far
För vi har en relation de flesta inte har

Därför min underbara vän jag nu säger
Att du är den bästa av alla tjejer

Sug på den du micke!!!



Stor kram till dej jossan! Tack för du finns!
Puss


Mega stres

Har inte riktigt tid att blogga... som ni kanske har märkt.. Jag kommer ha lite tid över nu i påsk.. (det är ju påsk snart, shit va tiden går) Men då blir det lite mer liv på bloggen, kommer då ha tid att läsa era bloggar!!
Men va duktig igår och la upp lite bilder från barca på datan..
vill ni se en???
-det är klart ni vill!!

Hotel taket.. och ofc jag!

Massa kramar till er!

xoxo

ZZZZZZZ

Kul att jag e vaken länger en söndag kväll än en lärdag!!???
Men ska sova nuuuuu!!!!!!!!!!!! ville bara säga:
Sov sött, skit blött och vakna mitt i högen!

Kram XOXO

Snabbis!

Sitter på jobbet.. där får jag inte blogga.. men va tvungen att berätta:

va på bio med jobbet nyss.. Såg Trassel, jag kommer nog aldrig bli för gammal för att se på disney filmer! Shit va gullig den va!

<3


Men vi fick se den på svanska, så alla skulle förstå.. Dock tycket jag dom fått till det riktigt bra!

Det va allt jag ville säga!

Klart slut!

Kram

xoxo


Typ söndag!

Ska strax iväg till kneget, men innan dess har jag hunnit lekt med nya webcam.. tog massa bilder, dock sak jag inte visa er.. jag vill ha kvar er som läsare och inte skrämma iväg er.
Men imorrn e jag ledig!!! då vet du, då ska jag ladda över nya bilder till datan (vet att det stavas dator, men jag skriver som jag pratar), om ni har tur så får ni följa med till barcelona, tror att en del bilder är fina nog för bloggen!
(BooBee blogg= lite finare, lite bättre)

Aja skit samma, jag slutar ganska sent idag, men ni behöver inte oroa er.. jag glömmer inte bort er!
Bloggar er senare ikväll!

Luv 2 all of ya!


Kram
xoxo


Sov som en katt!

När min gubbe kom hem blev det lite bättre! Han får mej (nästan) alltid på gott humör!
Sen gick jag och la mej... kom precis på att jag lovat er ett inlägg till idag..
Så det blir ett litet go´natt bara..
Imorron är det lååång panna på jobbet, men ett par inlägg ska jag nog hinna med!
Men nu som sagt: Go´natt, sov som en katt!

Kram
xoxo

Men shit!

As tråkigt.. det är lördag och jag är uttråkad till max... solen skiner men ingen lust att va ute, hade kort dag på jobbet idag.. men imorron är den längre så det blir inget kul ikväll heller...
Vad hittar man på då??? Jo man lagar grymt god mat hela dagen, sen tröst äter man och tycker synd om sig själv.. för man är mest mobbad istan...

Deppigt inlägg.. men va tusan så illa är det inte, upp med hakan Jennie, det känns bättre snart!
(bra att jag försöker muntra upp mej sjäv..)

Aja jag hoppas ni får en bättre kväll än jag! Det blir säkert ett till inlägg senare!

Kram
xoxo

Tips för hår

Behöver duscha.. men ska ju bara vara hemma ikväll.. Polarna ringer, sista minuten ändrigar.. -Dax att gå ut NU!!!
Mitt bästa tips när detta händer är inget minder än torrshampoo.. Det har räddat mina dagar/kvällar massa gångr.. När du hoppar in på jobbet, när någon blir sjuk..
Du sprayar bara som med vanlig spray. (skydda kläder lite och ögon)

Dessa två har jag annvänt. Men det finns i massa märken.. (bla toni&guy)

* Björn Axen en va mina favvos.. kostar strax över en 100.. Mycket bra resultat.
* Proffs.. helt oki, pris runt 60..

ALLTID bra att ha hemma!!

Kram!
xoxo


Mitt mys!

Så nu hemma igen.. skönt!! Jobbet va helt oki idag, gick fort. Så när jag kom hem va det bara att öppna en chokladkaka och mysa med killen i soffan... Det är mitt fredags mys! Tyvärr inget vin.. jobbar ju tidigt imorrn, det är unte värt att va så trött... Böjar jag bli gammal om jag tänker så???


Ska snart krypa ner och mysa med en bra bok... Men va f-n, e jag på myshumör eller nått?? det ända jag skrivit om är mys, mys och mer MYS!!!!!! E väl vårkänslor eller något som gör att jag känner så...


Hörs imorrn!
Kram och Go´natt!
xoxo


Hej hej hallå bloggboken!

Go´morrn alla fina.
Idag är det fredag, och jag ska jobba... inte mycket till fredags mys här inte.. =S
Hoppas ni får en luvly day!
Bloggas senare.

Kram
xoxo

Ny Diet, som funkar!!

Ett JÄÄÄÄTE lååångt inlägg, jag vet! Men läs det.. på riktigt, skit kul.. enl mej!

För mycket julmat?? För många extra kilon?? Eller satsar du bara på beach 2011?? Prövat många dieter och inte hittat någon som funkar? Här är svaret.. Enkelt att genomföra.. (med lite vilja) Inget pulver som smakar apa.. Och det är billigt!!

Kattdieten

De flesta bantningskurer fungerar inte på grund av att vi fortfarande tänker och äter som människor. De flesta av oss har aldrig lyckats med att banta. Nu finns den nya mirakelkuren Kattdieten!

Förutom katter som äter som människor, som till exempel äter mycket rester, är de flesta katter långa och spänstiga (eller små och bräckliga). Mirakelkattdieten kommer att hjälpa dig att uppnå samma spänstiga, svultna figur. Följ den här dieten under en vecka och du kommer att märka att du inte bara ser bättre ut och känner dig bättre, utan du kommer även att ha en helt ny syn på vad mat egentligen är.
Lycka till!!

DAG ETT

Frukost: Öppna en bruk dyr gourmetkattmat. Vilken smak som helst duger så länge som den kostar mer än 10 kronor/burk. Lägg upp en fjärdedels kaffekopp på fatet, ta en tugga och se dig respektlöst runt i rummet. Spill ut resten av maten på golvet. Stirra in i väggen en stund innan du utan särskild anledning smyger in i ett annat rum.

Lunch: Fyra grässtrån och en ödlesvans. Spy upp det på den renaste mattan i huset.

Middag: Fånga en mal och lek med den tills den nästan är död. Ät en vinge. Lämna resterna att dö.

Läggdagstilltugg: Stjäl en grön ärta från din makes eller partners tallrik. Slå runt den på golvet tills den åker in under kylen. Stjäl en liten bit kyckling och ät hälften av den. Lämna den andra hälften på soffan. Kasta ut den kattmat som blev kvar i burken från morgonen.

DAG TVÅ

Frukost: Plocka upp den kvarvarande kycklingbiten från soffan. Knuffa ner den på mattan och vifta in den under TV:n. Tugga på hörnet av tidningen som din make/partner försöker att läsa.

Lunch: Bryt dig in i påsen till långfranskan du köpte som ditt bidrag till middagen på lördag. Slicka överallt på ovansidan. Ta en tugga ur mitten på franskan.

Eftermiddagsmellanmål: Fånga en stor skalbagge och ta in den i huset. Lek med den tills den är alldeles mjuk och halvdöd. Tillåt den att smita in under sängen.

Middag: Öppna en ny burk med mörkt färgad gourmetkattmat, tonfisk eller biff fungerar fint. Vräk i dig all maten. Gå från köket till kanten på vardagsrumsmattan. Spy genast upp alltihop. Trampa i det när du går därifrån. Gör fotmärken över hela golvet.

DAG TRE

Frukost: Drick en del av mjölken från din makes/partners skål med flingor när ingen ser. Skvätt en liten del av det på närmaste blanka aluminiumpryl inom synhåll.

Lunch: Fånga en liten fågel och ta in den i huset. Lek med den på ditt dunfyllda täcke. Förvissa dig om att fågeln är allvarligt skada men inte död innan du överger den för något annat du måste ta itu med.

Middag: Böna och be tills du får en skål med glass eller mjölk. Gör tre slick eller lapanden och vänd sedan skålen uppochner på golvet.

SISTA DAGEN

Frukost: Ät sex insekter, vilken sort som helst duger, var säker på att lämna en samling ben, vingar och antenner på badrumsgolvet. Drick massor av vatten. Kasta upp insekterna och vattnet över sin makes/partners kudde.

Lunch: Ta bort skinnet från kycklingresterna från gårdagens hämtmiddag som din make/partner kastat i soptunnan. Släpa skinnet över golvet upprepade gånger. Tugga en stund på ett hörn och överge det.

Middag: Öppna ytterligare en burk dyr gourmetkattmat. Välj en smak som är särskilt rinnig, som kyckling och inälvor i sås. Slicka bort all såsen och lämna själv köttet att torka och bli hårt.


Så!! Inte så svårt.. och på tre dagar!!
HAHAHAHA!!
Detta kommer ofc från skrattnet.se

Kram
xoxo


Grymt!

Sitter hemma in nya hemmet (sen två månader sen) Har precis lyckats koppla in datan.. *Yey jag är värsta hackern*
Hade nog tänkt att nu komma igån med bloggen sakta men säkert igen.. Blir till att köpa nydata imorrn oxå, då blir det roligare att sitta vid den. Liten snabb genomgång om vad som hänt mej de senaste typ 4a månaderna..

* Min söta lilla syster blev alvarligt sjuk och har legat på sjukhus... tråkigt!
* Jag har fylt år.. Kul!! Men trist att bli gammal!
* Flyttat till nya hemet! Mycket bra!
* Varit på semester i barcelona... YEY!!

Vissa av sakerna kommer nog dyka upp i inlägg snart i bloggen. Men en sak i taget... Det finns en orsak till att bloggandet blev för mycket för lilla mej oxå.. det är därför jag la enr det ett tag. Men nu ska jag börja igen. För jag saknar vissa av Er läsare såååå mycket, bara det är lite knasigt efter som jag "inte känner Er" eller jag känner er via text och bilder... aja ni hajjar vad jag menar!

Massa kärlek till er!



xoxo

Chock

HEEEEEEEEEEEJ!!!!

Få inte en sån som rubriken lyder.. Få inte en chock, men ett inlägg!!!!!!

Vet inte vad som är fel??!!!!
Har massa att berätta... har ju inte bloggat på över 3 månader, och med mitt liv så kan ni hajja att den del har hänt.. har dock inte tid nu..
Ville bara tala om att jag faktist lever....
Grymt massa kärlek till Er!!!!!!!

Kram


RSS 2.0