Fortfarande min födelsedag!

Detta kan ju inte va bra för självförtroendet.. FB och bloggen, twitter. Grattis hälsnigarna bara rullar in.. för inte tala om mobilen..
Jag kommer få storhetsvansinne.. =S =D
Mohahahahaaa (mörkt och ont skratt)

Har haft folk här oxå, tårta, kaffe.. kommer bli en tjockis. Måste snart iväg till jobbet.. Men BIG UP till alla som grattar mig!

Oki, måste ju lägga upp lite bilder på födelsedags barnet!
NÄÄÄ vadå jag är inte ego.. ;)



OM NI KÄNNER ATT NI VILL GÖRA NÅGOT FÖR MIG IDAG, SÅ KAN NI JU FÖLJA MIN BooBee BLOGG PÅ BLOGLOVIN'. DET SKULLE GÖRA MIN FÖDELSEDAG MYCKET BÄTTRE!!!

OCH ATT FÅ EN FIN LÄNK I ERAN BLOGG, SKULLE JU INTE SKADA MIN FÖDELSEDAGS GLÄDJE!!!



Grattis till mig igen!!

XOXO


NU ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!

BÄSTA DAGEN PÅ ÅRET!!!

WHOOP WHOOP!!!

Jäklar vad gammal jag börjar bli.. Eller inte så farligt.. =)
Stort grattis till mig!!!


Hoppas ni kommer ihåg att gratta mig!!
;P

OM NI KÄNNER ATT NI VILL GÖRA NÅGOT FÖR MIG IDAG, SÅ KAN NI JU FÖLJA MIN BooBee BLOGG PÅ BLOGLOVIN'. DET SKULLE GÖRA MIN FÖDELSEDAG MYCKET BÄTTRE!!!

OCH ATT FÅ EN FIN LÄNK I ERAN BLOGG, SKULLE JU INTE SKADA MIN FÖDELSEDAGS GLÄDJE!!!
(Nej vadå? jag raggar inte läsare.. ;P )

Denna dag kommer nog bli ganska ego här i bloggen, tillskillnad från annars..?! ;)

XOXO



Jaha

Då är det inte länge till som jag är 28... bara 1h och 50min ca... sen börjar mint sista år som 20-någonting... Men fortfarande bara 25 om någon frågar.. OKI?!!

Är helt slut.. galet på jobbet idag, ska jobba imorron med men tänkte kanske köpa mig en flarra vin och äta lite tårta på kvällen när jag kommer hem!

Kommer ni ihåg dessa

Sötaste reklamen ever

Och roligaste Reklmen ever

Haha löv it mega massa.

Ha en bra natt!! Sov Gott!! Det ska jag göra.. om jag kan, men jag blir ju som ett barn.. jätte pirrig i magen för jag fyller år snart! WHOOP WHOOP!!!

<3
XOXO

Extremt dålig!

Vet att jag är tokdålig på att uppdatera.. EN GÅNG IGÅR BARA!!!? Och idag blir det inte mycket bättre. Jag ska snart iväg till jobbet.

Ville bara säga att gårdagen va super lyckad, och misslyckades att ta massa bilder som jag planerat.. Men några togs ialla fall.

Sen är det lite knas oxå, fast jag hade en toppen kväll så är känslorna lite blandade.. En "bekant" (läs, känner inte alls så bra, men vet vem det är) förlorade livet natten till igår.. hon blev 23år bara.. känns svårt att förstå, mina tankar går ut till vänner och familj!

Men jag ska fixa mig lite nu.. innan jobbet.
Och BTW så är detta min sista dag på denna jord som 28åring.. =S HUr fan gick detta till, men om någon frågar så är jag bara 25.. OKI??!

XOXO

WHOOP WHOOP

Idag är det dax... Jag ska ha födelsedags middag, men innan ni säger massa grattis, kan jag säga att jag inte fyller år idag. Utan på tisdag så bara 2dagar kvar.. Jag är så exalterad att jag inte kan sova.. (vilken tur att det är dag nu då)

Så dagen ser ut så här:
Inget planerat fram tills kl 14.. då måste jag börja fixa mig, för kl 15 måste jag börja med maten.. kl 16 kommer syster och hjälper till 17 kommer mamma!! <3 Och vid 18 kommer andra syster. Yey då börjar klaset.. Så typ 5,5h kvar
WHOOP WHOOP..

Kommer noh ha lite svårt att uppdatera, men jag ska försöka!!


XOXO

Disney musik!

Ska strax göra sista steget i tårtan.. Så det bara är att dekorera den i morron..
Eftersom jag inte vet vad jag vill skriva i detta inlägg, så lägger jag upp ett par av mina favvo disney låtar..
Vilken är din favvo?
Jag gillar typ alla, men just nu är dessa lite bättre!!

XOXO

WTF

Hur gick detta till?? Jag hitta till tvättstugan.. (det tog lite tid, men tillslut) Och jag boka en tid.. Och håll i er hästar nu, jag skrev ner tiden.. Nu är det bara den svåra biten kvar.. Att komma dit på utsatt tid och tvätta.


Sen har jag varit duktig oxå och städat hamster buren.. Men jag lovar Millis ser sååå arg ut så fort jag gjort det, lixom "WTF Har du gjort.. Vet du hur länge jag har jobbat med den där mathögen..?!!" Men men det måste bli gjort, vare sig hamstern blir glad eller lessen för det..



Näää men om man skulle göra lite nytta??
-Haha skulle inte tro det!

XOXO

Bästa!!

Så jäkla rolig.. jag dör!!
Hoppan ni orkar läsa den..


XOXO

Huvudvärk..

Vakna efter 12 timmars sömn, vilket va amazing.. Asso bästa platsen på jorden är mig säng!! Framför allt om den lite magiskt flög till en söderhavs ö..
Men vakan med headache from hell.. Vad ska man gör lixom.. bara upp och ta migrän medicin, hoppas på det bästa... har ju ingen lust att börja spy =S  Men det verkar som den håller på släppa nu.
WOHO freaking awesome!!!

Till alla som bloggar på blogg.se och inte gillar nya sidan, som btw bara är här för helgen.. efter vad jag har hört. Om ni skriver in http://blogg.se/next i sökfältet kommer ni till gamla sidan.


Hoppas ni får en galet bra lördag.. nu ska jag ut på lite hyss.. om migränen försvinner..

XOXO


Kvällsbak

Jaaa ni, rubriken kan (nästan med fördel) misstolkas.. Jag har bakat lite. Det är till på söndag, men tårtan görs i så många steg att man behöver börja några dagar i förväg.. Men nu har jag smält choklad över typ hela mig.. =S Vilket är synd, för jag har ingen tvätt tid.. Ni som faktist läser inläggen ibland vet vad jag pratar om..

Just´d jag har köpt en resa till paris. Åker dit och möter våren i april.. Ska bli såå skönt.

Har ni varit där någon gång?? Jag har varit där 2ggr.

XOXO

Drottning Nova..

En av mina katter leker ofta modell... Hon brkar ta på sig olika roller

*USAs presidetn..

Ganska lika va??!

*Zombi katt


*Kattonat, Ha kontroll, Sova sött.

Men bästa rollen hon har haft är som mamma!


Oki på riktigt måste jag va helt uttråkad som gör ett helt inlägg om en katt.. Men hon är fin!! Har ni otur kommer flera djurinlägg. (jag har ju några djur..)

XOXO

Och vad hände...

.... med min vattentäta plan!!?? Min lista på allt jag skulle göra.

Detta är resultatet:
Färgnigen:
Jag har inte färgat något... fick inte ens med mig färgen hem.. Men jag säger som Christer Björkman: I morgon är en annan dag!

Tvättstugan:
Hahahaaa! vilket skämt!! Trodde jag att jag skulle hitta dit bara för jag skrev ner det i bloggen..!!? Kommer inte ens i håg vart den ligger.. Nytt försök, vid senare tillfälle.

Täby centrum:
WoHo Jag är klar med födelsedags middagen, ska bara laga den oxå.. Vad det blir och bilder på skiten kommer säkert upp senare.
Sen så köpte jag lite ny smycken från sabo!!!
ÄLSKAR THOMAS SABO!! Fick godis och en kalender oxå.. Får man tydligen om man köper massa nytt!! =D
XOXO



Planering

En "super intessant" lista med saker jag ska försöka göra idag.

Färga:
*Håret
*Fransar
*Bryn

Täby centrum:
*Planera, shoppa grejer till min födelsedags middag. Som jag har på söndag
(Fast jag fyller på tisdag, och nej det kan inte bli för tjatigt att skriva om min födelsedag)
*Sen ska jag nog handla mera grejer.. men vet inte vad än

Övrigt:
*Boka tvätt tid, och komma ihåg att skriva ner den.

Just´d.. Igår blev jag utsedd till dagens calzone.. (blir gårdagens calzone idag) Antag att detta är som "dagens blogg"..  Då man får en länk!! WHOPP WHOPP!!
(har nu tränat på min spontana "VAA ÄR DET SANT, VANN JAG??!" min.

Plötsligt händer det!!!! Borde köpa en triss!!
(Fast jag ser snarare rädd och chockad ut, än glatt överraskad, får träna lite till)

Hoppas ni får en super bra fredag!!!

XOXO

vaggvisa.

Måste nog gå och knyta mig.. Är döds trött.. Hjälper inte hur mycket glass jag äter, tröttheten tar över sockerchocken.. Men ni kan ju gissa vad som kommer hända!
När jag lägger mig i sängen kommer jag bli PIGGELIN.. Varför är det alltid så. Men jaja med min portabla dvd kan jag ligga i sängen och se på film. Lite mysfaktor om jag själv får säga!

Lämnar er nu med en av mina favvo "vaggvisor"


Hoppas ni får en bra natt med sockersöta drömmar!! Själv är jag lite "over the moon" att jag faktist får sova hemma inatt, har ju jobbat en del nätter på rad nu.
Big up för sin egen säng!!

XOXO

Tappa lusten!!

När allt kommer omkring, blir man ganska trött.. jobba, laga mat, städa, tvätta.. handla mm.
Är det så här det är att leva, kan ju knappast va det som är meningen.. Mitt i allt depp, inser jag att det är bara jag som kan ändra på det.

Så jag gick ut och åt på restaurang. Sen köpte jag mig 2 pak Ben&Jerry..

Sluta klaga på att inget blir bättre, om du inte har lust att försöka ändra det själv så kommer det inte bli bättre..
Det är inte lätt jämt, men man kan ju försöka..

En utmaning till er:

Gör bara en lite sak, som enbart för din skull.. Som ingen annan vinner något på. Gör det varje dag i en vecka.
Det är du värd!! Du är speciel!!

Men va negativ jag är.. stryker det! Nu har jag min glass, nu är jag glad! Så jag gör en utmaning av det hela i stället..
Gud vilket virrigt inlägg, men så går det när man leker halvt borderline..


Två nya smaker som jag inte har prövat.. Ska bli MUMS!!!!

LOVE THE MEN I MY LIFE: BEN`N JERRY!! <3

XOXO


Go´morron!

Ny vaken och super trött, längtar till ikväll när jag får sova igen. Denna dag går i filmens tecken.. Bara ligga och leka halv död i soffan. Men är ledig i 4 dagar nu.. känns helt sjukt!

Ska oxå planera födelsedags middan.. Ska ha den på söndag, men fyller inte år förens på tisdag only 5 days left! WHOOP WHOOP!!

Tänkte att ni som inte har hjälpt till med att rösta på mitt bidrag i tv3´s tävling kunde få chansen igen att göra mig lite lycklig!! klicka bara på länken och sen på like.. INGA PROBLEM! Skulle bli jätte glad om du ville hjälpa mig!!!
http://topmodelsverige.tv3.se/users/6853e8ba6ce1a3cc5ead0624536d8649
TACK SWEETIE!!
<3<3



Bloggas senare.

XOXO

men då!!!!

Nu är jag riktigt trött, det kryper i kroppen.. så trött är jag! håller på gå under, jag tittar på en djup film oxå. Vet dock inte om det är rätt läge för det nu, känner bara att jag vill gråta, men men måste ju göra något för att fördriva tiden. Men det är bara 4 timmar kvar på h*lvets passet!

Så länge kan ni få lyssna på denna.. Han är såååå sjukt bra, han sjunger själv båda stämmorna. Tycker nästan han sjunger bättre när han sjunger som tjejen!!


Önskar er en löööövlig torsdag, vi hörs senare under dagen!

XOXO

Efterlyser!!!!!!!

Jaaa men om man skulle försöka hitta orken och motivationen att gå till jobbet!!! Har tappat bort dom.
Om du hittar lite motivation eller ork, eller kanske båda liggandes och skräpar i något hörn, skulle jag bli mycket tacksam om ni vill skicka hit dom!!

Nehe inte där..

Och btw jag är inte gravid, fick några grattis pga tidigare inlägg..

XOXO

Svar på tal

Detta inlägg är helt till den söta (och mycket virriga) bloggerskan Sandra!!
(http://frusandrasjoberg.blogg.se/)

Som btw har:
I
En liten rebus.. Men för er som inte hajjar... Hon är kinda gravid!!!!!

Skriver detta till dig så behöver du inga fler post-its! =P

Heter: Jennie
Bor: Täby
Jobbar: Vårdare på en gruppbostad för autister, men är kock och kör lite sånnt oxå!

Jesus, har hört att man kan blir lite virrig av graviditet.. men detta är något i hästväg.. ;)

BTW.. Det är mig vi pratar om inte dig!! ;P

Eh What the hell.. slänger upp en bild så du inte glömmer hur jag ser ut oxå!!

Så nästa gång du glömmer något om mig, så är det bara att leta upp detta inlägg! =D



XOXO

Morgon stund...

Så va det morron.. bara fyra timmar kvar tills jag får gå hemm en stun.. (innan det är dag att jobba igen.

Har massa att göra nu på jobbet, men ville bara önska er en fab dag!

XOXO

Bara resten kvar.

Okej, jag ska inte tråka ut er med trist jobb snack. Måste bara säga att utbildnigen va BIG SNARK!!! Höll på dö lite. Tur att man har sina knep för att fördriva tiden.
Men nu är det bara 17 timmar kvar på arbetspasset!

Ska lägga lite tid på era kommentarer nu! har inget vettigt att skriva, bara massa jobb i huvudet. men hörs imorron!



XOXO


Fy F****N

Denna dag är nog ganska mycket minder kul.. Kl 13 ska jag på utbildnig i lönesamtal.. (hallå, som om det skulle behövas??!) Sen direkt till jobbet.. jobba hela kvällen och natten. Konferens på morgonen till kl 14.. Så typ ett 25h pass.. Ni kan ju gissa om bloggen kommer bli lidande..? -JAPP! =/ (men ska försöka uppdatera lite ändå)
Hur som, ska hem och vila efter konfrensen för att sen åka tillbax för mera nattjobb. Ytterliggare 12h.
Men snack om jobb är ju skit boring ju så skippar det nu!!

Dagar kvar till min födelsedag: 7 and counting!! (att jag fortfarande blir som ett barn, fjärilar i magen)

Så tänker jag fortsätta tjata.. Hjälp mig vinna en resa till usa. Lägg en röst på mig. (detta är ingen bloggtävling) Gå in på länken och klicka på like!! Tror inte jag kommer vinna men kul om några ville gilla bilden!!!! Tack! Puss
http://topmodelsverige.tv3.se/users/6853e8ba6ce1a3cc5ead0624536d8649


Vet att jag ser trött ut, men hade inte sovit på 1½ dygn!!

NaNa

Jag är med och tävlar om en resa till usa!! Gå gärna in och rösta på mig!! Tack!!
http://topmodelsverige.tv3.se/users/6853e8ba6ce1a3cc5ead0624536d8649

Nu är det dax att NaNa.. måste bara berätta.. Jag är sååå stolt över mig själv!! Jag såg en skräckis.. på kvällen!! Jag va ensam i rummet (med alla lampor tända). Jag pausa bara 2ggr för att lugna ner mig..
Men filmen jag såg va inte sååå läbbig.

Måste säga att den va mycket bättre än ettan, vilket inte är så vanligt.. Framför allt inte denna typ av film. Ganska sevärld faktist. Som belönig för min bragd, att se på denna själv på kvällen och inte freaka ut helt, får jag

Mums Mums!!

Hoppas ni får en bra natt, utan massa mardrömmar.. (risken är nog att jag får det efter filmen)

XOXO


Att leka

Jag tycker det är skoj att leka lite hobby fotograf.. dock är jag inte så bra på det.. men men, det är kul att fota ändå.




jaaa, inte vet jag, men kul är det i alla fall!

XOXO

Nytt...

Japp nu blidde det lite nytt i bloggen.. Ser ni vad det är??
Jag länner mig som värsta hackern när jag lyckas gör något som inte blir helt misslyckat.. Har ingen aning om hur man jobbar med koderna, men jag prövar mig fram.. Går det åt h*lvete så är det bara att starta om!

Ska äta nu. Har gjort värsta resturang maten, får se om det smakar lika bra..


Och en bild på mig!!


Hoppas ni har en mysig kväll!

Over`n out!
XOXO

LOL!!!!!!!!

Så va det dax igen!! Måste tråka ut er lite med saker som jag tycker är så kul att jag dör lite varje gång!!

*Eng what a handsome face.
(billigt) översatt till svenska: Va det han som fes... XD

*Säg på eng: Köpa, sitta, stol tio
Låter som bajs i stjärten. HAHAHA

*Det är inte farten som är den faliga, det är smällen.. (sägs det vid okyckor)
Översatt: Its not the "fart" that is dangerous, its the "smell".  TIHI

*En tjur gick i hagen, när han såg en skinn hanske tittade han upp mot korna och sa: Ursäkta damer men har någon tappat bhn!! :')

*2 paraplyn stog i ett paraplyställ och prata. En man stälde sin käpp där. Ena paraplyet skrek då: -Hjälp en nudist! =P

*Sex whit three persons called a threesome, sex with two persons called a twosome. Now I know why they call me handsome... LOL

XOXO












Gammalt & Nytt!

Som alla här vet.. (eller dom som läst bloggen ett tag) så älskar jag tv serien förhäxad.. Det är min favvo nr 1!!!

Gillar den så mycket att jag inte skäms att fotas med boxen!!

Denna är ju tätt följd av mååååånga serier som jag följer:



Men så nu på senare tid har det kommit in lite nytt på favvo listan, vet inte hur många som kommer stanna där:
Lite magi

Amerikansk komedi



Jaa det är många fler som jag har "test avsnitt" på, får se om dom kan komma in på favvo listan.
Just det, jag höll ju på glömma en favvo till, dom har inte bestämt om det ska komma en till säsong, men jag gilla den sjukt mycket!


Sen mot bättre vetande, och med inställnig att jag inte skulle börja älska den serie som alla snackar om. Ville inte, men syrran tvinga mig på att glo på den. Till en börja funka planen, den börja rörigt, hajja inte så mycket och kände: -HA den ger mig inget.. såg några avsnitt till för ge den en ärlig chans.. JAG ÄR FAST!! Och erkänner jag älskar Jax o/c!!


Brukar ni titta på några av dessa?? Eller har ni kanske några tips till mig?


XOXO

VARFÖR???!!!!

Kan inte hajja varför jag aldrig lär mig, jag ska inte titta på skräck när jag är ensam hemma.. inte ens på ljusa dan´.  Har precis tittat på den löjligaste skräckisen jag någonsin sett, och ändå är jag typ as nerrvig nu.. Värsta är att jag sa till mig att inte se den, men kan jag lyssna på det som är bra för mig någon gång?
- NOPE!

Snart är det dax för att jobba, inte för jag känner för det.. utan för jag måste, aja brukar kännas oki när jag väl är där.

Det har kommit massa snö under natten. Hoppas älskade sl håller tiderna ändå. Men vad jag har läst på fejjan är det inte så...


Dessa bilder är från Rom (kunde ni aldrig gissa va, framför allt med colosseum bakom mig?!) , i september. Dom är tagna samma dag.. Första bilden 35+ (najs) Andra bilden 35- (kallt) asså en temp skilnad på 70 grader.. crazy!! Va skönt att gå ut från isbaren och tina...

XOXO

Är det något fel på mig..?

Sitter och tittar på det korpigaste programet ever, men sjukt underhållande ändå. GLADIATORERNA!
Under hela programet hejjar jag stort på gladiatorerna, framför allt killana!! Massa muskler. Men jag gillar tjejerna oxå. Fram till hinderbanan, då väljer jag en utmanare som jag tycker är bäst, oftas den jag tycker är snyggast!!


Måste dock säga att dom första säsongerna va dom bästa!!

<3

Är det bara jag som hejjar på gladiatorerna??

XOXO

INSNÖAD!!!

Jag vill börja med att lugna alla.. Jag är inte insnöad, men fortsätter det så här kommer jag kanske ev bli det! Puff sa det och så börja det snöa som ett psyko.. (borde det inte heta en psyko???) precis när jag gick av bussen hem.. Jag får det lite pirr i magen.. öppnar munen och sträker ut tungan.. massa snö i hela käften. Känner mig som ett barn. Efter ett tag tycker jag snön känns lite konstig..?! Inte så konstigt när jag har en stor hårslinga i munnen.. =S



XOXO

Hamburgare vs. Handburgare

Detta är tidsintällt.. Eftersom jag just nu ligger och sover.. Skriver detta på nattjobbet.. kl är nu 05.15 och min hjärna är super trött.. käns som den har blivit uppäten av ett rosa fluff.. =S (vad det nu är..)
har hällt i mig galna mängder kaffe.. så hjärtklapning och skaknigar är vad jag har.. För att bryta det, gick jag på energi dricka.. Det funka... inte. Nu är jag kissnödig oxå.. Aja va smart man är när man är trött.. (men är nog inte den vassaste kniven i lådan för övrigt heller.. )

Oki innan jag glömer helt bort vad jag ville skriva i detta inlägg:
Vs.
Bilder från googel.

När jag var liten.. (är inte allt för stor nu heller) Trode jag det hette handburgare, för man åt den med handen.. det tog mig ett j*vla tag innan jag hajja att det hette hamburgare.. sen tog det mig ännu mera tid att fatta att det va ham.. (skinka, men det är ju ingen skinka på burgan.. ??!)

Så när jag va liten och dom.. (vilka är dom???) fråga vad jag ville ha på min "handburgare" svara jag: -Jag vill inte ha sallad, dressing, lök, tomat, ost eller kött på.. vilket betyder att jag ville ha bröd och ketchup.. ^^

Varför jag ville berätta detta för er?? Det vet jag inte.. men jag hade/har säkert en bra anlednig!

Hare typ bäst!!

XOXO

Apflickorna

Jaa vad vet jag.. men har nu sett filmen apflickorna. Kan konstantera att det är en film! (no shit sherlock), och det är allt jag kan säga om den.. inte dålig, inte bra.. ingentig! Den gav mig absolut noll.. Den har kanske någon djup undermening, men det missa jag.. kan va så att jag är för korkad för att hajja, eller så är det en film man ska se på dagen/kvällen och inte 2 på natten.
Jaja se den om ni vill!


Så, nu ska jag överdosera kaffe!!

XOXO

Nu är det kväller...

.. Sitter nu på jobbet, äter massa grejer som man inte ska äta på natten.. (vilken tur att jag inte jobbar natt hela tiden, då skulle jag va mest mycket smällfet)
'
Detta kan ju inte va nyttigt, men svin gott...

Ska kanske ta ett ryck med era värmande ord och svara på kommentarer.. Vill dock säga att om jag gör detta, så är risken mycket stor att jag skriver knasiga saker som inte hänger ihop.. Detta pga natt jobb, och när jag blir trött så blir jag knäpp..

Ska nog glo på lite fil oxå..


Apflickorna.. får se om den är bra..

Men värkligen så att hälften av bilderna jag lägger upp inte kommer synas.. =S

Ni är bäst i stan.. näst efter mig ofc!! ;P

XOXO

OOOOOAA Hela natten

Eller snarare jobba hela natten, det är vad jag ska göra.. Så nu blir det till att fixa allt som behövs göras idag, så jag kan få sova lite innan nattjobbet. Känner mig oki trots gårdagen.. hoppas bara svaren kommer snart.. Men har varit ganska öm i buken.. men inte så konstigt när dom tog massa prover..
Ska göra hjortburgare.. hur fan det ska gå till?? Eh jag är ju grym i köket så jag ska nog lösa det..


Min lill katt som älskar mannen som talar med hundar.. =S

Hoppas ni har en fab dag!!

XOXO

Biopsi

Efter vad jag kan säga, så va inte coloscopin/koloskopin sååååå farlig.. Det gick oki. Men jag har ju varit med om trevligare saker. Läkaren tog säkert 12 biopsier.. så det är klart man blir lite nerrvig. Men det är säkert ingen fara.. Det var bara på ett ställe han tyckte tarmen såg lite knasig ut..
Berätta oxå för doktorn att han va speciell.. Andra måste bjuda på middag först.. =P Fick då till svar att han minnsan kunde bjuda på shyssta drogor.. ^^ Jaja kör hårt ba.. eller föresten, inte så hårt..

Men jag är helt slut och har ganska ont.. så detta blir allt från mig idag!



XOXO

Tänkvärt och sant

Oki, efter som jag inte har någott vettigt att skriva och ska se på film nu, så får ni titta på lite bilder.. Hämtade där jag hitta dom..



Hahahaaa Got 2 löööv it!!
XOXO

Spa och tv spel.

Oki, dålig på skriva.. men har inte haft tid.. Datan har varit upptagen hela tiden.. Sen har syster fyllt 25!! (men hur gick detta till, jag fyller ju fortfarande 25..)
Så heldag på spa.. Gick ju jätte bra med min förkylnig.. Eller inte!
Nattjobb på det.. Och i dag har jag köpt lite nya tv spel.. Vilket gör att jag spelar ganska mycket! Men ska försöka blogga lite.. mellan varven!

Imorron ska jag till läkaren och undersöka tarmen.. Vilket gör att jag har fått massa laxenrande nu.. Ursäkta skitsnacket... (hahahahaha) ;)


Jag va till huset i spanien i sommras.. Så bjuder på "Jennie egobild"

Hoppas ni mår kalas!

XOXO

Igen??!!

Då va det dax igen, FEBER!!! Orka lixom!?  Är så trött på detta.. Och på onsdag ska jag till doktorn, för att kolla mageoch tarmar.. Ser inte fram mot det.. Kameror och slangar både här och där.. BLÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!
Blir tokig, har inte råd att va sjuk längre!!!

Jag älskar ju inte sport.. Med vissa udantag, Roma finns i hjärtat, och så klart sveriges lag i hockey, både stora och små kronorna.. Sen finns det många sportet jag gillar, typ när det är os och sånt. Och så klart när det är sverige som tävlar..

Just nu spelar roma (ganska dåligt) på tv.. Hoppas på tre pinnar ändå, De Rossi har precis gjort mål!

Från 2009 när jag va och såg Roma! Inspelad av killen.. Bästa fotbolls introt någonsin!

Meh så bryter dom matchen.. pga regn!

XOXO

Katter, katter alla dessa katter!!

Jesus va mycket jag bloggar om katter just nu.. Men efter nästan en vecka instängd i hemmet så är det katterna som förgyller min vardag. Om du har katt eller gillar katter och inte har sett simons cat har du missat något.. Se videon!!

Detta är precis som 2 av mina katter.. Hahahahaaaa jag dör lite när jag ser detta!

Den stora, och den lilla!

Så jäkla skoj!

XOXO

Cola+Hosta=Insomnia

Att man aldrig lär sig, drick inte drycker med koffein i innan du ska sova! Jag vet ju att jag är känslig för det.. Sen börja rethostan.. hostattacker vid var 3:e andetag typ...

Så när klockan var 04:06 Låg jag fortfarande vaken.. börja dock bli trött då, hade nästan somnat när folk (läs: ett gäng med fulla killar) börja komma hem från krogen.. Och dom stog utanför mitt sovrums förnster och skrek något om hos vem dom skulle ha efterfest.. Så höll dom på i säkert 20min!!!
Va otroligt nära att bli gårdens surtant och ut och skrika på ungj-vlarna att folk faktiskt sovar!
Men lyckades hålla mig.

Somma tillslut vid 05-tiden.. och kl 07:30 tyckte en av katterna att det va dax för mat!! Så massa mjaoooo och riv, riv, riv på dörren!!!!!

Den skyldiga!

Jaja.. vila på soffan i dag och hoppas jag blir frisk snart!

XOXO

Cola och choklad

Kvällen snax.. Jag gillar inte cola.. eller läsk för den delen heller. Så det är perffa nu när jag inte känner några smaker. Men man får lite energi av det i alla fall! =)


Tänkte oxå lägga upp en bild på mig, så ni inte glömmer hur jag ser ut.. För det är ju inte 70elva bilder på mig i bloggen.. =P Men den osminkade sanningen skulle bara skrämma iväg er! Men vänta!! Kom på att jag kan lägga upp en gammal bild och så kan vi leka att det är nu??!

OH va pigg jag ser ut i skrivande stund! ;P

XOXO

Fredagen den 13:e del 1/3

Hej alla!! Nu är det som så att idag som alla redan vet är det fredagen den 13:e.. Alla som tror på tur/oturs dag ska veta att i år är det 3st fredag den 13:e.. I dag, i april och i juli... Så om ni inte har tur/otur i dag så kommer en ny chans redan i april.. =D

Och till er som inte tror på sånt, kan bort se från detta (tidsinställda) inlägg! För mig har inget hänt än.. som jag är medveten om i alla fall..

Har ni haft extra otur/tur idag??


Jason från filmen Fredagen den 13:e.

Gillar du skräckisar, isf vilken är favvo filmen (läs: den som skrämde dig mest)?
Själv har jag en viss hat-kärlek till dessa filmer.. Måste se dom, men ångrar mig så fort dom börjat, kan inte stänga av heller..

XOXO

Nu är det lixom så..

.. att bara sitta hemma hela dagarna, gör ju att det inte finns så jäkla mycket skoj att säga.. Men man kan ju fylla bloggen med annat skit.. Kan ju berätta historier från 2011.. efter som jag inte blogga så mycket då, finns ju en del att säga.. Men kruxet är att jag är helt slut pga sjukdomen.. Så därför lägger jag upp en låt som gör mig glad och får mig att tänka på la familja..


Framför allt till min lillasyster, som jag var otroligt nära att förlora förra Januari.. Är så glad att du fortfarande finns i mitt liv!
<3 <3 <3


Söta älskade syster! Löööv ya mest mycket!

XOXO

Under kläderna är vi alla nakna.

Dagens lärdom.. Så nu har jag varit vettig för flera veckor framöver..
Har varit i Täby centrum idag.. vägen dit har aldrig varit längre.. Men fanns ingen kattmat hemma, så det va bara att bit ihop och traska bort..

Lilla (K)atlas.

Så nur har jag tvättstugan oxå.. Tvättkorgen och armen av smutskläder hade tagit över badrummet. Så det va dax att göra något åt det, innan tvättkorgen får storhetsvansinne. =P


(Goggel)

Mellan varven till tvättstugan och datan ser jag en av mina favvo filmer.. (på min 60" tv i 3D)


Och hur jag mår?? -tja så där, febern har beslutat sig för att va under 39 nu så det är bra.. och någon har dragit på kranen.. så allt skit är på väg ut ur kroppen ialla fall.. dock är det ganska osmakligt..

Det är hur min dag ser ut just nu.. uppdaterar om något händer.. eller uppdaterar i brist på att något händer!

XOXO

Då så..

Har varit duktig.. Suttit i telefon kö i evigheter, gort rent hos hamstern.. Men det va så mycket jag orka idag.. Och inte f-n känner jag mig bättre.. Men man ska se det från den ljusa sidan.. Jag är inte sämre!
Och med det lämnar jag er för nu med denna bild!
Inte en Tom Cruise kunde gjort det bättre!
Musen (mission) impossible
Bilden är från skrattnet
XOXO

Sjukstuga!

Jesus va otrevligt det är att bo här just nu.. Fräs, host, nys, feber och snorpapper överralt.. Och inte orkar man fixa i ordnig heller.. Men känns ganska bra just nu.. Skulle ta en tablett mot febern, det ända jag hitta va något som jag köpte när jag va i paris.. Haha blev groggy ju. =S
Tar udden av smärtan i hals och huvud, men känner att det fortfarande gör ont.. bara det att jag är så avslappnad och snurrig att jag inte orkar bry mig att det gör ont..

Annars händer det inte så mycket här.. Hoppas på energi och bättrnig tills imorrn. Värsta är nog att jag knapt kan svälja.. Så har inte ätit på två dagar, men lyckats dricka lite vatten i alla fall. Bästa dieten, bli sjuk så du inte kan äta! ^^ Kanske inte den nyttigaste, men du går ner i vikt! ;P

XOXO

Status

Oki uppdaterar läget:
*Feber
*ont i halsen
*ont i huvudet.

Har precis ringt och sjukskrivit mig.. något jag ogillar.. brukar jobba om jag är lite sjuk, men nu har jag 39.3 i temp.. dumt att ens försöka.. Bättre om dom hinner få in vikarier!

Det blir nog allt från mig idag.. ska bädda ner mig nu! <3
xoxo


Hot or Not?

Ett mindre djupt och deppigt inlägg, det sista va ju inget kul..

Röda läppar??
Mitt svar är mega hot med röda läppar, kanske bara för att jag passar ganska bra i det, det tycker jag i alla fall!

Nå, vad tycker ni??
Hoppas ni gillar röda läppar, ialla fall på mig. Annars går jag omkring och ser ut som en clown eller något!!
(Oki, jag säger som det är, har en ny web-cam och har lekt med den... =S )
Så börjar jag få ont i halsen oxå.. såklart när jag är ledig en dag! Tack älskling för du vill dela allt med mig, ink förkylnigen!

XOXO

I Hemmets trygga vrå...

Hemma från stället jag kallar jabb.. nää nu stava jag fel, menar jobb.
På bussen spelades en låt som alltid får mig att tänka på min lillebror!


Hoppas du sover gott älskade bror. Jag älskar dig! <3 Vi ses i Nangijala.

Återkommer med gladare inlägg senare. Men ska gråta en skvätt nu!



XoXo

Meh, varför så tidigt.

Känner mig totalt oinspirerad att gå upp nu, men det kan ju inte hjälpas när man måste.. Det enda som hjälper nu är en stor kopp varmt kaffe.... Eller nej! Inte ens det får mig att vilja rulla ur sängen.


Hoppas ni får en bättre dag och att ni får sova längre än jag.. Och btw är det inte helt oki att vakna 05.30 när man ska upp sju..!!!! Framför allt när man la sig 02.00!!! MORRRRRR på mig! Men hade galna mardrömmar, så va ganska skönt att vakna. (ögonen va helt svullna, för jag hade gråtit massa i sömnen)

Ett tips till er alla så här nu när det börjar bli riktigt kallt.. Glöm INTE att smörja in läpparna. Både killar och tjejer! Munsår och torra läppar gör ont och är en pain in my ** att bli av med. Se till att det ni annvänder är vattenfritt, vatten torkar ju ut! Själv är jag tokberoende av

Morgon och kväll, minst!



Massa kramar till er!
XoXo

Hela min dag!!

Äntligen hemma från kneget.. Låååååång dag! Ska inte tråka ut er med jobb snack. (har kinda tystnasdplikt ändå, så..!) Ska tråka ut er med min natt sömn, eller rättare sagt bristen på natt sömn..

Grabben brevid mig har varit döende.. (förkyld) Och hostat snorat och rullat runt hela natten, tyckt synd om sig själv.. väckt mig!!! (bör tilläggas att han är 30!!!!)
Så när kl ringde va jag inte jätte glad att gå upp, men men. Sen jobb, jobb, jobb. Det jag åt på jobbet idag va 2 STORA bitar tårta.. Nyttigt!!!!! -Nope! När jag sluta vid nio insåg jag att det va allt jag käkat idag!
-Bra Jennie, så jäkla duktig! Blir så trött på mig själv. Så tog med mig maten som jag skulle ätit på jobbet hem och åt den nu.
Fick lift hem från jobbet idag, mycket skönt. Men med långa ögonfransar och röda läppar kommer man långt! =P *Blink, blink*

Lilla syster och jag, bilden är inte från jobbet, men får flörta lite med er så ni förlåter mig för trist inlägg om jobbet.

Vill oxå informera jag jag under bloggkoman (det är ett mirakel, efter 6månaders koma vakna boobee bloggen igen. Ni kan säkert se löpsidorna framför er) Så har jag äntligen samlat ihop samtliga 50 disney klassiker!!! <3 löv it mega mycket!!!

Bilden tagen från googel.

Så nu är det bara skratt och gråt men disney hemma hos mig.
Vilken är din favvo??

XoXo


Funkar inte

Helt omöjligt, jag kan inte hålla mig vaken längre.. Måste sova två timmar.. Får absolut inte sova mer än så, får då finns det ingen möjlighet att jag kan slagga i kväll. Det måste jag kunna, för jag jobbar hela dagen imorron... *SUCK* As trist! Är sååå trött att jag mår illa och har magknip, men det kan ju oxå bero på att jag ätit massa saker jag inte tål. =S Men det va gott, då är det svårt att låta bli.
Hörs senare när jag har mer energi att lägga på Er. <3
Kram
XOXO
Kattmamma nova kramar sin förstfödda son Rocky baby!

Trötter

Ett ord som beskriver mig i detta nu är trött!!!!!!!! Kanske kan bero på att jag inte kunde sova innan matchen inatt, och efter vi vann så kunde jag inte sova heller.. För glad!!! Men jag jobba ju bara kort dag idag, så det känns oki ändå. Nu är jag hemma och har tvättstugan, vilket suger mer än vanligt, beror nog på tröttheten. Men jag kan ärligt säga att det var värt det.. PY PARAO vilken toppen match!!!!
Näää nu måste jag till det där tråkiga stället som gör att mina kläder blir rena.. =/

Blogg U Later!

XOXO
Jag och Nova gäspar ikapp!

Uppe med katten...

... det är det som ska göras idag!... eller i natt. Det är så att det är hockey på tv, små kronorna (eller 50 öringarna som jag kallar dom). Och efter som f-nskapet är i canada så visar dom matchen kl 2 inatt.. Det va ju snällt...... NEJ!!! Jag som är nattuggla ivanliga fall borde inte bry mig, men jag börjar jobbet imorron kl 08.30.. Så sova lite innan, se matchen och sen sova 3 timmar tills det jag måste gå upp.. OGILLA!!!
Btw för er som läste tidigare inlägg om att det kom post.. det va bara folk som vill åt pengarna.. och inte mina utan min sambos... HAHAHA... =P

XOXO

Lite sommar vore inte helt fel... Även om det är en ganska mild vinter!

Att blogga eller inte blogga..

... Det är det som är frågan, typ..! Ta bort bloggen eller kanske försöka sig på att blogga igen..
Har i allafall gjort mitt första twitter inlägg, har dock haft twitter i säkert ett år, men hajjar noll.. Aja det är kanske det som är det roliga.
Så Fejsbuk, blogg och twitter... F-N Vilken media nörd man är.. *snark* ^^
Nää har fått post nu, så ska se om det bara är skit ställen som vill åt mina penagar (hyra, el osv) Eller om någon riktig person vill mej nått..
BTW.. Twitter namnet är boobeedii.. inte för att jag vet hur man addar/följer folk.. men om ni får tid över kan ni ju kika in..

Lots of love
XOXO

Jag på isbar i rom! <3 Freeking cool(d)!

RSS 2.0