Snart!!

Ja... nu e det snart dax att blogga igen... Börjar kännas oki igen. Men så ska jag till London om en och en halv vecka!!
men tack för alla uppmuntrande kommentarer, gör stor skilnad i vardagen!!
Kramar till er!!! <3

inget blogg sug.. =/

tror det e så.... tyvärr! Orkara bara inte. E sjukt deppig att va hemma. Önska att askan skulle va över europa när jag skulle hem =(

oki nog deppat. kissarna e stora och söta, jätte busiga! Men jag har svårt att hitta vardagen igen, därför inget bloggand. Det är segt på jobbet och jag vill bara tillbax till Milano. Jag hade en toppen resa, ska skriva om den och visa bilder när lustan kommer tillbax. men har ju london att se fram mot om 2 veckor... om askan e borta??! Man kan ju hoppas att det kommer ny när jag är där så jag inte kan komma hem!!! =)

Aja, titta in på bloggen lite då och då, för när bloggsuget kommer tillbax så e allt som det ska igen.
Jag läser fortfarande era bloggar, orkar bara inte skriva själv!

Bloggas snart <333

Öppet hus

Det va vad jag hade igår. Jag åker ju till Milano imorrn och många ville träffa kattrena (och mej) innan jag åkte. Så folk kom och gick hela dagen, jätte kul att träffa sååå många. Några som kom va Emma (http://firstladies.blogg.se/) med sin lilla Thea, jätte kul att se dom igen. Thea va mest intresserad av mamma Nova.
Till Emma: du glömde din mössa här... men det e bra, för då måste du hit igen =) Och tack för sängen till kissarna. puss på dej gumman!!! <3
Sen va min sambos brorsdotter här (hänger ni me??) (http://carrokisse.blogg.se/). Så kul att se henne me. Hon va här typ hela dagen och det va skit kul!! såg på film och fika, massa mys med katterna såååklart! <33
Annika (ingen blogg!!!!) va här en stund med sin kille Ludde oxå. Det va jätte kul att träffa dom igen oxå. Va sååå länge sen.
Det va några till, men dom va här så tidigt att jag sov fortfarande (eller nått) och kommer knappt ihåg dom!!

Ska som sagt till milano imorrn och jag e såå nervös (flyg rädd). Och jobbigt att lämna katterna. Men mamma och svärmor hjälper mej att ta hand om dom och hamstern såklart.

Får se om jag skriver mer innan jag åker.
Ha det toppen annars. Löv ya.

Pözz och kräm <3333333333

Naglar!

Nya fina naglar, lagom att jag åker till milano! kissarna har ökat i vikt till det dubbla och lill tjejen har börjat öppna ögorna!! stora tjejen.
På onsdag åker jag. blir jobbigt att lämna ungarna ett tag. Men skönt med sem.
Imorrn kommer massa över och hälsar på innan jag åker, mer om det senare.
Johan och hanns bror e här idag och firara påsk. massa mys med vin och mat!

kram kram!

uppdatering

Har tittat på min blogg... det ända jag skriver om e katterna och att jag e sjuk... Oki katterna är svårt att låtabli att skriva om. löööv dom sååå mkt. Har fotat och vägt dom idag, när jag blir vän med alla sladar och så, så kommer bilderna upp!
Och fortfarande sj, men för tillfället känns det ok.
Då har jag uppdaterat er om allt viktigt nu =P
Förlåt för tråkig läsnig.

Lav  ja!

RSS 2.0